myślałem, że to ja jestem tym 100% ale jednak jeden pojedynek był nie po mojej myśli...

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
to chyba będę jaNivo pisze: - jest osoba, której wszystkie 8 par ułożyło się przeciwnie do głosów
Pomyśl o tym inaczej. To prawie jak 100% skutecznościhawk73 pisze: to chyba będę ja. Przypuszczałem, że finał będzie trochę inaczej wyglądał, zwłaszcza podium.
...do Poznania?Kertoip pisze:wygra ktoś od Czarneckich...
I obawiam się, że to ja...Nivo pisze: - jest osoba, której wszystkie 8 par ułożyło się przeciwnie do głosów; nie jest to neon.ka
adameria pisze:...do Poznania?
A co ja napisałem?
Rzeczywiście - zgodnie z moimi głosami była aż połowa par, ale za to w górnej połówce tylko jedna... Mogę chyba zdradzić, że finał nie po mojej myśli... [sorryNivo pisze:- jest osoba, której wszystkie 8 par ułożyło się przeciwnie do głosów; nie jest to neon.ka
No jeżeli piszemy o Czarneckich to brzmieniowo to ni mogli się udać do Poznana.adameria pisze:...do Poznania?Kertoip pisze:wygra ktoś od Czarneckich...![]()
A co ja napisałem?
Z ciekawostek personalnych to z 15 osób które doprowadziły swoje utwory do top16 nie poznałem osobiście tylko 3, a z całym składem top8 udało mi się poznać.neon.ka pisze:Ale fakt, że personalnie to się bardzo ciekawie ułożyło w czołówce.
No proszę, to będę między innymi jakajman pisze:Z ciekawostek personalnych to z 15 osób które doprowadziły swoje utwory do top16 nie poznałem osobiście tylko 3, a z całym składem top8 udało mi się poznać.