ma sie rozumiec minelo juz 2.5 miesiaca, to sie da zrobic
Podziwiam za posiadanie czasu i za zasobne konto bankowe. ja już bym zbankrutował.
Ale czekam na przesyłkę z Arcade Fire, Clap Your Hands Say Yeah i...Masłowską
rozumiem juz Twoja aluzje
praktycznie wiekszosc tego co przesluchalem jest do odsluchania za darmo na roznych stronach. czas sie znajdzie np. wieczorami, a to ze sie pojdzie okolo 24 spac, to nic
Arcade Fire tez zamowilem na merlinie i do tego Offensywa (a widzisz, sciagam ten pliczek i kupuje plytke )
a co do CYHSY, to obawiam sie ze mozesz sie Zbyszu troche rozczarowac, ale kto wie...
Coraz gorzej ze sprawnością techniczną forum u mnie. Słabe pustki zbyt słabo spadły, a Maleńczuk do góry i daje po nosie Pudelsom, których....właśnie nigdzie nie ma do nich dostępu. Ma ktoś coś z nowego albumu?
Ostatnio zmieniony pt mar 16, 2007 9:45 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
"gdzie sa przyjaciele mła" tak wysoko?? calkiem fajne nagranie, ale gdzies tak na druga dziesiatke wlasnie, a obawiam sie, ze w nastepnych notowaniach bedzie jeszcze znaczenie wyzej...
Robi się nieciekawie, bo niemające nic do powiedzenia Pustki tym razem się obsunęły (15., -3), a zalatujący na kilometr Krawczykiem utworek Maleńczuka ostro awansował (14., +7) .
zbyszu pisze:Prosze mi powiedzieć. Po jaką "chole...ę" trzymać taką Goyę, która od 3-4 miesiecy nie wychyla sie poza piątą "10" ???
Czy nie lepiej wypełnić Poczekalnie jakimiś nowościami? Poczekalnia powinna być miejscem promocji nowych rzeczy, a jest obecnie "Przechowalnią".
Może i tak, ale decydują głosy, a nie czyjeś widzimisie.
Szkoda, że Katie tak wolno, ale jeżeli zaprowadzi to ją na szczyt, to nie mam nic na wskroś. Nota bene w naszym notowaniu też chyba awansowała o 4 miejsca.
saferłel pisze:Coraz gorzej ze sprawnością techniczną forum u mnie. Słabe pustki zbyt słabo spadły, a Maleńczuk do góry i daje po nosie Pudelsom, których....właśnie nigdzie nie ma do nich dostępu. Ma ktoś coś z nowego albumu?
<sciaga sie> jutro powinno byc na 'twardzielu'
p.s. juz sie sciagnelo
Ostatnio zmieniony pt mar 16, 2007 9:51 pm przez Campari, łącznie zmieniany 1 raz.
13 (+4). Ten nowy singiel Katie Melua jednak da się lubić, mimo że na pozór niemrawy i mało przebojowy . Marcel czasowo nieźle się wyrabia, więc może dzisiaj usłyszymy pierwszą Top 10 w całości?
zbyszu pisze:Prosze mi powiedzieć. Po jaką "chole...ę" trzymać taką Goyę, która od 3-4 miesiecy nie wychyla sie poza piątą "10" ???
Czy nie lepiej wypełnić Poczekalnie jakimiś nowościami? Poczekalnia powinna być miejscem promocji nowych rzeczy, a jest obecnie "Przechowalnią".
Może i tak, ale decydują głosy, a nie czyjeś widzimisie.
Mam nadzieję, ze jak wróci Niedzwiedz to zrobi przewietrzenie.
Kajman - własnie się mylisz. Skoro jakiś utwór od dłuzszego czasu sobie nie radzi i szwęda się gdzies w ogonach (i dodatkowo ma spory staż) moim zdaniem powinien być zastępowanym czymś nowym, godnym promocji. A wiadomo, że czas Poczekalni to doskonały moment aby podrzucić podstępnie Słuchaczowi np. nowe Kasbian, Fratellis, razorlight, Arcade Fire, Kings Of Leon, itp itp
saferłel pisze:Coraz gorzej ze sprawnością techniczną forum u mnie. Słabe pustki zbyt słabo spadły, a Maleńczuk do góry i daje po nosie Pudelsom, których....właśnie nigdzie nie ma do nich dostępu. Ma ktoś coś z nowego albumu?