Ja miałem jechać na Pearl Jam, no ale skoro Placebo przyjeżdżaku3a pisze:skoro jestesmy przy koncertach to czy ktos z Was jedzie na Red Hotow? Kumpel z ktorym na rozne koncerty jezdze (m.in. na Pearl Jam jedziemy) cos sie ociaga i czuje, ze w koncu powie, ze nie chce mu sie. Bo na Placebo to i sam moge pojsc, ledwie kilka przystankow metrem i autobusem.
1311 (16.03.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- jblaminsky
- Kontakt:
Ja na RHCP bym pojechal nawet na Genesis ale durna organizacja koncertow zabrania robienia fotek. Wiec niech sie wypchaja. Typowo polskie.saferłel pisze:Ja to się dziwie, że nie spotkałem tu jeszcze niekogo kto by jechał na Genesis. Na RHCP bym pojechał gdybym dostałdarmowy bilet ;Pku3a pisze:skoro jestesmy przy koncertach to czy ktos z Was jedzie na Red Hotow? Kumpel z ktorym na rozne koncerty jezdze (m.in. na Pearl Jam jedziemy) cos sie ociaga i czuje, ze w koncu powie, ze nie chce mu sie. Bo na Placebo to i sam moge pojsc, ledwie kilka przystankow metrem i autobusemCampari pisze:do 19.06!moze jakies piwko lub cuś
(heh chociaz to nie tego typu koncert bedzie
)
.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Lista była by aktualniejsza, ciekawsza, żywsza, nie było by wrazenia ze tydzien w tydzien słuchamy tego samego. a tak niestety jest!!!!kajman pisze:Możliwe, że tak powinno się dziać, ale jednak zasady na liście przebojów są takie, że decyduje ilość głosów. Szkoda, że nie ma szczęśliwej siódemki albo i 15 między 18 a 19.zbyszu pisze:Kajman - własnie się mylisz. Skoro jakiś utwór od dłuzszego czasu sobie nie radzi i szwęda się gdzies w ogonach (i dodatkowo ma spory staż) moim zdaniem powinien być zastępowanym czymś nowym, godnym promocji. A wiadomo, że czas Poczekalni to doskonały moment aby podrzucić podstępnie Słuchaczowi np. nowe Kasbian, Fratellis, razorlight, Arcade Fire, Kings Of Leon, itp itp
Np. dziś - ile pojawiło się nowych utworów? Jeden (Pogodno) ? Dwa? Żałośc
W latach 90'tych regularnie Poczekalnia witała w swym gronie po 5-6 nowosci. Nieraz było i więcej a i mniej niż 3-4 noowci bywało bardzo rzadko.
Niestety era internetu, owszem - uratowała Listę - ale również skutecznie ją "wypaliła" muzycznie
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Niechcę tu się wdawać w jakieś długie dyskusje i niepotrzebne sprzeczki, ale uważam że powód: Nie jadę bo nie można robić fotek jest conajmniej śmieszny. Według mnie...jblaminsky pisze:Ja na RHCP bym pojechal nawet na Genesis ale durna organizacja koncertow zabrania robienia fotek. Wiec niech sie wypchaja. Typowo polskie.saferłel pisze:Ja to się dziwie, że nie spotkałem tu jeszcze niekogo kto by jechał na Genesis. Na RHCP bym pojechał gdybym dostałdarmowy bilet ;Pku3a pisze: skoro jestesmy przy koncertach to czy ktos z Was jedzie na Red Hotow? Kumpel z ktorym na rozne koncerty jezdze (m.in. na Pearl Jam jedziemy) cos sie ociaga i czuje, ze w koncu powie, ze nie chce mu sie. Bo na Placebo to i sam moge pojsc, ledwie kilka przystankow metrem i autobusem.
