Mojo wsio tyż zamarzło.Piotr pisze:Wsio mi zamarzlo
Jak usłyszałem tę Anię myślałem, że ktoś próbuje unowocześnić Irenę Santor (głos dla mnie łudząco podobny).
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Mojo wsio tyż zamarzło.Piotr pisze:Wsio mi zamarzlo
nikt nie spodziewa się Ani Rusowicz.PaTToN pisze:Nie spodziewałem się Ani Rusowicz
no to jest szansa na wysokie pozycje na lo3kajman pisze:Przeciętniutka ta Rusowicz
aha, drrrrywieczórrrrkrzysiek83 pisze:Kiedy ta płyta Kranberisów? Ładne to Tomorrow, kurcze jak za dawnych dobrych czasów.
Kod: Zaznacz cały
43 39 14 [35]
FOO FIGHTERS - These Days
CD „Wasting Light” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 339 143 5 1 14
e tam, ładna melodia, coś za czym niekoniecznie przepadasz kajmanie ale ludziom podoba się w dodatku ten oldskul, z pewnością to będzie finansowy sukces - piszę o płycie, a piosenka też do top30 zawitakajman pisze:Przeciętniutka ta Rusowicz, ale to chyba rodzinne.
Każdy kiedyś zaczyna. Moim zdaniem aż tak mocno nie odbiegabartek80 pisze:Jednak do mamy jej daleko ale klimat piosenki jak z lat 70tych
nie niższa niż 18, a w wyjątkowych sytuacjach może do 14.kajman pisze:Chyba nie wyższa. Ale teraz odwołają to trzeba będzie w lipcu odrobić.Ronio pisze:Temperatura w salach musi być chyba nie mniejsza niż 18 stopniBrian pisze:A, mam pytanie, jakie są reguły dotyczące odwoływania zajęć szkolnych z powodu mrozu?
Kod: Zaznacz cały
42 - 1 [42]
JULIA MARCELL - CTRL
CD „June” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 3828 9 12 1 1