TAK TAK Tak !!!animag pisze:Chętnie w Poczekalni widziałbym: GOODBYE KISS Kasabian, LET'S STAY TOGETHER Seal i BLACK AND WHITE AMERICA Lenny Kravitz.
Nieszczęśliwa Siódemka
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Re: Nieszczęśliwa Siódemka
Bardzo przeciętna ta nieszczęśliwa, ale w poczekalni są takie koszmary, że chętnie bym je podmienił na chociaż niektóre z tych nagrań.
Natomiast nie chciałbym, żeby załapała się Przemyk, bo mogłaby odbierać głosy znacznie lepszej jej piosence, która ostatnio znowu nieźle zaczęła sobie radzić.
Z chęcią zobaczyłbym Waitsa w zestawie tylko dlaczego wybrali zdecydowanie najgorsze nagranie z płyty do zestawu to nijak nie łapię.
No i zupełnie już nie rozumiem, czemu nigdzie, nawet tutaj, nie ma rewelacyjnej propozycji Maryli Rodowicz. A to jest świetne nagranie i do tego w klimacie tak bliskich niektórym trójkowiczom nagrań bluesrocka początku l. 70-tych.
Natomiast nie chciałbym, żeby załapała się Przemyk, bo mogłaby odbierać głosy znacznie lepszej jej piosence, która ostatnio znowu nieźle zaczęła sobie radzić.
Z chęcią zobaczyłbym Waitsa w zestawie tylko dlaczego wybrali zdecydowanie najgorsze nagranie z płyty do zestawu to nijak nie łapię.
No i zupełnie już nie rozumiem, czemu nigdzie, nawet tutaj, nie ma rewelacyjnej propozycji Maryli Rodowicz. A to jest świetne nagranie i do tego w klimacie tak bliskich niektórym trójkowiczom nagrań bluesrocka początku l. 70-tych.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
zaskoczenie. pozytywneku3a pisze:Nieszczęśliwa Siódemka 1563:
1. KOCHAJ, NICZEGO NIE CHCĘ Renata Przemyk i Sokół Orkestar

słoik pisze:Tom czeka.

Bynajmniej< byłem w pracy>Yacy pisze:słoik pisze:Tom czeka.widzę, że kropka wróciła do klawiatury
Kropka jak kropka< ile ja się muszę nagimnastykować< by przyciąć cytat>
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 43
W sumie taka jest zasada, ale... np. Kasabian "Re-wired" weszło do Poczekalni chyba w tym samym momencie jak w zestawie pojawił się "Goodbye kiss". Choć tu zbiegło się to akurat z wypadnięciem z Listy "Days are forgotten". Nie zmienia to faktu, że starszy utwór pani Przemyk zdecydowanie bardziej jest mi bliższy.kajman pisze: Natomiast nie chciałbym, żeby załapała się Przemyk, bo mogłaby odbierać głosy znacznie lepszej jej piosence, która ostatnio znowu nieźle zaczęła sobie radzić.
Byłaby to bardzo miła niespodziankazbyszu pisze:TAK TAK Tak !!!animag pisze:Chętnie w Poczekalni widziałbym: GOODBYE KISS Kasabian, LET'S STAY TOGETHER Seal i BLACK AND WHITE AMERICA Lenny Kravitz.

Nieszczęśliwa Siódemka 1564:
1. IDZIE GRUDZIEŃ Marek Andrzejewski
2. JA I TY Ania Rusowicz
3. BACK IN THE CROWD Tom Waits
4. WISHING ON A STAR Seal
5. LET'S STAY TOGETHER Seal
6. ŚMIERĆ POETY Jacek Bończyk
7. BIG WAVE Natalia Safran
1. IDZIE GRUDZIEŃ Marek Andrzejewski
2. JA I TY Ania Rusowicz
3. BACK IN THE CROWD Tom Waits
4. WISHING ON A STAR Seal
5. LET'S STAY TOGETHER Seal
6. ŚMIERĆ POETY Jacek Bończyk
7. BIG WAVE Natalia Safran
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 43
O - jak szybko dzisiaj!!!
Jak dla mnie, najlepsza Ania Rusowicz. Reszta - szału nie ma...
Jak dla mnie, najlepsza Ania Rusowicz. Reszta - szału nie ma...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 603 notowania
Może wreszcie któryś Seal się przebije, no i ciągle nie ma Birdy
a na forumowej radzi sobie całkiem przyzwoicie.

