Z notowania łącznie z poczekalnią.Nightswimmer pisze:Można głosować na utwory z całego zestawu czy tylko z notowania i propozycji?
Moderowaniem nie, tylko podsumowywaniem i podawaniem wyników.FOXD pisze:Ano właśnie, te bzdurne uwagi pod czyimś adresem.Co do mojego przekonania, to może wynika ono z tego powodu: "Koszmarlista 266 Moderatorzy: Mateusz, ku3a". A skoro ty także zajmujesz się moderowaniem tego wątku, to ciekawe, że jakoś uwagi nie zwracasz innym na typowanie niewłaściwych "wykonawców".
Odnośnie poz. 6 przyznaję rację, ale to efekt tego, że nie przykładam zbytniej uwagi do poprawności moich typów. Są tylko i wyłącznie moimi propozycjami, bez żadnej intencji uczestniczenia w jakichkolwiek podsumowaniach forumowych. Nie ma innego miejsca na ich prezentację, więc robię to tu i w notowaniu.
Dlaczego nie zwracam uwagi? Jeżeli ktoś potrzebuje się wyładować tutaj to jego sprawa. Bywały wpisy że koszmarem numer 1 jest idea koszmarlisty, wiele innych także. Mi to osobiście nie przeszkadza, bo ja jestem maniakiem liczboistą i uwielbiam liczyć. Robię to ręcznie, bo inaczej nie miałbym przyjemności jaką jest śledzenie przebiegu rywalizacji. Nie jest więc dla mnie problemem czy są jakieś głosy niewłaściwe lub w niewłaściwym formacie (tutaj w zasadzie takie pojęcie nie istnieje).
Wątek ten jest jednoznacznie nazwany i dlatego każdy pojawiający się tu sensownie wyglądający głos jest liczony.