Kod: Zaznacz cały
| 9 | 10 | 21 | +1 | Irresistible Force - Jane's Addiction | ZG |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Słoiku, a dlaczegóż?słoik pisze:o dżizas< ale miałem kiedyś przypał w związku z Twoim nazwiskiem< TomaszBrze>
Ja mam przypał z czymś niewyłapywalnym słuchowo - mam dwa "n" w swoim nazwisku, więc już nie raz miałem problemy...bear pisze:ja ze swoim też mam często przypał (ale to nie ten z radia?) więc poniekąd rozumiem.
1.słoik pisze:To mało podejrzliwy jesteś< aż takiej pamięci to nie mam> I nieźle się zezłościłem na takie potraktowanie z buta number nine< number nine< number nine< number nine>>>
Ahoj Mateczko.Abby95 pisze:Witajcie.
Świetny utwór, który brzmi jeszcze lepiej po poprzedzającym go gniocie.JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
Ja już chcę ten nowy rozwalający utwórJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
czy muszę mówić że w moim wszyscy robią milion błędów?TomaszBr pisze:Ja mam przypał z czymś niewyłapywalnym słuchowo - mam dwa "n" w swoim nazwisku, więc już nie raz miałem problemy...bear pisze:ja ze swoim też mam często przypał (ale to nie ten z radia?) więc poniekąd rozumiem.
A bardzo chętnieADDY pisze:Przyszła Abby, wreszcie ktoś może ponarzekać na smęty razem ze mnąAbby95 pisze:Witajcie.
No, Frajda z Anietą postanowiły pośpiewać razem, namowiły chłopakow, ale to miała być tajemnica.słoik pisze:Czy zapowiedź< że będzie się działo zapowiadało sensacyjny powrót abby?
ABBA wydała nową płytę ?! (abby nie mogłam się powstrzymać )słoik pisze:Czy zapowiedź< że będzie się działo zapowiadało sensacyjny powrót abby?
Mummy returns>
| 8 | 9 | 11 | +1 | Uno momento mortis - Grzegorz Turnau | PL |
Jeśli to uwagą, do mojego komentarza, to nie posiłkuję się żadnymi statystykami, tylko tym co słucham. Moim zdaniem podanie ile było nowości, czy też utworów na miejscu sprzed tygodnia nie jest żadnym odkrywaniem tajemnicy.słoik pisze:NIE PODAJEMY WYNIKÓW WYLICZONYCH ZE STATYSTYK> KROPKA> I nie ma to nic wspólnego z gorączkowaniem tylko z przyzwoitością< rozumiem< że czasem przydają się hasła typy break the rulez< ale my< niektórzy słuchacze listy< prosimy nie psuć nam zabawy< Myślę< że to niewiele i naprawdę nie trzeba bardzo się starać< by nie sprawić nam przykrości>
Najskuteczniejszym sposobem będzie niepodawanie statystyk (może poza nowościami).słoik pisze:NIE PODAJEMY WYNIKÓW WYLICZONYCH ZE STATYSTYK> KROPKA> I nie ma to nic wspólnego z gorączkowaniem tylko z przyzwoitością< rozumiem< że czasem przydają się hasła typy break the rulez< ale my< niektórzy słuchacze listy< prosimy nie psuć nam zabawy< Myślę< że to niewiele i naprawdę nie trzeba bardzo się starać< by nie sprawić nam przykrości>
nie wiem czemu ale jak słyszę początek utworu mam ochotę zaśpiewać "między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą"JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
Dlatego nie mam nic przeciwko powrotowi do Indiańskiego sposobu nadawania przydomków. Bardzo lubię to banging banging, właściwie w ogóle mam sentyment do wyrazów dźwiękonaśladowczych. W przeciwieństwie do tego narzekająco-wyzywającego smęta.uzi pisze:czy muszę mówić że w moim wszyscy robią milion błędów?TomaszBr pisze:Ja mam przypał z czymś niewyłapywalnym słuchowo - mam dwa "n" w swoim nazwisku, więc już nie raz miałem problemy...bear pisze:ja ze swoim też mam często przypał (ale to nie ten z radia?) więc poniekąd rozumiem.
Mam to samomara pisze:nie wiem czemu ale jak słyszę początek utworu mam ochotę zaśpiewać "między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą"JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
Nie<albarn pisze:Może Cię pocieszy, że lubię Revolution 1![]()
Ale przedtem podałeś ile utworów było na swoim miejscu, a nie wiem jak teraz, ale kiedyś byli tu ludzie, którzy ściszali radio gdy Niedźwiedź/Balonik to mowił.FOXD pisze:Jeśli to uwagą, do mojego komentarza, to nie posiłkuję się żadnymi statystykami, tylko tym co słucham. Moim zdaniem podanie ile było nowości, czy też utworów na miejscu sprzed tygodnia nie jest żadnym odkrywaniem tajemnicy.