a co tu robi smęt Pana Andrzejewskiego?
Ten nowszy Seal jest niezły. I Ania też.
Bez jaj, grudzień dopiero za 11 miesięcy. Dajta się nacieszyć rokiem. W końcu Euro, Olimpiada itp.
Bez jaj, grudzień dopiero za 11 miesięcy. Dajta się nacieszyć rokiem. W końcu Euro, Olimpiada itp.

O, nowy Seal. Mam nadzieję, że się przebije, to fajna wersja
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Ja czekam na nowego Seala i Waitsa.
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
ano wlasnie. Ten Pan juz chyba byl kiedys w poczekalni.piotrek79 pisze:a co tu robi smęt Pana Andrzejewskiego?
ale dopóki jest w zestawie, to po tygodniowej przerwie zaraz po wypadku z poczekalni, ma prawo tu się pojawić. Pytanie jest takie: co on robi jeszcze w zestawie?
To już reguła (chociaż być może bywają wyjątki), że jeżeli utwór ma krótki staż w zestawie i wyleciał z poczekalni to dostaje drugą szansę. Gdyby nie to by nie istniało coś takiego jak powrót do poczekalni.Gary pisze:ale dopóki jest w zestawie, to po tygodniowej przerwie zaraz po wypadku z poczekalni, ma prawo tu się pojawić. Pytanie jest takie: co on robi jeszcze w zestawie?
A w nieszczęśliwej prawidłowa kolejność: jedyny bardzo dobry utwór najwyżej, dwa koszmary najniżej.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
o jak ładnieku3a pisze:2. JA I TY Ania Rusowicz

chociaż tydzien temu w nieszczęśliwej była Renata z Sokołem, a dziś ich nawet tu nie ma

No Bończyk nie jest koszmarem, długo zastanawiałem się nad włączeniem go do mojej 10 listy, ale jakoś w tym wykonaniu nie ma błysku i rzeczywiście może być ciężko z przebiciem się do 50kikajman pisze: A w nieszczęśliwej prawidłowa kolejność: jedyny bardzo dobry utwór najwyżej, dwa koszmary najniżej.
- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Najgorsza siódemka w tym roku
Niestety muszę się zgodzić. (co prawda rok dopiero się zacząłADDY pisze:Najgorsza siódemka w tym roku

-
A Gallaghera nigdy nie będzie nawet w Nieszczęśliwej... 

Mam taką nadzieję. Ten, który był w poszczekalni nadawał się do słuchania, ale ten nie.Nightswimmer pisze:A Gallaghera nigdy nie będzie nawet w Nieszczęśliwej...
I tak najlepszy z jego utworów tylko kilka razy pojawił się w N7, nawet promocja nie pomogła. 

- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Mam nadzieję, że wejdzie Stargasm Mastodonu, wreszcie będę mógł udowodnić, że elektronika nie tylko "nadaje się do słuchania", ale też bije wszystko, co stare i nudnekajman pisze:Mam taką nadzieję. Ten, który był w poszczekalni nadawał się do słuchania, ale ten nie.Nightswimmer pisze:A Gallaghera nigdy nie będzie nawet w Nieszczęśliwej...
Elektronika do słuchania się nie nadaje, tak jak do słuchania nie nadaje się gitara, wokal czy saksofon. Do słuchania nadaje się muzyka, a instrumenty są tylko środkiem przekazu.ADDY pisze:Mam nadzieję, że wejdzie Stargasm Mastodonu, wreszcie będę mógł udowodnić, że elektronika nie tylko "nadaje się do słuchania", ale też bije wszystko, co stare i nudne