na RHCP bardzo chetnie bym pojechal, ale w tym czasie nie bedzie mnie w PLku3a pisze:skoro jestesmy przy koncertach to czy ktos z Was jedzie na Red Hotow? Kumpel z ktorym na rozne koncerty jezdze (m.in. na Pearl Jam jedziemy) cos sie ociaga i czuje, ze w koncu powie, ze nie chce mu sie. Bo na Placebo to i sam moge pojsc, ledwie kilka przystankow metrem i autobusemCampari pisze:do 19.06!moze jakies piwko lub cuś
(heh chociaz to nie tego typu koncert bedzie
)
.
na Pearl Jam pojechalbym, ale nie mam na razie kasy (tzn mam, ale na Placebo
- jblaminsky
- Kontakt:
Jakbys pracowal jako fotograf to moze powod bylby dla Ciebie mniej smieszny. Dla mnie koncert to tez proba zmierzenia sie z tematem. Koncerty to dobre wyzwania i przy okazji do zobaczenia swoich idoli na scenie . No ale po co mam sie tlumaczyc.saferłel pisze:Niechcę tu się wdawać w jakieś długie dyskusje i niepotrzebne sprzeczki, ale uważam że powód: Nie jadę bo nie można robić fotek jest conajmniej śmieszny. Według mnie...jblaminsky pisze:Ja na RHCP bym pojechal nawet na Genesis ale durna organizacja koncertow zabrania robienia fotek. Wiec niech sie wypchaja. Typowo polskie.saferłel pisze:Ja to się dziwie, że nie spotkałem tu jeszcze niekogo kto by jechał na Genesis. Na RHCP bym pojechał gdybym dostałdarmowy bilet ;P
- saferłel
O wiele bardziej lubię Erę od 76, ale lubię wiele utworów z wcześniejszych lat (szczególnie tych późniejszych).kajman pisze:Na Genesis to bym pojechał, ale na to, co grali 30 lat temu.saferłel pisze:Ja to się dziwie, że nie spotkałem tu jeszcze niekogo kto by jechał na Genesis. Na RHCP bym pojechał gdybym dostałdarmowy bilet ;P
Gdybym miał z kim, to pojechałbym chyba i na RHCP i na Pearl Jam i na Opener i pewnie jeszcze na coś, bo sporo tego jest... No cóz, może uda się wybrać na chociażby jeden z tych koncertów...Gary pisze:Ja miałem jechać na Pearl Jam, no ale skoro Placebo przyjeżdżaku3a pisze:skoro jestesmy przy koncertach to czy ktos z Was jedzie na Red Hotow? Kumpel z ktorym na rozne koncerty jezdze (m.in. na Pearl Jam jedziemy) cos sie ociaga i czuje, ze w koncu powie, ze nie chce mu sie. Bo na Placebo to i sam moge pojsc, ledwie kilka przystankow metrem i autobusem.
- saferłel
Ja zdjęcia zobacze w necie. Idoli zobacze, jeśli kupie bilet na płyte i będe odpowiednio ustawiony. Ale skoro jesteś fotografem to się nie kłócejblaminsky pisze:Jakbys pracowal jako fotograf to moze powod bylby dla Ciebie mniej smieszny. Dla mnie koncert to tez proba zmierzenia sie z tematem. Koncerty to dobre wyzwania i przy okazji do zobaczenia swoich idoli na scenie . No ale po co mam sie tlumaczyc.saferłel pisze:Niechcę tu się wdawać w jakieś długie dyskusje i niepotrzebne sprzeczki, ale uważam że powód: Nie jadę bo nie można robić fotek jest conajmniej śmieszny. Według mnie...jblaminsky pisze:Ja na RHCP bym pojechal nawet na Genesis ale durna organizacja koncertow zabrania robienia fotek. Wiec niech sie wypchaja. Typowo polskie.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Postaraj się wiec o przepustkę. Kszczotek na 100 % pstryknie fotkejblaminsky pisze: Jakbys pracowal jako fotograf to moze powod bylby dla Ciebie mniej smieszny. Dla mnie koncert to tez proba zmierzenia sie z tematem. Koncerty to dobre wyzwania i przy okazji do zobaczenia swoich idoli na scenie . No ale po co mam sie tlumaczyc.