Ja tam bym podeszła z pełnym zrozumieniem, gdyby moje pierwsze posty były sprawdzane przed publikacją. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Oczywiście przy założeniu [a takie założenia lubię robić] pozytywnych intencji administratora.
Druga sprawa -
ku3a, wydaje mi się, że dobrze byłoby uruchomić taki automat, który do osób, które pierwszy raz głosują, wysyłałby automatycznie e-maila z regulaminem głosowania. Sama nie wiem, czy bym go [regulamin] przeczytała jako nowy użytkownik przed wrzuceniem swoich głosów [chociaż teraz sobie przypominam, że jednak tak zrobiłam, jak tu się pojawiłam], więc taki e-mail byłby pomocny. Jestem sobie w stanie wyobrazić, że nie każdemu się w oczy rzuca istnienie w ogóle tematu z regulaminem, więc można łatwo przeoczyć... A że ostatnio sporo nowych osób głosuje [bardzo dobra sprawa

], to często trzeba potem prosić o poprawę formatu. Rozumiem, że możesz już nie mieć cierpliwości tłumaczyć każdemu z osobna tego samego [zwłaszcza, że nie ma gwarancji, że adresat to przeczyta tu na forum]. Może więc taki automatyczny e-mail rozwiązałby ten problem? Bo tak, to ostatecznie trochę mało życzliwie niechcący to wszystko wychodzi, jak wszystkim zaczyna brakować cierpliwości...
Moje głosy:
01. 01. Luxtorpeda - AUTYSTYCZNY
02. 02. Coma - LOS CEBULA I KROKODYLE ŁZY
03. 10. Muzykoterapia - KOMEDIA
04. 06. Nosowska - O LESIE
05. 09. Nowak, Adam i Karolina Gruszka - OKRUCHY DUSZ
06. NN. Kazik Na Żywo - PLAMY NA SŁOŃCU
07. 05. Florence And The Machine - SHAKE IT OUT
08. 07. Turnau, Grzegorz - UNO MOMENTO MORTIS
09. 08. Andrzejewski, Marek - IDZIE GRUDZIEŃ
10. NN. Marcell, Julia - CTRL
wypadły: