Nasza Lista XI

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72

Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: Nasza Lista XI

Post autor: Miszon »

Tylko w 3 parach będę miał problem na to wygląda (nie pamiętam obu kawałków), w reszcie raczej spokojnie wybiorę.

I wygląda, że będzie to najgorsza w historii edycja dla moich kawałków... Wszedł 1, w dodatku ten, na którego najmniej liczyłem. I raczej odpadnie w tej rundzie, może po walce, ale odpadnie. Ale że Kebab nie przeszedł!? :shock:

@Yacy - Franka była dość blisko, ale jednak nie. Zembaty też liczyłem, że wejdzie.
Awatar użytkownika
Geephard
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 2003

Post autor: Geephard »

kajman pisze:Załamałem się. W jednej z par moj nr 1 walczy z moim numerem 4, w innej 2 z 3 czyli dwóch z wielkich faworytów mi poleci. :evil: :evil: :evil:
Popatrz na to trochę bardziej pozytywnie. Dwóch Twoich wielkich faworytów na pewno przejdzie dalej. Gdyby każdy był w innej parze to wszystkie cztery mogłyby polecieć. ;)
Awatar użytkownika
uzi
Kontakt:

Post autor: uzi »

mój Mark Long odpadł, koleś widocznie nie ma najmniejszych szans w mejnstrimie :P
że Aparacik nie chwyci to się spodziewałam.
zostało 9 piosenek na które głosowałam.
najgorsze pary: mój nr 8 vs nr 10, nr 2 vs nr 6, a moja piosenka ma takiego przeciwnika że wrrrr.
Awatar użytkownika
Julia

Post autor: Julia »

Cieszę się, że wszystkie moje utwory przeszły dalej... ale coś mi się zdaje, że już definitywnie po nich w tej rundzie :mrgreen: .
Odpadło kilka rzeczy którym kibicowałam, ale nic z głównych faworytów. Na szczęście większych "dylematów" w głosowaniu nie widzę, może tylko w 1 przypadku, bo spotkały się 2 utwory z mojego top11.
Nivo

Post autor: Nivo »

Smutna matematyka mówi, że nie każdy z proponujących będzie mógł mieć utwór po tej rundzie, tak więc losami swoich utworów polecam raczej pozytywnie się zaskakiwać niż coś po nich oczekiwać.
kajman

Post autor: kajman »

Geephard pisze:Popatrz na to trochę bardziej pozytywnie. Dwóch Twoich wielkich faworytów na pewno przejdzie dalej. Gdyby każdy był w innej parze to wszystkie cztery mogłyby polecieć. ;)
Ale zawsze wtedy jest nadzieja. Teraz jej nie ma.
Awatar użytkownika
uzi
Kontakt:

Post autor: uzi »

nie.
nie wierzę.
to niemożliwe.
to musi być żart.
aż zrobiłam piramidkę.

właśnie się zorientowałam, że jeden zespół mnie tu tak paskudnie prześladuje i tak się ze mnie śmieje, że nie ogarniam.
może i niezła jest ta edycja, ale ją chyba znienawidzę [bez urazy dla nikogo!] za to okropne prześladowanie.

no aż mi się śmiać chce. :lol:

przepraszam za tego posta, wiem że jest enigmatyczny i nikt nie kuma o co cho, może innym razem wyjaśnię.

:lol:

edit: żubrowy 11 : 18 oranje.
edit2: ^ aaaaaaaaa! to znowu się ze mnie śmieje. nie wyrabiam.
Ostatnio zmieniony ndz lut 12, 2012 2:30 am przez uzi, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ADDY
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
Kontakt:

Post autor: ADDY »

:cry: no i znowu będę sobie wyrzucał, że nie zagłosowałem na swoje utwory
było blisko z What Sound
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

głosy oddane. kilka dogrywek i po sprawie :-)

a przy okazji policzyłem, ze z mojej "11" odpadły 3 utwory, a z "30" aż 10!!! :roll:
ADDY pisze::cry: no i znowu będę sobie wyrzucał, że nie zagłosowałem na swoje utwory
było blisko z What Sound
chyba nie rozumiem tego posta, bo na swoje głosować nie można ...
rafal92
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.

Post autor: rafal92 »

Moja propozycja bije się z moim numerem 1... no i jest jeszcze bardzo trudna para, dokładnie 29.
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

Trochę zaskakujące niektóre wypadki, m.in. Franka, Apparatijk, Lamb, Zembaty czy Anekdoten. Mam powody do radości, bo odpadły tylko nry 8, 22 i 23 (ależ mam pospolity gust) i sporo utworów z miejsc 25-40, za to weszła tylko jedna moja propozycja (zresztą spodziewałem się tego, i tak cieszę się, że pozostałe dwie dostały jakieś punkty). W każdym razie nie mam powodów, żeby wyrzucać sobie, że przeze mnie jakiś ulubiony utwór nie wszedł.
W II rundzie spotkały się moje utwory 9 vs. 15, 14 vs. 18, 5 vs. 21, więc tutaj też nie mam powodów do zmartwień :)

EDIT: Jako nowicjusz z NL mam jedno pytanie - czy przydział par odbywa się losowo, czy są jakieś kryteria?
michal91d
Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosny 2007

Post autor: michal91d »

opadł mój numer 8 i 10. Dziwne, że tak mało osób na nich głosowało :P
A jeżeli chodzi o pary to:
* pierwsza reakcja: niech to!
* druga: jest kilka słabych par i kilka naprawdę dobrych. W jednej mój numer 2 walczy z numerem 11
* kilka utworów muszę sobie przypomnieć, bo po miesiącu część tytułów nic mi nie mówi :P
Awatar użytkownika
wwas

Post autor: wwas »

