piosenka HEY , bądź solowa NOSOWSKIEJ

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

SylwiaStefania

Post autor: SylwiaStefania »

witam wszystkich :)

PROSZĘ O POMOC! dzisiaj w godzinach 10-15 (nie jestem pewna) usłyszałam piosenkę ,w której poznałam głos K. Nosowskiej. utwór już kiedyś usłyszałam,ale nigdy się nie dowiedziałam tytułu. nie wiem też, czy pochodzi z dorobku Hey, czy z solowego p. Kasi. zależy mi na tej piosence i to bardzo. jest bardzo piękna i ściska ,przynajmniej moje,serce ,gdy ją słyszę. niestety nawet słów nie znam, bo w sumie w życiu ją 4,czy 5 raz słyszałam....

dziękuję za pomoc
pozdrawiam! :D
słoik

Re: piosenka HEY , bądź solowa NOSOWSKIEJ

Post autor: słoik »

Playlista na stronie Trójki niczego takiego nie wykazuje< na pewno niczego nosowskopodobnego nie było w drugiej godzinie Markomanii. Może playlista jest niekompletna< co jej się podobno często zdarza< ale z tego co tam widzę to na siłę mogłaby pasować Julia Marcell z "Echo".
Off, nie dotyczy zupełnie tematu a zrozumieją tylko stali i uważni czytacze forum. Podczas pisania tego postu coś musiałem przycisnąć, bo próbowałem użyć cudzysłowu tak jak wchodził mi ostatnio i...tadam: wyszło '. Uwaga próba generalna 124567890. Ciekawe czy się utrzyma do rana.
SylwiaStefania

niestety to nie ta piosenka :(

ale dziękuję za chęci :)
pozdrawiam.
Dede

Post autor: Dede »

To mogło być:
Hey - Gdy mnie sen zmorzy
http://www.youtube.com/watch?v=e3WMVCbwQqw
Wg playlisty na stronie Trójki było to grane w sobotę w porannej audycji przed Markomanią.
Awatar użytkownika
FOXD

Post autor: FOXD »

Zdaje się, że SylwiaStefania chodziło o niedzielę 22 stycznia. Jeśli tak, to playlista nie zawiera żadnego utworu Nosowskiej z tego dnia. W podanym przedziale godzinowym (10-15) ostatnio na pewno puszczany był utwór Teksański, ale nie jestem pewien czy to była niedziela 22 stycznia akurat.
Dede

Post autor: Dede »

?
Ale SylwiaStefania prośbę o pomoc w namierzeniu piosenki napisała w sobotę 21 stycznia, więc nie mogło chodzić o niedzielę...
SylwiaStefania

w końcu szukając po piosenkach Hey znalazłam tę właściwą :)
ale nie zmienia to faktu, że Dede ma rację. chodziło właśnie o "Gdy mnie sen zmorzy".

dzięki wszystkim za odpowiedzi! :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
FOXD

Dede pisze:?
Ale SylwiaStefania prośbę o pomoc w namierzeniu piosenki napisała w sobotę 21 stycznia, więc nie mogło chodzić o niedzielę...
Data zamieszczenia jest 22 stycznia niedziela :D
ku3a

Post autor: ku3a »

gdzie żeś takie coś znalazł?
chyba żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości.
SylwiaStefania

nie, bo napisałam w sobotę ,21.01.2012 o 22:53 . jest jak byk napisane :P
Awatar użytkownika
FOXD

Postautor: SylwiaStefania » ndz sty 22, 2012 12:53 am

No jednak nie :D Chyba, że mi inną datę wyświetla, ale to niemożliwe raczej :D
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

FOXD pisze:piosenka HEY , bądź solowa NOSOWSKIEJ

No jednak nie :D
Zależy, czy jesteś zalogowany jak sprawdzasz datę, bo jeżeli nie to właśnie tak widać. Albo masz zegar źle ustawiony. Tak czy tak 12:53 am to godzina 0:53, więc nawet gdyby było jak piszesz, to nie mogło to być nagranie z niedzieli ;)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

U mnie jest:
sobota, 21.01.2012, 22:53
Awatar użytkownika
FOXD

TomaszBr pisze:
FOXD pisze:piosenka HEY , bądź solowa NOSOWSKIEJ

No jednak nie :D
Zależy, czy jesteś zalogowany jak sprawdzasz datę, bo jeżeli nie to właśnie tak widać. Albo masz zegar źle ustawiony. Tak czy tak 12:53 am to godzina 0:53, więc nawet gdyby było jak piszesz, to nie mogło to być nagranie z niedzieli ;)
Co ma do rzeczy jak sprawdzam datę, skoro wpis autora postu jest sztywny, a więc i data i godzina nie są zmienne? U mnie jest jak napisałem, jeśli ktoś będzie się upierał potwierdzenia mogę zrobić screen-a. Nawet jeśli przyjmując, że 12:53 to jednak godzina 0:53, wychodziłoby na to, że to jest poniedziałek 23.01 przed godziną 1 w nocy. A więc nie sobota 21.01.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

W takim razie wszyscy mają sobotę, a ty poniedziałek.
Dziwna sprawa.
A jak ci się wyświetlił teraz napisany przeze mnie post? U mnie: piątek, 27.01.2012, 23:03 .
słoik

Post autor: słoik »

