Motorhead

Archiwum LP3 nie jest pozbawione błędów — jeśli dostrzegasz błędy, a masz ochotę poinformować o tym... do dzieła! Mile widziane „dowody rzeczowe”: linki URL, fotki, skany, materiał dźwiękowy.

Moderatorzy: danco28, danco28

słoik

Motorhead

Post autor: słoik »

Kilka razy już prosiłem, by mi ktoś napisał jak się tu wstawia znaki specjalne (wiem, że to kompromitujące pytanie), ale skoro nie udało mi się uzyskać odpowiedzi to spróbuję naokoło: proponuję umlaut nad drugim o.
Awatar użytkownika
Piotr
Rzecznik Administratora
Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

Re: Motorhead

Post autor: Piotr »

Wek mial na mysli Motörhead
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

No to jest Motörhead...
danco28
Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)

Post autor: danco28 »

słoik pisze:Kilka razy już prosiłem, by mi ktoś napisał jak się tu wstawia znaki specjalne (wiem, że to kompromitujące pytanie), ale skoro nie udało mi się uzyskać odpowiedzi to spróbuję naokoło (...)
Nie wiem, słoik czy otrzymałeś już odpowiedź w tej sprawie, może w innym miejscu na forum. (?) Ale jak tu trafiłem to Ci pomogę:

Ja mam Windows Vistę (ale w XP pewnie będzie podobnie) -> Start -> Akcesoria -> Narzędzia systemowe -> Tablica znaków -> zaznaczasz znak -> wybierasz -> kopiujesz -> wklejasz (Ctrl+V) na forum lub do jakiegoś dokumentu, ot i cała filozofia, np.: Ç Ấ Ѽ ẳ Ế ฿ ǽ Ώ ® ¾ :)
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Widzę, że trzeba zamykać tematy na kłódkę... bo inaczej doklejają się posty off-topic.
Zablokowany