8 (+7). Mira z After Bluesem już jako niekwestionowana rekordzistka notowania (32 tyg.) wraca w pięknym stylu do Top 10 . Może jak wróci pan Marek, to dla oddania hołdu p. Tadeuszowi wstawi do głosowania jakąś jego starą piosenkę z Breakoutem lub solo - ciekawe jak by sobie poradziła.
jblaminsky pisze:Kiedys niedzwiedz w wywiadzie mowil ze ktos mu wyslal maila jak Marek byl w radio ze mu sie do mieszkania wlamuje:) No i Niedzwiedz mieszka w Bloku.. ktory jest ocieplony:)
coraz bardziej zawęża się miejsce zamieszkania pMarka
jblaminsky pisze:Kiedys niedzwiedz w wywiadzie mowil ze ktos mu wyslal maila jak Marek byl w radio ze mu sie do mieszkania wlamuje:) No i Niedzwiedz mieszka w Bloku.. ktory jest ocieplony:)
coraz bardziej zawęża się miejsce zamieszkania pMarka
No z taka kolekcja plyt to strach ujawniac miejsce zamieszkania. Pewnie Marek oplotkami chodzi do domu a do pracy jedzie jak miasto spi:)
zbyszu pisze:jejku, nie jestem z Wawy. To jest jakaś "Stara". Nawet nie wiem czy Niedziwedz z Pragi. Ot tak palnałem. Znaczy się coś tam mi sie o ucho obiło
Campari tez z Pragi
a my z mrsapem z drugiej strony rzeki .
GregF pisze:8 (+7). Mira z After Bluesem już jako niekwestionowana rekordzistka notowania (32 tyg.) wraca w pięknym stylu do Top 10 . Może jak wróci pan Marek, to dla oddania hołdu p. Tadeuszowi wstawi do głosowania jakąś jego starą piosenkę z Breakoutem lub solo - ciekawe jak by sobie poradziła.
nastoletni_duch pisze:co się z red hotami porobiło? gorsza kopia 'dosed'.
Też dostrzegam podobieństwo, ale według mnie ten utwór wcale od "Dosed" nie odstaje. Trochę szkoda, że "Dosed" nie było na liście, bo z tego co pamiętam, to chyba wyszło na singlu...
zbyszu pisze:jejku, nie jestem z Wawy. To jest jakaś "Stara". Nawet nie wiem czy Niedziwedz z Pragi. Ot tak palnałem. Znaczy się coś tam mi sie o ucho obiło
ja do niedawna mieszkalem na Pradze przez 18 lat, az sie lezka zakrecila w oku
7 (b/z). Idealny miesiąc dla piosenki Kasi Stankiewicz trwa w najlepsze, ale tym razem nie przełożyło się to na głosy i Smolik, którego Kasia tak mocno naśladuje, ciągle spogląda na nią z góry .