WOW! Moje wszystkie 3 utwory w top 64.
WOW2! Cała moja 11 w top64
Z tragedii:
- z dodatkowo wyróżnionej 13 wypadło 5 utworów.
- mój top5 zmierzy się z top8 (ała), top 1 i top9 z wyróżnionymi - czyli nie jest źle (na pewno lepiej niż u kajmana )
ku3a pisze:
Martyr pisze:Mnie najbardziej emocjonuje jeden pojedynek, w którym jest moja propozycja. Sama nie wiem na co bym się zdecydowała. Spory dylemat
takie pytanie niezwiązane z głosowaniem: czy Nasza Lista ma jakiś głębszy sens (poza dobrą zabawą i poznawaniem dobrej muzyki oczywiście)? Mianowicie pytam o to czy nasze wybory idą gdzieś dalej, czy kończą swój żywot tu na forum?
zagłosowane
wyszło mi 12:17, choć wśród zielonych jest kilka killerów
Przy okazji doszedłem do wniosku, że będzie bardzo ciężko moim utworom znaleźć się w następnej rundzie...
szkoda, że trzeba czekać prawie cały tydzień...
Pocieszeniem jest fakt, że eliminacje zaliczyło całe moje TOP 10.
No ale niestety, z rozstawionych utworów (1-32) w bezpośrednich pojedynkach powalczy aż 7 par.
Najsilniejsze to 5 z 9 , 3 z 14 oraz 12 z 19. Mój nr 1 trafił na nr 22.
Natomiast z moich propozycji przeszedł jeden, któremu dawałem najmniejsze szanse.
15:14
Wstrzymałam się od głosu tylko w przypadku par z moimi utworami, ale przyznam, że kilku wyborów dokonałam bez przekonania (a w sumie z przekonaniem, że obie piosenki w parze mi się nie podobają, ale jedna nie podoba mi się bardziej ) .
ADDY pisze: no i znowu będę sobie wyrzucał, że nie zagłosowałem na swoje utwory
było blisko z What Sound
chyba nie rozumiem tego posta, bo na swoje głosować nie można ...
Kolejny raz czegoś nie doczytałem, a komentuję,
to moja zła cecha.
No ale cóż, mam teraz przerwę od szkoły, więc zabieram się za nadrabianie braków w zasadach, regulaminach i rewolucjach na forum.
Wieści z placu boju:
17 osób już zagłosowało. Zanosi się na dwie okrutne, bezpardonowe masakry, ale... to utwory rozstawione niżej tak napierają!
Na prawdziwych wysokościach też mocno grozi jedna niespodzianka. Jest jeszcze dużo niejasnych spięć, będzie się działo.
16:13 dla zielonych, przy czym pomarańczowi zaczęli nieźle - wygrali pierwszą połowę 9-5, ale już w drugiej dostali aż 11-4
generalnie nie jest źle, ale:
a) odpadł Kaseton, któremu wróżyłem dużo lepszy los
b) przeszły ze 4 koszmarki
c) właśnie miałem starcie mojego nr 5 z nr 7 i który by nie odpadł to mi go będzie bardzo szkoda
16:15 dla pomarańczy. Również wstrzymałam się od głosu w jednym przypadku.
Duże zaskoczenie co do obecności niektórych utworów.
Co najmniej 3 trudne wybory, w tym jedna para z Top 11.
Cieszy przejście dalej jednej z moich propozycji (od początku faworyt);P
Zadziwia, że aż 9 z 11 znalazło się w zestawie (odpadły utwory z listy na 6 i 7 pozycji).
Ponieważ pozostało tylko nieco ponad 24 godziny na głosowanie na pierwszy etap, na wszelki wypadek podaję listę użytkowników, którzy brali udział w zabawie, a których głosów jeszcze nie mam:
Niestety w 4 parach nie dało rady wybrać lepszego utworu, bo obu nie dałem rady słuchać. Przy okazji zdałem sobie sprawę że przeszła chyba cała moja ostatnia 10.
Ale może w kolejnej rundzie będzie lepiej.
Też zagłosowałem. Ogólnie wyniki mało mi się podobają. Słaba utwory trafiły na słabe, mocne na mocne i tylko jeden mój utwór awansował.
Jeżeli nic nie pomyliłem, to u mnie 17 : 13