A teraz krótki komentarz. Zagłosowałem niemalże w ostatniej chwili... Spojrzałem dziś na wyniki i mi się tak średnio podobają, ale nie są najgorsze. Mój numer 1 wciąż jest w grze

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Jedna osoba nie doczytała regulaminu, ja nie zauważyłem, że został oddany nieprawidłowy głos i w 1/16 lub 1/8 trzeba było na nowo ustawiać część par i głosować ponownie.Nivo pisze:Nie przypominam sobie żadnej nieudolnie poprowadzonej edycji.
I to z moim utworemMiszon pisze:Ale że Mapety odpadły???
Ja typowałem, że to może wygrać całą edycję!
No to faktycznie - teraz dopiero to zauważyłem i kompletnie nie rozumiem. Genialny kawałek!kajman pisze:Szkoda mi przede wszystkim Mahavishnu.
Mi też się spodobał. Chociaż Mahavishnu Orchestra bardziej mi się podoba z płyty "Birds of Fire".Miszon pisze:No to faktycznie - teraz dopiero to zauważyłem i kompletnie nie rozumiem. Genialny kawałek!kajman pisze:Szkoda mi przede wszystkim Mahavishnu.
wydawało mi się, że była taka fajna tradycja NL nie pisania o utworach, które pozostały w grze. Szczególnie, że jest to pisanie negatywneMiszon pisze:Jak MRWZ znowu wygrają z kimś to już się totalnie wkurzę.
Najwyraźniej fajki, alkohol i jeszcze prezerwatywy to za dużo.Martyr pisze:Większość z tych piosenek, na które głosowałam odpadło![]()
Jestem w szoku, że nie przeszły takie utwory jak "Talitha Kum" czy "Fajki i alkohol".
BARDZO mi przykro! na serio...Martyr pisze: Jestem w szoku, że nie przeszły takie utwory jak "Talitha Kum" czy "Fajki i alkohol".