sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 29 | 15 | 26 | -14 | Irresistible Force - Jane's Addiction | ZG |

i nawet nie mogę mieć do siebie pretensji bo mój głos nic by nie zmienił. Ania eR za to super!
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
sk pisze:Kod: Zaznacz cały
Być może, ale wiadomość na stronie pojawiła się przed chwilą.temik3 pisze:Już to oznajmione było 30 minut temu.ADDY pisze:marsvolta odwołali skoki, więc sytuacja Stocha jest całkiem niezła, może się jutro zrewanżować
Zebyś się nie zdziwił, a druga nowość równie dobra.FOXD pisze:Coś czuję, że za tydzień się pożegnamy z Reniątemik3 pisze:Po wielkich bólach wreszcie w 30, teraz może (powinno) być tylko lepiej.
Mi nawet też przypadło to do ucha( podobnie jak z Luxtorpedą- na początku koszmar potem lepiej jak już wypadło)barb42 pisze:Zawsze jak cos się mi nagle spodoba, to zaraz leci!sk pisze:Kod: Zaznacz cały
Dzięki, wiedziałem, że można na Ciebie liczyć w tej dziedziniesłoik pisze:Tia Hellebaut
Przy tylu nominacjach to pewnie jest faworytką przynajmniej do debiutu>Yacy pisze:Z tymi Fryderykami to wielkie zaskoczenie! Fajnie jak coś uda się zdobyć
Wiem, Słoiku, chyba ostatni raz. Ech, zbieram zabawki i idę sobie z tej piaskownicy, tu się złe rzeczy dzieją.słoik pisze:Grawitacjo< "nasza"piosenka>
Owszem, jednak Renię bije na głowę, która tak długo się kisiła w poczekalni, ze ta 30-ka teraz to tylko epizodziktemik3 pisze:Zebyś się nie zdziwił, a druga nowość równie dobra.FOXD pisze:Coś czuję, że za tydzień się pożegnamy z Reniątemik3 pisze:Po wielkich bólach wreszcie w 30, teraz może (powinno) być tylko lepiej.
Z tego co pamiętam to szał już się wtedy zaczął, ale faktycznie nagranie różniło się od większości ich kawałkow.słoik pisze:Ale to nie był zły kawałek< Niedźwiedź go wynalazł< zanim się zrobił na nie szał< to się nazywało "Za cziem ja">
A właśnie może wypaść przez KariYacy pisze:ale jeśli nie wypadnie, a wejdzie Kari i Ani również sie utrzyma, to będzie dla mnie jedno z lepszych notowań od wielu miesięcyADDY pisze:Oj może się okazać, że Renia za tydzień wypadnie.
Kod: Zaznacz cały
| 27 | 28 | 2 | +1 | Tomorrow - The Cranberries | ZG |
trzeci raz dzisiaj piszesz, że nie lubisz Reni. sprawia Ci to przyjemność?FOXD pisze:Owszem, jednak Renię bije na głowę, która tak długo się kisiła w poczekalni, ze ta 30-ka teraz to tylko epizodzik
Całkiem prawdopodobne< rozłącznie zapisywałem w zeszycie< a internetu nie miałem>kajman pisze:Poza tym mam wrażenie, że to było Zaczem pisane łącznie.
Dokładnie, za tydzień Kari raczej na pewno w 30-ce i zaryzykowałbym także Van HalenADDY pisze:A właśnie może wypaść przez KariYacy pisze:ale jeśli nie wypadnie, a wejdzie Kari i Ani również sie utrzyma, to będzie dla mnie jedno z lepszych notowań od wielu miesięcyADDY pisze:Oj może się okazać, że Renia za tydzień wypadnie.
Trzeba głosować i zobaczymy jak będzie
Huhu huhu na wstępie tego utworu kojarzy się mi z Sympathy for the devil Stonsówsk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 27 | 28 | 2 | +1 | Tomorrow - The Cranberries | ZG |
A tak w sumie to Nosowska powinna dostać takiego Mega-fryderyka. I można by założyć, że Ona i tak już tyle dostała, że już więcej nie potrzebuje.Yacy pisze:Z tymi Fryderykami to wielkie zaskoczenie! Fajnie jak coś uda się zdobyć
Raczej polemizuję, a nie pastwię się nad Reńką. WyluzujYacy pisze:trzeci raz dzisiaj piszesz, że nie lubisz Reni. sprawia Ci to przyjemność? ...FOXD pisze:Owszem, jednak Renię bije na głowę, która tak długo się kisiła w poczekalni, ze ta 30-ka teraz to tylko epizodzik
Ale nie na LP3. Tu najwyżej (do 1 miejsca) dotarło Why can't this be love.FOXD pisze:Owszemkajman pisze:Czy mi się wydaje czy kiedyś Von Haleń nagrywał przyjemne utwory?Największy ich hicior to Jump
![]()
Tommorow to takie stare, dobre brzmienie, bardzo fajnemiszony pisze:Jak Ja lubię The Cranberries
Kod: Zaznacz cały
| 26 | 22 | 12 | -4 | O lesie - Nosowska | PL |