1 godzina
http://rapidshare.com/files/21369183/1godzina.mp3.html
Nagrania not. 1311
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- tadzio3
- Kontakt:
Jak zwykle dzieki za nagrania
. Ostatnio się rozleniwiłem strasznie i zamiast słuchać listy na żywo to czekam na nagrania, które mi pozwolą słuchac listy, wtedy kiedy chce i bez przerw na wiadomości
Poprzednie notowanie przesłuchałem dopiero przedwcoraj...
I pomyślec, ze kiedyś nie wyobrazałem sobie notowania listy, które musiałbym opuscić. Zawsze jakimiś sposobami udawało mi się słuchac. Teraz w zasadzie też jest podobnie, ale nie na żywo. Dzisiaj słuchałem tylko ostatnie pół godzny listy. Wcześniej miałem możliwość od początku śledzić na żywo notowanie ale wybrałem spotaknie towazyskie. W sumie wilk syty i owca cała, a to dzieki Gryckowi i innym którzy nagrywają listę co tydzień.

I pomyślec, ze kiedyś nie wyobrazałem sobie notowania listy, które musiałbym opuscić. Zawsze jakimiś sposobami udawało mi się słuchac. Teraz w zasadzie też jest podobnie, ale nie na żywo. Dzisiaj słuchałem tylko ostatnie pół godzny listy. Wcześniej miałem możliwość od początku śledzić na żywo notowanie ale wybrałem spotaknie towazyskie. W sumie wilk syty i owca cała, a to dzieki Gryckowi i innym którzy nagrywają listę co tydzień.