XII zlot forum.lp3.pl (27-29.04.2012) - rozmowy czas zacząć
Re: XII zlot już wkrótce - rozmowy czas zacząć
Czyli 18 osób dzień przed końcem zapisów. Mogło być lepiej, ale cieszmy się tym, co jest. 

Ciekawe czy pojawią się może leszekno i Robert? A moze ktoś jeszcze?
Do zazlotowania!
Do zazlotowania!

Ja jak zwykle na ostatni moment...
Zgłaszam swój udział w Zlocie, ale proszę o rezerwację tylko noclego z piątku na sobotę. Druga nocka, wiadomo...
Zgłaszam swój udział w Zlocie, ale proszę o rezerwację tylko noclego z piątku na sobotę. Druga nocka, wiadomo...

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Wczoraj wieczorem mi uświadomiono coś, o czym kompletnie zapomniałem...
.
28 kwietnia idziemy na wesele, daleko od Warszawy i nie ma szansy, abym był na Zlocie (chyba że jakimś totalnym cudem na samej Liście) w tamten weekend
.
No i po możliwości naładowania muzycznych akumulatorów na następne pół roku, po szansie porozmawiania z pewnymi osobami, z którymi bardzo chciałem porozmawiać...

28 kwietnia idziemy na wesele, daleko od Warszawy i nie ma szansy, abym był na Zlocie (chyba że jakimś totalnym cudem na samej Liście) w tamten weekend

No i po możliwości naładowania muzycznych akumulatorów na następne pół roku, po szansie porozmawiania z pewnymi osobami, z którymi bardzo chciałem porozmawiać...

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Oczywiście potwierdzam swój udział od piątku do niedzieli.
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Pojawią sięMartyr pisze:Ciekawe czy pojawią się może leszekno i Robert?

Zgłaszam udział z rezerwacją noclegu z piątku na sobotę bez jakichkolwiek posiłków

Rzeczywiście, frekwencja nie powala. Całkiem sporo z uczestników lub potencjalnych uczestników ostatnich kilku zlotów jeszcze nie odpowiedziało. Szkoda, oby jak najwięcej jeszcze tu zajrzało. Ale i tak cieszę się z każdej osoby, która przyjedziekajman pisze:Czyli 18 osób dzień przed końcem zapisów. Mogło być lepiej, ale cieszmy się tym, co jest.

Informuję, że być może (ale to jeszcze nic pewnego) pojadę. Raczej jednoosobowo, dwunoclegowo i niesamochodowo.
Super! bardzo się cieszę, że będziesz RobercieRobert pisze:Pojawią sięMartyr pisze:Ciekawe czy pojawią się może leszekno i Robert?Dzięki Gosiu
![]()
Zgłaszam udział z rezerwacją noclegu z piątku na sobotę

Może ktoś jeszcze się dopisze?

- tadzio3
- Kontakt:
O kurcze, to już teraz ostateczna deklaracja? Szczerze powiedziawszy nie zaglądałem tutaj dawno i dopiero dzisiaj dostałem informację, że deklarujemy się w kwestii zlotu od Neo01 i Martyrki. Można zgłosić się jako niepewny? W tej chwili trudno mi na 100% powiedzieć, czy będę, a z drugiej strony nie chcę ominąć zlotu przez to, że się nie zgłosiłem na czas.
Na razie chyba 21 plus kilku chyba, więc nie jest źle, chociaż mogło być lepiej.
No i w sumie to będą trzy nowe osoby (chociaż jedną już znam).
No i w sumie to będą trzy nowe osoby (chociaż jedną już znam).
wcześniej pisałem, że tak. Ale jednak tym razem nie dam rady. Szkoda. Może na jesień.
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
Spóźniłam się, przepraszam, mam nadzieję że jeszcze uwzględnicie - potwierdzam przyjazd, jednoosobowo, nocleg załatwię we własnym zakresie.
Do zobaczenia, mam nadzieję.
Do zobaczenia, mam nadzieję.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Jestem tak zakręcony, że zapominam sprawdzać najważniejsze skrzynki mailowe... Sztuk 1, pełen wymiar godzin.
Chyba się spóżniłem ze zgłoszeniem,choć nie ma jeszcze żadnej listy uczestników,ale mam pytanie mianowicie,bo z czego rozumiem ten zlot nie obejmie żadnego z jubileuszy
Trójki,nawet 30 lecia listy,bo to akurat mniej więcej w tym terminie.

nie obejmie żadnego z jubileuszy.
zgłaszasz się na zlot? jeszcze można, bo mi się różne inne sprawy poprzedłużały.
zgłaszasz się na zlot? jeszcze można, bo mi się różne inne sprawy poprzedłużały.
Ech, dawno nie czytałem forum bardziej szczegółowo i widzę, że termin zgłaszania upłynął a niedawno jeszcze nie było nawet wiadomo w jakim terminie ma się odbyć. No cóż, wszystko pozamiatane - moja wina. A tak bardzo chciałem tym razem dojechć...
. Mimo wszystko dziękuję Martyr za wiadomość, którą odczytałem niestety zbyt późno 
Może dałoby się coś jeszcze zrobić w tej sprawie?

Może dałoby się coś jeszcze zrobić w tej sprawie?
ku3a pisze:jeszcze można, bo mi się różne inne sprawy poprzedłużały.
Udało się!
Zatem wybieram ten sam pakiet co leszekno

Zatem wybieram ten sam pakiet co leszekno

-
potwierdzam swoją chęć udziału w zlocie !
Może się czepiam, ale na wszelki wypadek pytam czy to oznacza zgłoszenie uczestnictwa czy tylko chęci. Akurat to subtelne rozróżnienie jest dla ku3y istotne.
owszem. ale przede wszystkim dla mnie chęć uczestnictwa w zlocie oznacza chęć spędzenia z nami całego weekendu, do niedzielnego południa, a nie przyjazd tylko na Listę, o czym zresztą już pisałem i taką opcję przyjmuję za domyślną. jeśli jest inaczej, to trzeba to wyraźnie w swoim zgłoszeniu napisać.
No niekoniecznie, ale przynajmniej przesiedzenie z innymi tych kilkunastu godzin i chociaż jeden nocleg (tak w dużym uproszczeniu mówiąc).
Dzięki Ku za odp. dla mnie przychylną,ale gdybym mógł za półtora tyg.się wypowiedzieć.
Zamawiam teraz X noclegów, ale proszę trzymać jeden w rezerwie, bo za półtora tygodnia kolejna osoba się zdecyduje.
No nie wiem, czy ku3a z takim tekstem byłby poważnie potraktowany.
No nie wiem, czy ku3a z takim tekstem byłby poważnie potraktowany.