taki ambitny plan to ja mam zawsze przy jakiejś selekcjiKertoip pisze:miałem ambitny plan polegający na absolutnym braku litości wobec tych utworów które nie zasługują na wyróżnienie. miałem wykluczać wszystko to co nie zachwyci mnie od razu i nie powali na kolana.
tak...
Nasza Lista XI
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Re: Nasza Lista XI
18 osób głosowało na 87 utworów.
Tylko dwie osoby mają całe swoje jedenastki w top64, a próg na top64 rośnie i rośnie
.
Tylko dwie osoby mają całe swoje jedenastki w top64, a próg na top64 rośnie i rośnie
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Wczoraj utknalem w polowie drugiego przesluchu / pierwszego odrzutu.
Z tego odpadla ok. polowa.
1 kawalek mnie rozwalil (choc juz go 1-2 razy slyszalem wczesniej), a 1 oczarowal.
W tej polowce rysuje sie okolo 5 liderow.
Z tego odpadla ok. polowa.
1 kawalek mnie rozwalil (choc juz go 1-2 razy slyszalem wczesniej), a 1 oczarowal.
W tej polowce rysuje sie okolo 5 liderow.
zagłosowane! dość polsko w Top11 - 5 kawałków (4 po polsku) - w tym pierwsze 3 (3. akurat angielska)!
narzekałem, że brak wybitności, a zrobić 11 z 20 nie było łatwo
no i nr 1 mnie położył na łopatki - a myślałem, że nie ma killera

narzekałem, że brak wybitności, a zrobić 11 z 20 nie było łatwo
no i nr 1 mnie położył na łopatki - a myślałem, że nie ma killera
- Miszon
- Kontakt:
Ponieważ słucham alfabetycznie, to napiszę, że jestem zachwycony jak pewne 2 kawałki zlewają się w 1! Mimo zupełnie innego charakteru i gatunku muzycznego.
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
A u mnie tylko 5Yacy pisze:7 polskich utworów !
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Bardzo proszę o przedłużenie głosowania co najmniej o tydzień
Sesja, te sprawy... 
- Miszon
- Kontakt:
U mnie jest po pierwszym odrzucie, czyli długim słuchaniu.
Zostało 49 utworów. Sądzę, że po drugim odrzucie odpadnie około połowy z tego.
I też na pewno w tydzień się nie wyrobię.
Zostało 49 utworów. Sądzę, że po drugim odrzucie odpadnie około połowy z tego.
I też na pewno w tydzień się nie wyrobię.
Ostatnio zmieniony wt sty 31, 2012 1:00 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Po drugim przesłuchaniu zostało mi jednak 31 utworów, więc parę przegapiłam za pierwszym razem.neon.ka pisze:Jestem po pierwszym przesłuchaniu.
Zaznaczyłam sobie 24 utwory, które szczególnie wpadły mi w ucho, ale części całości nie słuchałam bardzo uważnie, więc może jest ich więcej.![]()
Odnośnie tego i kolejnych wpisów o dużej liczbie polskich utworów w naszych jedenastkach, to jeszcze trzeba by sprawdzić ile w poprzednich edycjach było w ogóle proponowanych polskich kawałków. Bo może proporcjonalnie to wszystko się zgadza? Może w tej edycji po prostu było więcej polskości, więc nie ma się co dziwić, że trafia ich więcej do czołówki?Yacy pisze:no to sprawdziłem polskie utwory. głosowałem kolejno na
1, 1, 0, 0, 3, 1, 3, 3, 2, 1 i 7 polskich utworów!!!
Nie sądziłem, że aż tak wyskoczyłem tym razem
zagłosowałem.
w top11 mam jeden polski utwór, ale polskiego języka i tak nie uświadczysz
za to w całym top25 - aż 8.
więcej niż 25 pozycji już mi się nie chciało układać
są aż dwie osoby których dwie propozycje znalazły się w top11 i również dwie których wszystkie utwory znalazły się w top25.
mam już swoje typy na podium całej edycji i widzę mroczną przyszłość przed swoimi propozycjami
w top11 mam jeden polski utwór, ale polskiego języka i tak nie uświadczysz
więcej niż 25 pozycji już mi się nie chciało układać
są aż dwie osoby których dwie propozycje znalazły się w top11 i również dwie których wszystkie utwory znalazły się w top25.
mam już swoje typy na podium całej edycji i widzę mroczną przyszłość przed swoimi propozycjami
Te sprawy to ja doskonale rozumiem. Myślę, że nie ma problemu, zestaw jest duży, lepiej dać każdemu możliwość zapoznania się ze wszystkim dobrze.albarn pisze:Bardzo proszę o przedłużenie głosowania co najmniej o tydzieńSesja, te sprawy...
