Ja tam do przepony ani Madonnie ani Britney nie zaglądałem.słoik pisze:To zależy czy mówimy o wzroście czy o obwodzie przepony. Czasem dwa cale robią różnicę. Rzekłbym, że i jeden caly by zrobil.
1566 - 3.02.2012 (Marek Niedźwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1566 - 3.02.2012 (Marek Niedźwiecki)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Kajmanie, to moze "dla jaj" przestań głosować na Kazika?kajman pisze:To że akurat ten utwór gościł na liście było dla mnie zaskoczeniem. Owszem był dobry i LG spisała się w nim dobrze, ale przedtem w zestawie były lepsze kawałki Toniego z Bublem i Winehose i do poczekalni nie weszły. Być może właśnie głosy były dla jaj, a skoro już Gaga się pojawiła to można było przestać głosować (podobnie jak na Kaczkę po wejściu do top30).miszony pisze: Ja nie rozumiem pewnych proporcji na liscie bo np. utwór Lady Gagy i Tony Benneta , który jakiś czas temu gościł na liście jest całkiem dobrym utworem. Choć Lady Gaga jest tandetna i wtórna no i na forum została " zjedzona żywcem" to trzeba przyznać że akurat w tym utworze dała czadu. Żaluję ze akurat ta piosenka padła.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
To kajman głosuje na Kazika??
kiedy?

Ja nigdy nie głosuję dla jaj, a lista to jedna z niewielu rzeczy, ktore traktuję w życiu poważnie.miszony pisze:Kajmanie, to moze "dla jaj" przestań głosować na Kazika?
Głosuję. Ostatni raz jakieś 970 dni temu.krzysiek83 pisze:To kajman głosuje na Kazika??kiedy?
Tam dalej jest nawet jakby o Tobie: "...czemu ty się zła gadzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz -a więc to jest piękne..."kajman pisze:Łucja Prus do wiersza Szymborskiej.słoik pisze:Róża? Jak wygląda róża? Czy to kwiat a może kamień?