podsumowanie 6 lat forumowej
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Re: podsumowanie 6 lat forumowej
Dołączam się.
pięknie by byłoAro pisze:14 tygodni na 1, no ba.. YEAAAH![]()

a a propos ANL...
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
No ja bym podium zdecydowanie odwróciła. 
A właściwie jeszcze inaczej - Blackfield, Luxtorpeda, a na końcu Metallica - tak by było najlepiej.
Czuję, że za rok znowu nie będę zupełnie pamiętała, czego się spodziewać w czołówce. Ach ta moja pamięć...
Kuba, a Ty odpoczywaj teraz po ciężkiej pracy!

A właściwie jeszcze inaczej - Blackfield, Luxtorpeda, a na końcu Metallica - tak by było najlepiej.

Czuję, że za rok znowu nie będę zupełnie pamiętała, czego się spodziewać w czołówce. Ach ta moja pamięć...

Kuba, a Ty odpoczywaj teraz po ciężkiej pracy!

czy to.. nie, żartujesz.ku3a pisze:pięknie by było.
a a propos ANL...

No cóż, czołówka zupełnie mnie nie satysfakcjonuje. Z pierwszej szóstki nikt nie dostał mojego głosu, a za dobre uważam dwa utwory. A o wynikach decydowaliśmy nie tylko my, forumowicze lecz także inni słuchacze LP3, wyrzucając niektóre utwory zbyt szybko z top30. Ciekawie wyglądałyby średnie (tylko z tym jest problem, bo trzeba byłoby dotrzeć do kompletnych wyników). No ale już tak to wygląda i nic się na to nie poradzi.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
dobrze, że kolejność (tych) dwóch pierwszych miejsc już się nie zmieniku3a pisze:1. 1. 515. 1x14. 28. THE DAY THAT NEVER COMES - Metallica

w końcu Meta dostała ode mnie kilka głosów

ku3a, dzięki!
do poczytania po roku siódmym

neon.ka pisze:Kuba, a Ty odpoczywaj teraz po ciężkiej pracy!

Miałem dziś wrzucić, ale nie zdążyłem. Będzie jutro.Aro pisze:czy to.. nie, żartujesz.
zmieniasz się w kajmana...?ku3a pisze:I oczywiście licząc różne rzeczy

dzięki za podsumowanie. nie komentowałem bo nie wiem nigdy co pisać przy takich rankingach. po prostu przyjmuję do wiadomości taki stan rzeczy