Termin eliminacji przeniesiony na 11.02 godzina 23:00.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Dziękuję 
Pozostało mi 19 utworów, słucham ich słucham w kółko i ni z cholery nie mogę się na nic zdecydować i ustalić jakąkolwiek kolejność żal mi cokolwiek odrzucić.
-
Grycek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Jak tam układają się obecne statystyki?
W przeciągu ostatniego tygodnia zagłosowały tylko 3 osoby. Przekroczyliśmy barierę 90 utworów, na które oddano głos.
Już jest tak, że przynajmniej jeden utwór każdego ze zgłaszających znalazł się w czyjejś jedenstace.
Już jest tak, że przynajmniej jeden utwór każdego ze zgłaszających znalazł się w czyjejś jedenstace.
Zaraz powinienem zagłosować, wklepałem już do excela wyniki odsłuchu. Średnia ocena (w skali 1-10) to 4,4. W poprzedniej edycji było to 4.1. Jest lepiej
Jest znacznie więcej utworów dobrych (na minimum "siódemkę" zasłużyło 17% utworów, ostatnio było to tylko 7%). I nikt nie dostał jedynki 
Zagłosowałem, każdemu się coś dostało bowiem tylko jedna osoba ma dwie piosenki w 11. Szóstka to nasi rodzimi wykonawcy i tylko dwa utwory pochodzą z krajów angielskojęzycznych.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Zero Angola. Amen.
- Miszon
- Kontakt:
Jest szansa, że zdążę. Po drugim odrzucie zostało 27 kawałków.
Czas jest do końca soboty?
Czas jest do końca soboty?
Wyżej wpisana jest 23:00, chciałbym całość ogarnąć i do północy umieścić wyniki. Jeżeli będziesz potrzebował jeszcze chwili czasu, to napisz PW przed 23, to spokojnie poczekam.
- Geephard
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 2003
Udało mi się zagłosować, chociaż przy 14 piosenkach był problem które z nich pozbawić miejsca w 11. Postanowiłem odrzucić piosenki o pewnym podobnym charakterze. Co ciekawe w mojej 11 znalazł się komplet utworów jednej osoby 
26 osób głosowało na 97 utworów.
Nikt nie głosował na całe obecne podium. Za to istnieje utwór, który załapał się u 3 osób do top11 i jest poza top64.
Nikt nie głosował na całe obecne podium. Za to istnieje utwór, który załapał się u 3 osób do top11 i jest poza top64.
- Miszon
- Kontakt:
Myślę, że zdążę, bo po kolejnym odrzucie zostało mi tylko finałowe 17 kawałków (swoje też w tym momencie odrzuciłem).Nivo pisze:Wyżej wpisana jest 23:00, chciałbym całość ogarnąć i do północy umieścić wyniki. Jeżeli będziesz potrzebował jeszcze chwili czasu, to napisz PW przed 23, to spokojnie poczekam.
Jeszcze kontrolnie wrzucam listę osób, które zgłosiły swoje propozycje, a od których nie dostałem głosów lub owsze zawieruszyły się w eterze. W razie wątpliwości proszę o kontakt.
Przy okazji przypominam, że każde głosowanie potwierdzam.
10.02.12, 18:20:
ADDY
Aro
bear
detektyw
hawk73
Martyr
Miszon
mixplusik
neon.ka
stavanger
TomaszBr
Przy okazji przypominam, że każde głosowanie potwierdzam.
10.02.12, 18:20:
ADDY
Aro
bear
detektyw
hawk73
Martyr
Miszon
mixplusik
neon.ka
stavanger
TomaszBr
Ja zagłosuję pewnie na ostatnią chwilę, bo dopiero od dziś mam wolne od szkoły. Póki co mam 30 kawałków do uszeregowania.Nivo pisze:mixplusik