a ci raperzy ? tooo oni drewno wycinają w lesie?albarn pisze:zbyszu pisze:PanKsiądz jestpodobny do Abradaba. Ratunku, kto to??????Ex-Kaliber 44
Jeden z lepszych naszych raperów.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
a ci raperzy ? tooo oni drewno wycinają w lesie?albarn pisze:zbyszu pisze:PanKsiądz jestpodobny do Abradaba. Ratunku, kto to??????Ex-Kaliber 44
Jeden z lepszych naszych raperów.

Kod: Zaznacz cały
|  32 |  37 |      |    +5 | Chodź ze mną - Power Of Trinity                   | PL   |jakie dwudzieste jak osiemnaste?Yacy pisze:RENATA!!!ładny prezent na xx urodziny
nawet ja ich znam i lubię (!)albarn pisze:Ex-Kaliber 44Jeden z lepszych naszych raperów.
Przecież był kilka razy na liście, od kilkunastu lat.zbyszu pisze:...A dzieciaki z gimnazjum ostatnio mi powiedziały, że PanKsiądz jestpodobny do Abradaba. Ratunku, kto to??????
Nie no ta tragedia to się trzyma- nigdy nie powiem ci dośćsk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 32 | 37 | | +5 | Chodź ze mną - Power Of Trinity | PL |
Kod: Zaznacz cały
|  31 |  32 |      |    +1 | Re-wired - Kasabian                               | ZG   |Kod: Zaznacz cały
|  31 |  32 |      |    +1 | Re-wired - Kasabian                               | ZG   |
|  32 |  37 |      |    +5 | Chodź ze mną - Power Of Trinity                   | PL   |
|  33 |  41 |      |    +8 | Jakby nie miało być - Renata Przemyk              | PL   |
|  34 |   0 |      |     N | People help the people - Birdy                    | ZG   |
|  35 |  38 |      |    +3 | Dziecko we mgle - Fisz, Emade                     | PL   |
|  36 |  46 |      |   +10 | We Take Care of Our Own - Bruce Springsteen       | ZG   |
|  37 |  44 |      |    +7 | Ja i ty - Ania Rusowicz                           | PL   |
|  38 |  36 |      |    -2 | Nionio - Wojtek Mazolewski Quintet                | PL   |
|  39 |  45 |      |    +6 | Tomorrow - The Cranberries                        | ZG   |
|  40 |  40 |      |     0 | Show Me the Place - Leonard Cohen                 | ZG   |
|  41 |  39 |      |    -2 | Człowiek (Złota ryba) - Marek Dyjak               | PL   |
|  42 |  46 |      |    +4 | Better Than A Dream - Katie Melua                 | ZG   |
|  43 |  43 |      |     0 | These Days - Foo Fighters                         | ZG   |
|  44 |  42 |      |    -2 | CTRL - Julia Marcell                              | PL   |
|  45 |   0 |      |     N | Lego house - Ed Sheeran                           | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | Wishing on a star - Seal                          | ZG   |
|  47 |  47 |      |     0 | I Won't Let You Go - James Morrison               | ZG   |
|  48 |  48 |      |     0 | Monarchy of Roses - Red Hot Chili Peppers         | ZG   |
|  49 |  49 |      |     0 | Nigdy nie zapomnę - Maciej Balcar                 | PL   |
|  50 |   0 |      |     N | Wandering - Basia i Mietek Szcześniak             | PL   |W zasadzie powinno już do 30 trafić, ale dobre i tosk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 31 | 32 | | +1 | Re-wired - Kasabian | ZG |
masz na myśli herbatę ?FOXD pisze: Czyżbyśmy tym samym trunkiem się delektowali?

Wybaczam.albarn pisze:A niech to! Wiedziałem, że o czymś zapomniałem przy głosowaniu (czemu nie ma emotki "facepalm"?!) Błagam Talviego o wybaczenie, jeśli gdzieś tu jest na forum

Na to wychodzi. Czyli w "30" witamy: Andrusatemik3 pisze:Czyżby aż 4 nowości?
 , Wilsona&Stiltskin, sir Paula i Nosowską. A kto wypadł? Stawiam na: Gabriela
 , Wilsona&Stiltskin, sir Paula i Nosowską. A kto wypadł? Stawiam na: Gabriela   , RHCP, Florkę
 , RHCP, Florkę   oraz... Luxtorpedę.
  oraz... Luxtorpedę.plus i minus to jedyne co widzę plus i min..wait!krzysiek83 pisze:nawet ja ich znam i lubię (!)albarn pisze:Ex-Kaliber 44Jeden z lepszych naszych raperów.

stycznik pisze: a ci raperzy ? tooo oni drewno wycinają w lesie?

Psuja mi te propozycjeanimag pisze:Na to wychodzi. Czyli w "30" witamy: Andrusatemik3 pisze:Czyżby aż 4 nowości?, Wilsona&Stiltskin, sir Paula i Nosowską. A kto wypadł? Stawiam na: Gabriela
, RHCP, Florkę
oraz... Luxtorpedę.