Witam wszystkich serdecznie.
To mój pierwszy post na forum ale myślę, że nie jedyny
Męczy mnie piosenka, którą słyszałem wczoraj w ABC listy.
Wykonawca na I
Piosenka leciała o 11:40 i drąży mój umysł od wczoraj a ja nie mogę namierzyć co to za piosenka.
Proszę was o pomoc i serdecznie dziękuję.
danco28 jesteś wielki
świdrowało to moją podświadomość ale nie zawsze pracując umysłowo da się skupić na muzyce no i rzeczywiście nie było na I.
Przesłuchałem wszystkie piosenki wykonawców na I którzy byli na liście i nic a tu SADE
Dorzuce sie do tego tematu bo w was nadzieja ... otoz usiluje odnalezc piosenke ktora zajela 2 miejsce w tegorocznym plebiscycie na najlepiej budzace kawałki w 2011r.
dla tych ktorym ten plebiscyt niewiele mowi dodam, ze to plebiscyt trojkowego budzika - dla tcy swirow ktorzy sluchaja radia o nieludzkiej porze miedzy 4 a 6 rano
tak wiec o piosence wiem tyle ze jest kapitalna, a jak leciala ostanio w budziku przy okazji podawania wynikow owego plebiscytu to redaktor budzik dodal komunikat iz redakcja nie ponosi kosztow ewentualnych mandatow i punktow karnych za przekroczenie predkosci
zebym to ja wiedziala co to byl za dzien ... okolo 5.40 wiem bo zajechalam do pracy mnie sie wszystkie dni zlewaja w jedno ... chyba poniedzialek ale nie jestem pewna czy w tym czy w ubieglym tyg ... podawal ostatnie dwa miejsca w plebiscycie ... na pierwszym bylo cos z pociagiem ...