Martyr pisze:Dostałam pozwolenie na urlop!
W takim razie można wpisać Martyr i Yacy na listę zlotowiczówJupi!!!

Świetnie!
 Świetnie!Oj, nie wiesz, na co się narażasz.konwicki1980 pisze:W pociągu pogadamy sobie z kajmanem.

Martyr pisze:Dostałam pozwolenie na urlop!
W takim razie można wpisać Martyr i Yacy na listę zlotowiczówJupi!!!

Świetnie!
 Świetnie!Oj, nie wiesz, na co się narażasz.konwicki1980 pisze:W pociągu pogadamy sobie z kajmanem.

Będę z żoną. W razie czego obezwładnimy Cię z pomocą konduktora.kajman pisze:Oj, nie wiesz, na co się narażasz.

.
.Bo mi osiem na jakąś durną buźkę zamieniło.konwicki1980 pisze:Nie wiem, kto to jest Brian. A na awatarze jest pewna pani ze Szwecji. Kto zgadnie, kto to jest, dostanie uścisk dłoni prezesa.
Tak to jest jak się pisze na szybko i krótko na informatyce.kajman pisze:Trochę się pogubiłem. Czy mógłbyś doprecyzować?
 Oczywiście, precyzyjniej sprawa wygląda tak:
 Oczywiście, precyzyjniej sprawa wygląda tak: ), ale wstępnie jak najbardziej mogę się zgłosić. Na moje zapytanie na jak długo dostałem odpowiedź że nie mają nic przeciwko całości, a co do środka lokomocji formalnej decyzji brak, ale raczej autem.
), ale wstępnie jak najbardziej mogę się zgłosić. Na moje zapytanie na jak długo dostałem odpowiedź że nie mają nic przeciwko całości, a co do środka lokomocji formalnej decyzji brak, ale raczej autem. 

Jaka sława, zamiast jakiejś słynnej Szwedki to ja jestem kojarzony z awatarem konwickiego.słoik pisze:Ej, konwicki, a czemu Ty masz Briana na awatarze

No to w takim razie witaj.konwicki1980 pisze:Nie wiem, kto to jest Brian.

Chyba coś pokręciłeś w gramatyce tego zdania. Przynajmniej ja nie rozumiem jego sensu.słoik pisze:I bardziej serio, ciekawym co czuje kajman, dowiadując się, że jedna, może trochę półżartem, ale wzbudza grozę i postrach.
barb42 pisze:Jednak nie będę, ale dziękuję Kajmanowi za zachętę by być.

Takie to proste, że nie wpadłem.słoik pisze:Zgubiłem "k": dowiadując się< że jednak
 (no 12, ale zakładam, że ku3a też się wybiera na zlot).
  (no 12, ale zakładam, że ku3a też się wybiera na zlot).
Tzn. chodzi o noc z piątku na sobotę?Magda92 pisze:Cześć:) Dawno mnie tu nie było, ale bardzo bym chciała być na zlocie i mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie... Jeżeli tak, to się wpisuję na piątek
 że mnie nie będzie, najważniejszy z powodów jest taki, że urlop zaplanowałem pod EURO
 że mnie nie będzie, najważniejszy z powodów jest taki, że urlop zaplanowałem pod EURO   a w maju będę wypoczywał z dala od cywilizacji. W te dwa wydarzenia włożę zarówno swój urlop jak i środki a budżet musi się dopiąć.
 a w maju będę wypoczywał z dala od cywilizacji. W te dwa wydarzenia włożę zarówno swój urlop jak i środki a budżet musi się dopiąć.