Nivo pisze:Wymienię nieszczęśliwych głosujących (reszta nieodwołalnie świętuje ;) ):
- wwas i neon.ka - za bycie jedynymi użytkownikami, których 5 propozycji znalazło się poza top64
Z tej piątki trzem zabrakło nie więcej niż 3 punktów. A mogłem wstawić wyżej... Na szczęście z pozostałej szóstki nic się teraz nie spotkało.
TomaszBr pisze:Jako nowicjusz z NL mam jedno pytanie - czy przydział par odbywa się losowo, czy są jakieś kryteria?
Nie, nie losowo, tylko według wyników pierwszego etapu: numer 1. z numerem 64., 2. z 63., itd.
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

Pary:
22 - kiler
1, 9 - bardzo mocne
14, 19, 25, 27 - słabiaki

18:10. Griny mocno skopały tyłki. 2 razy zamilczałem nieobowiązkowo, mam nadzieję, że tak można (już nie pamiętam).
kajman

Post autor: kajman »

U mnie 16:14. Potrzebowałem sześciu dogrywek, których przesłuchanie zajęło mi 55:22. W pięciu z nich walczyły piosenki z miejsc odległych o siebie maximum o trzy. W parach 1:4, 2:3, 33:35 i 105:108 niespodzianek nie było, podobnie jak w parze 57:64. Przy czym tylko w parze 1:4 były problemy z ustaleniem kolejności. Nie było takich problemów w parze 65:66, przy czym tutaj wygrał ten nieco niżej klasyfikowany. 108 to najsłabszy z pozostałych utworów i brzmi strasznie. W pozostałych parach miejsca przydzieliłem z urzędu, bo najmniejsza różnica to 16 (14:30). Największa to 85 (19:104), więc do teoretycznego maxa sporo brakuje.
O ile zestaw par (szczególnie dwie z nich) zdecydowanie mnie nie zachwycił, to z wyników eliminacji jestem zadowolony. Z mojej pierwszej dychy zabrakło jednego utworu, z drugiej trzech, natomiast z ostatniej pięć, a z przedostatniej nawet jeden więcej).
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

Zagłosowane. 16:12 dla zieleni. W trzech parach wstrzymałem się od głosu. W osiemnastu były utwory z mojego finału, więc nie miałem raczej problemów z wyborem, poza sytuacjami, gdzie finaliści spotykali się ze sobą. Były też dwie pary bardzo słabe, w których żałuję, że coś z nich wejdzie (w jednej się wstrzymałem). Niespodzianek nie było, poza tym że numer 18 pokonał 14. Przynajmniej mogę się cieszyć, że nie miałem takich dylematów jak kajman.
Vinyl84

Post autor: Vinyl84 »

Na początek. Co to znaczy NIESZCZĘŚLIWY GŁOSUJĄCY? Znaczy nie mogę głosować w ogóle w tym etapie czy jak? Tak pytam z ciekawości. A co do wyników... Zaskoczyło mnie, że kilka utworów nie weszło do drugiej rundy (Zooey Deschanel :!: :!: ). Po drugie jestem absolutnie zdziwiony, że Altered wszedł do drugiej rundy a Zembatemu się nie udało... Spodziewałem się, że będzie na odwrót :). Ale i tak jest nieźle :)
Nivo

Nie, nic z tych rzeczy. Po prostu wymieniłem osoby, które miały najwięcej pecha do swoich wybranych utworów przy podsumowaniu pierwszego etapu.

Ludzi o najbardziej forowych gustach poznamy dopiero po zakończeniu wyników.
Awatar użytkownika
Neo01
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997

Post autor: Neo01 »

U mnie sytuacja wygląda następująco:
- przeszły 2 moje utwory, z czego się bardzo cieszę, gdyż nie były to raczej propozycje należące do forumowego mainstreemu ;) :D (trzeci dostał 4 pkt., co też nie jest źle),
- odpadły moje n-ry 3 i 9 (obu niewiele zabrakło, szczególnie temu pierwszemu, co jest zresztą dla mnie jakimś zaskoczeniem),
- w bezpośrednich pojedynkach raz spotkały się moje dwa głosy - nr-y 4 i 10, ale tu nie będę miał problemu i specjalnie zmartwiony nie jestem,
- jedna z moich propozycji (najsilniejsza?) wpadła na mój nr 7 i chyba ma jakieś szanse...
- a chyba najbardziej kibicuję mojemu nr-owi 2, czyli pewnej pani na A... ;) .
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Mnie najbardziej emocjonuje jeden pojedynek, w którym jest moja propozycja. Sama nie wiem na co bym się zdecydowała. Spory dylemat :roll:
Awatar użytkownika
mara

Post autor: mara »

Odpadły moje numery 6 (boli) i 11 (nie boli) żadna z moich propozycji nie przeszła ale zaskoczyło mnie że całkiem dobrze wypadło to czego spodziewałam się że wypadnie najsłabiej więc mimo wszystko mam powody do radości.
kamil_snk

Post autor: kamil_snk »

A ja już wiem, że jeden z moich utworów przejdzie do następnego etapu ;)
Awatar użytkownika
Kertoip

Post autor: Kertoip »

tia... dwie moje propozycje odpadły, TFR też odpadło, za to czołówka trzyma się nieźle. odpadł tylko jeden utwór z 11.
ale i tak niezbyt.
ku3a

Post autor: ku3a »

Martyr pisze:Mnie najbardziej emocjonuje jeden pojedynek, w którym jest moja propozycja. Sama nie wiem na co bym się zdecydowała. Spory dylemat :roll:
w jednej z moich par też miałbym taki dylemat :mrgreen: :wink: .
Nivo

18:12 dla niżej rozstawionych. Coś czuję, że przegram :P.
ODPOWIEDZ