FOXD pisze: Co ma do rzeczy jak sprawdzam datę, skoro wpis autora postu jest sztywny, a więc i data i godzina nie są zmienne? U mnie jest jak napisałem, jeśli ktoś będzie się upierał potwierdzenia mogę zrobić screen-a. Nawet jeśli przyjmując, że 12:53 to jednak godzina 0:53, wychodziłoby na to, że to jest poniedziałek 23.01 przed godziną 1 w nocy. A więc nie sobota 21.01.
Nie ma się przy czym upierać, niedziela 12:53 przed południem to jest właśnie za siedem pierwsza w nocy - nadal w niedzielę (jeśli wolisz: z soboty na niedzielę), przykro mi, ale doba zaczyna się i kończy o 24.00, wiem, że krępują Cię niektóre głupie reguły, ale z tym jakoś będziesz musiał się pogodzić.
Awatar użytkownika
Ronio

Post autor: Ronio »

Kurde nie było mnie kilka dni, a tu takie trollowe wątki się porobiły :) O co kaman tak w ogóle? :)
...........................................
Hahaha, chyba już łapię:
Miszon pisze:W takim razie wszyscy mają sobotę, a ty poniedziałek.
Dziwna sprawa.
A jak ci się wyświetlił teraz napisany przeze mnie post? U mnie: piątek, 27.01.2012, 23:03 .
U mnie piątek, 28.01.2012, 23:03 :) To jakaś gra czy co? :)
...........................................................................................................................
Sam nie wierzę, że to się dzieje naprawdę :lol: Ale ubaw przedni, choć nieco głupawy :lol:
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

FOXD pisze: U mnie jest jak napisałem, jeśli ktoś będzie się upierał potwierdzenia mogę zrobić screen-a. Nawet jeśli przyjmując, że 12:53 to jednak godzina 0:53, wychodziłoby na to, że to jest poniedziałek 23.01 przed godziną 1 w nocy. A więc nie sobota 21.01.
ten fragment jest doskonałym przykładem Twojego zachowania na Forum. Nawet Autorka postu wg Ciebie nie może mieć racji, bo Ty ją masz... Zresztą tak jak w każdym miejscu, w którym piszesz. A teraz napisz sobie post, wyślij i zobacz o której go napisałeś. Jest dwie godziny później niż na zegarku? Pewnie, że jest.
Ale ty i tak wiesz lepiej. :roll:
słoik pisze:przykro mi, ale doba zaczyna się i kończy o 24.00, wiem, że krępują Cię niektóre głupie reguły, ale z tym jakoś będziesz musiał się pogodzić.
jakieś wytłumaczenie się znajdzie...
słoik, a jednak nie dajesz za wygraną i chyba udał Ci się tekst dnia :-)
Awatar użytkownika
FOXD

Yacy pisze: ten fragment jest doskonałym przykładem Twojego zachowania na Forum. Nawet Autorka postu wg Ciebie nie może mieć racji, bo Ty ją masz... Zresztą tak jak w każdym miejscu, w którym piszesz. A teraz napisz sobie post, wyślij i zobacz o której go napisałeś. Jest dwie godziny później niż na zegarku? Pewnie, że jest.
Ale ty i tak wiesz lepiej. :roll:)
Dopuszczasz się nadinterpretacji moich wypowiedzi. Nic takiego nie napisałem, ani nie zasugerowałem, że autorka postu nie ma racji. Trochę mniej emocji, a więcej refleksji nad tym co inni piszą.
Miszon "Post autor: Miszon » sob sty 28, 2012 1:03 am " Jak widać u mnie się wyświetla inna data niż u Ciebie.

A teraz do każdego komu ciśnienie skoczy i tak jak Yacy bezrefleksyjnie ulegnie chęci ciągnięta tego OT. Moja polemika tutaj co do daty i godziny wynika bardziej z zaskoczenia faktem, iż wyświetlane daty i godziny zamieszczanych postów, przez poszczególne osoby mogą być różne u różnych osób (nie tylko mnie). To mnie zaintrygowało, bo mimo że nie jestem specem w sferze informatycznej, to jednak uważam iż taki zapis jako sztywny, powinien być u każdego inny. Pewnie, że ktoś może się posunąć do stwierdzenia, że ja podaje błędne dane i robię problem. Otóż nie, dlatego się tego przyczepiłem, że jest jak piszę i to wydało mi się dziwne.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Yacy pisze: ten fragment jest doskonałym przykładem Twojego zachowania na Forum. Nawet Autorka postu wg Ciebie nie może mieć racji, bo Ty ją masz... Zresztą tak jak w każdym miejscu, w którym piszesz. A teraz napisz sobie post, wyślij i zobacz o której go napisałeś. Jest dwie godziny później niż na zegarku? Pewnie, że jest.
Ale ty i tak wiesz lepiej. :roll:
Otóż to.
FOXD pisze:Moja polemika tutaj co do daty i godziny wynika bardziej z zaskoczenia faktem, iż wyświetlane daty i godziny zamieszczanych postów, przez poszczególne osoby mogą być różne u różnych osób (nie tylko mnie).
Zamiast polemizować, lepiej pomyśl. Nie przyszło Ci do głowy, że to forum czytają osoby mieszkające w innych częściach świata i każdy ustawia je pod swoją strefę czasową? Ty widocznie nie potrafisz sobie skonfigurować forum skoro masz czas ustawiony jako Moskwa.
Awatar użytkownika
FOXD

Dziękuję w takim razie. Zmieniłem ustawienia i jest ok. Jak wspomniałem w kwestiach informatycznych nie jestem biegły. Reasumując, wystarczyłaby czyjaś dobra wola na początku tego wątku i zbyteczny byłby OT. Ale tak to jest, jak się z góry komuś coś zarzuca nie pytając o intencje.
ODPOWIEDZ