i szło mi całkiem dobrze

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Trójka bierze te najbardziej znane piosenki Fosterów z płyty = najczęściej słuchane = komercyjne = kiczowatekajman pisze:Nie znam całej płyty, a ze znanych mi trzech utworów ten jest zdecydowanie najgorszy.
Acid Drinkers jest natomiast słaby i jeszcze gorszy od amerykańskiego oryginału.
słoik:)uzi pisze:no cześć, ktoś mnie wołał?słoik pisze:To wiesz jak ja się czuję czekając na uzi od tylu lat>stycznik pisze:...a jej nie ma ..dalej
Skoro może być kobieta z brodą to może być i z grzywą.mexone pisze:Być może, kto wiealbarn pisze:"To kłamstwo, Mufasa była kobietą!"mexone pisze:O ja! Nie wiem, jak to wyszło! I to ten sam błąd dwa razy w jednym poście, szczyt!
przecież wołam lady, lady..mam mówić pani, pani?słoik pisze:Stycznik ty sobie dokładnie przeanalizuj jak się przywabia panie na forum>
Czy to był zepsół Et si t Drinkers?
na forum może i tak, ale przy odbiorniku byłam punktualnie. To może potwierdzić Mój Maż jeśli trzeba, Panie RzecznikuPiotr pisze:Chyba spoznienie
PUKicks nie jest kiczowate, to dobra piosenka i swego czasu naprawdę mi się podobała, ale jest już tak masakrycznie oklepana przez media, że mam jej dość. pozostałe dobre piosenki na płycie to Houdini i Helena Beat, na szczęście im jeszcze media nie zrobiły krzywdy.ADDY pisze:Trójka bierze te najbardziej znane piosenki Fosterów z płyty = najczęściej słuchane = komercyjne = kiczowate
Ale są dobre piosenki na płycie.
Dodaj pokłony względnie serenadę.stycznik pisze:przecież wołam lady, lady..mam mówić pani, pani?
precious belongs to Smeeagooolrockmanka pisze:It's my. My own. My preciousssss...
ok to zanucę ser na ladęgrawitacja pisze:Dodaj pokłony względnie serenadę.stycznik pisze:przecież wołam lady, lady..mam mówić pani, pani?
No niestety ten badziew awansował, dobrze, że teraz leci coś lepszego.ADDY pisze:Nie ma to jak smęt zagrany w całości.
no nie tylko, bo jest jeszcze np. KNO3 albo CaSO4 itp itd...Piotr pisze:znaczy sie NaClmara pisze:sól
Jest w połowie kiczowate, ma nawet dobry tekst.uzi pisze:PUKicks nie jest kiczowate, to dobra piosenka i swego czasu naprawdę mi się podobała, ale jest już tak masakrycznie oklepana przez media, że mam jej dość. pozostałe dobre piosenki na płycie to Houdini i Helena Beat, na szczęście im jeszcze media nie zrobiły krzywdy.
Jak to dobrze miec alibiMartyr pisze:na forum może i tak, ale przy odbiorniku byłam punktualnie. To może potwierdzić Mój Maż jeśli trzeba, Panie RzecznikuPiotr pisze:Chyba spoznienie