stycznik pisze: i wszyscy razem weźmiemy się za ręcę i pójdziemy do facebooka i będzie ekstra
 Będzie fajna zabawa, nie mogę się doczekać
  Będzie fajna zabawa, nie mogę się doczekaćDobranoc
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
stycznik pisze: i wszyscy razem weźmiemy się za ręcę i pójdziemy do facebooka i będzie ekstra
 Będzie fajna zabawa, nie mogę się doczekać
  Będzie fajna zabawa, nie mogę się doczekaćbezimienna (owad)jotem3 pisze:Joanna (minister) czy Anna (celebrytka)?uzi pisze:chcę żeby za tydzień mucha prowadziła Listę.

Słuszna uwagaGary pisze:Słabiaki. Queen w 20 tygodniu dobijał już do top 10 podsumowania.marsvolta pisze:no też zauważyłem! Niesamowity wyczyn w 17 tyg, a w 20 tyg wejdzie do top50!!!Yacy pisze:to Gotye witamy w Top100 LP3!
na 84 miejscu!
a za tydzien na 64...

nie przepraszaj, kiedyś dojrzejesz do tego utworuADDY pisze:Someone... to jest tak prosta piosenka, że aż trudno uwierzyć, że się podoba słuchaczom... przepraszam, aż trudno uwierzyć, że się podoba słuchaczom Trójki
Taki z niego maxi_Gotye>mariusz72 pisze: Choć nie głosuję na Gotye to zgodzę się z tobą.
Ale tylko jeden tydzień.
O dziękiseblit pisze:jotem3 pisze:Notowanie 1562 - 6.01.2012 - prowadził Piotr Baron

cokolwiek by to było, brzmi dennie.adameria pisze:Tylko czekam na komentarz, jak zaczniemy się kłócić czy to cymbałki czy dzwonki... bo to raczej ksylofon.Ale reksiowy.

I to jedyna przyczyna czemu to taki wielki sukces.adrianec pisze:someone like you w wersji studyjnej odpadło szybko to teraz live'ówka musi nadrobićtadzio3 pisze:Ta Adelka jest bardzo ładna, ale też 2 tygodnie na 1 wystarczy, jednakże mając za plecami Gotye lepiej żeby tam została
o, przypomniałaś mi, że miałam dzisiaj zacząć czytać biografię Ala Capone. W sumie to może być bardzo ciekawe - lata 20. i 30., Chicago, może przewinie się jakiś słynny bluesman ...rockmanka pisze:Eee... Myślałam, że jednak wróci, a tu z nadziei nici.
Żegnam i ja, ubawiłam się dzisiaj setnie, czytając Wasze komentarze. Kolorowych, ja wracam do książki tropić mordercę.
 Czyli szkoda, że mnie tam wtedy nie było.
 Czyli szkoda, że mnie tam wtedy nie było. 
  ), WRESZCIE wyleciał wiadomy gniot (w towarzystwie innego  koszmaru, wyjątkowo smętnego i depresyjnego OME) oraz do czołowej setki wszedł duet z Antypodów (zresztą to było do przewidzenia), a za tydzień zapewne dokona tego "Ostatnia nocka" (o tym wcześniej nawet nie śmiałem marzyć). No i ciągle jeszcze szansę ma Luxtorpeda!
 ), WRESZCIE wyleciał wiadomy gniot (w towarzystwie innego  koszmaru, wyjątkowo smętnego i depresyjnego OME) oraz do czołowej setki wszedł duet z Antypodów (zresztą to było do przewidzenia), a za tydzień zapewne dokona tego "Ostatnia nocka" (o tym wcześniej nawet nie śmiałem marzyć). No i ciągle jeszcze szansę ma Luxtorpeda!  A także RHCP, ale za nich aż tak bardzo nie trzymam kciuków
 A także RHCP, ale za nich aż tak bardzo nie trzymam kciuków  

Witam. Gary nie pamiętał i mógł, ale Balonik niestety też nie! Highway To hell to raczej był na listach w roku 1979/1980 w wersji płytowej 3:26. W 1992 roku pojawił się w wersji "live" (czas 3:55) i szkoda, że Redaktor Prowadzący zbyt mało wnikliwie przygotowuje się do wspomnień "sprzed 1000". A było nagranie w komputerze więc siup a wystarczyło zajrzeć na alp3.plGary pisze:ej, na serio nie pamiętałem, że "Highway to hell" śmigało na liście w 1992 roku.
to byłby cud. pomarzyć zawsze można.rockmanka pisze:Jeśli stworzą kiedyś wehikuł czasu, to mogę się tam przenieść razem z Tobą. A potem w lata 70-te, na koncert Zeppelinów, Floydów i Purpli. Ach, marzenia...

dopiero teraz wszedłem. REWELACJA! Normalnie znów mi się ten utwór zaczął podobaćjotem3 pisze:I już pojawiają się przeróbki reksiowych cymbałków
http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edx ... ture=share

Kiedyś zachwycił mnie Fiat 126p* w teledysku Kasabiana, a teraz nowe wykonanie STIUTK
 Kiedyś zachwycił mnie Fiat 126p* w teledysku Kasabiana, a teraz nowe wykonanie STIUTK  Ta wersja jest rewelacyjna, nic a nic nie ustępuje oryginałowi
 Ta wersja jest rewelacyjna, nic a nic nie ustępuje oryginałowi  Panowie świetnie wywiązali się ze swoich zadań, ale pani w roli Kimbry oraz struny gitarowe w roli klawiszy cymbałek sprawdziły się najlepiej!
 Panowie świetnie wywiązali się ze swoich zadań, ale pani w roli Kimbry oraz struny gitarowe w roli klawiszy cymbałek sprawdziły się najlepiej!