Tak mi się tan wokal Ślimaka w "Et si tu n'existais pas" z nową Arką Noego
Wiem, że to niedorzeczne, ale "Gaz Na Ulicach" powinien się w zestawie znaleźć.
No i tan Kultowy "Gaz" od razu kojarzy mi się z Lalamido. Za każdym razem jak słyszę ten utwór. Piękne czasy. "Gaz Na Ulica" i Lipa w czapce "Nóż", IMTM "Grzeszny czy chory" to były czasy.
PaTToN pisze:Ja się bardzo dziwię że w ogóle to wstawili do zestawu. Płytę wydali dawno temu i ta piosenka jest niezbyt reprezentatywna dla tego albumu
marsvolta pisze:Tak mi się tan wokal Ślimaka w "Et si tu n'existais pas" z nową Arką Noego
Wiem, że to niedorzeczne, ale "Gaz Na Ulicach" powinien się w zestawie znaleźć.
No i tan Kultowy "Gaz" od razu kojarzy mi się z Lalamido. Za każdym razem jak słyszę ten utwór. Piękne czasy. "Gaz Na Ulica" i Lipa w czapce "Nóż", IMTM "Grzeszny czy chory" to były czasy.
...i Garden Party, I No Limits, i 1000000 Bułgarów, i Bóm Wakacje w Rzymie. Czasy...
kajman pisze:Z piosenki francuskiej trawiłem tylko Dassina
A Chopin? A nie< pardon< Chopin była kobietą>
Chyba sam napisałeś, że piosenka powinna być śpiewana. A co do Chopina to chronicznie go nie trawię. Jest to coś, czego w muzyce klasycznej najbardziej nienawidzę (no i jeszcze walców Straussa).
marsvolta pisze: ale "Gaz Na Ulicach" powinien się w zestawie znaleźć.
mnie rozwaliło na łopatki arkonoeowe "spytaj milicjanta"
No to w przyszłym tygodniu muszę sę przykoszmarzyć na Koszmarliście, bo trzeba jakoś uczcić wejście Yugończuka do setki.
To jest tak kapitalny kosz-mar-ek, że nie pożałuję nawet pierwszego miejsca. Rzadko korzystam z tego zestawienia, ale tym razem nie chcę odpuszcić.
ADDY pisze:A ja poproszę nowy SP albo jednak lepiej stary, bo coś dziwnego się z tym zespołem ostatnio porobiło, chociaż COldplaya na pewno nie przebiją
To fakt, trochę unowocześnili brzmienie od czasu, gdy supportowali U2 w Chorzowie. Odświeżyłem sobie ten koncert, na razie zacząłem od DODAtków w postaci właśnie koncertu SP. http://polandonthehorizon.pl
Snow Patrol Live From Chorzów
Czas trwania: 41 minut
Tracklista:
1. If There's A Rocket Tie Me To It
2. Chocolate
3. Hands Open
4. Shut Your Eyes
5. Run
6. Chasing Cars
7. Open Your Eyes
8. You're All I Have
Ostatnio zmieniony pt sty 13, 2012 10:02 pm przez konwicki1980, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam, jeśli chodzi o dzisiejszą listę, to na 2 nowości jedna z nich (wiadomo która) powinna za tydzień wylecieć. Szkoda, że Airbag zaledwie dziś w poczekalni (myślę,że za tydzień w podstawowym) Jelonek też trochę słabo, Astroblues - niespodziewana obsuwka, REM - dobrze. że w górę, no i liczę na awans Red Box do 10-tki (choć gorszy chyba utwór od Chenko, The Sign, Hurricanes i kilku innych). No a na 1szym powinien być Gotye .
krzysiek83 pisze:Ale jest jednym z lepszych utworów na nim umieszczonych. Poza tym to kowery. Ogólnie to taki średnio reprezentatywny album dla zespołu.
Ale można było znaleźć oś lepszego. Teraz osoby, które pierwszy raz spotykają się z Acid Drinkers myślą że to zespół grający ballady