XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Uczta prawdziwa zaczyna się po tej piątej minucie z sekundami granej w radio.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Szkoda tylko że w cienu Again są inne utwory z płyty "You all look the same to me".
szkoda , że nie z High Hopes ale Wish You Were Here to też genialny kawałekFOXD pisze:No to PF co najmniej wyrówna swój najlepszy wynik![]()
![]()
![]()
Też trzymam kciuki i cieszy, że to nie cegłą w murze.Empik pisze:cieszę się razem z Tobą.FOXD pisze:No to PF co najmniej wyrówna swój najlepszy wynik![]()
![]()
![]()
- radzio89
- Kontakt:
Again .... Wolę Lights
Co jak co, ale pierwsza 2 od lat winna być ruszona, oby przez PFzzuzia84 pisze:bedzie wyzej bo tylko 3 miejsca stoja w miejscu i to bylo ostatnieFOXD pisze:No to PF co najmniej wyrówna swój najlepszy wynik![]()
![]()
![]()

- zielonakoniczynka
dokładniekrzychu78 pisze:
szkoda , że nie z High Hopes ale Wish You Were Here to też genialny kawałek
No to top 11. godziny:
1. Child in Time - Deep Purple
2. Again - Archive
3. Stairway to Heaven - Led Zeppelin
4. Brothers in Arms - Dire Straits
5. Wish You Were Here - Pink Floyd
a teraz się delektuję.
1. Child in Time - Deep Purple
2. Again - Archive
3. Stairway to Heaven - Led Zeppelin
4. Brothers in Arms - Dire Straits
5. Wish You Were Here - Pink Floyd
a teraz się delektuję.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 8:15 pm przez Gary, łącznie zmieniany 1 raz.
- mara
Właśnie sobie pomyślałam że wolę komentować z parudziesięcioma osobami tu na forum które traktuję jak dobrych znajomych (choć niektórzy zdaje si są tu tylko w czasie topu) i których nie znam z imienia nazwiska i w części przypadków z twarzy niż komentować z 8tysiącami obcych ludzi o których można się pewnie sporo dowiedzieć z profili. Ot przewaga forum nad fb..troszkę mi się again przejadło..chyba muszę przestać nadużywać magicznych utworów..
Czy to jest pewnik?zzuzia84 pisze:bedzie wyzej bo tylko 3 miejsca stoja w miejscu i to bylo ostatnieFOXD pisze:No to PF co najmniej wyrówna swój najlepszy wynik![]()
![]()
![]()
Jeżeli tak to na 1 nie będzie BiA, czyli teraz tylko 3 kawałki mogą być, a jak poznamy miejsce 3 to bedzie wiadomo kto na dwóch pierwszych i wi jakiej kolejności

Tak słucham Topu i szczerze mówiąc 90% utworów które są dzisiaj w topie jest numerem 1 w moim prywatnym topie... muzyka jest zbyt piękna i rozległa żeby ją sprowadzać do miejsc na liście 

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Ważne by PF było na pierwszym, a już mniej ważny którym utworem 

Cóż, wiele ich kawałków zasługuje na pierwszą 3zielonakoniczynka pisze:dokładniekrzychu78 pisze:
szkoda , że nie z High Hopes ale Wish You Were Here to też genialny kawałek

-
- Kontakt:
Ciekawie jakby "Again" zabrzmiało akustycznie. Z samą gitarą.
-
Ale jeśli do 3 zakwalifikuje sie Adele to naprawdę - uduszę kogoś.
Prawda ze forum lepsze - milsze i sie nie zacinamara pisze:Właśnie sobie pomyślałam że wolę komentować z parudziesięcioma osobami tu na forum które traktuję jak dobrych znajomych (choć niektórzy zdaje si są tu tylko w czasie topu) i których nie znam z imienia nazwiska i w części przypadków z twarzy niż komentować z 8tysiącami obcych ludzi o których można się pewnie sporo dowiedzieć z profili. Ot przewaga forum nad fb..troszkę mi się again przejadło..chyba muszę przestać nadużywać magicznych utworów..

Podzielam Twoją opinię o portalach typu FBmara pisze:Właśnie sobie pomyślałam że wolę komentować z parudziesięcioma osobami tu na forum które traktuję jak dobrych znajomych (choć niektórzy zdaje si są tu tylko w czasie topu) i których nie znam z imienia nazwiska i w części przypadków z twarzy niż komentować z 8tysiącami obcych ludzi o których można się pewnie sporo dowiedzieć z profili. Ot przewaga forum nad fb..troszkę mi się again przejadło..chyba muszę przestać nadużywać magicznych utworów..

Mam nadzieję, że nie macie za złe, że tak się raz lub dwa w roku włączammara pisze:Właśnie sobie pomyślałam że wolę komentować z parudziesięcioma osobami tu na forum które traktuję jak dobrych znajomych (choć niektórzy zdaje si są tu tylko w czasie topu) i których nie znam z imienia nazwiska i w części przypadków z twarzy niż komentować z 8tysiącami obcych ludzi o których można się pewnie sporo dowiedzieć z profili. Ot przewaga forum nad fb..troszkę mi się again przejadło..chyba muszę przestać nadużywać magicznych utworów..

Top 11. godziny:
1. Archive - Again
2. Pink Floyd - Wish You Were Here
3. Led Zeppelin - Stairway to Heaven
4. Deep Purple - Child in Time
5. Dire Straits - Brothers in Arms
1. Archive - Again
3. Led Zeppelin - Stairway to Heaven
4. Deep Purple - Child in Time
5. Dire Straits - Brothers in Arms
- konwicki1980
- Kontakt:
Poznając całą dyskografię Archive, byłem naprawdę zdziwiony, jak różną muzykę proponował ten zespół. Fragmentami z rapem byłem nawet nieco zaskoczony negatywnie 

1. PF
2. BiA
3. LZ
:):) bylo by fajnie
2. BiA
3. LZ

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
No ironia na pewno wesoła nie jest. A różnorodność można osiągnąć także i bez używania ironii.Przecież jeszcze niedawno protestowałeś przeciwko braku różnorodności< dołującym klimatom itp> A ironia to przecież narzędzie rozładowujące atmosferę< wprowadzające element ludyczny< potrafiący łączyć serio z buffo>>>>
Co do Archive - może nie jest to kawałek na 3 minuty, ale czy aby na pewno na 16:19? Powtórzenia, spadki... No nie, rzadko mi ta wersja podchodzi, chyba już na zawsze będę woleć 5:34. (Inna sprawa, że dzisiaj jestem już zmęczony tym wielogodzinnym siedzeniem przed kompem).
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 8:18 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tego typu wybryki są możliwe jednak powyżej 70-tki raczejzombiebombie pisze:Ale jeśli do 3 zakwalifikuje sie Adele to naprawdę - uduszę kogoś.

Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 8:18 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Top ostatniej godziny
1. Archive - Again
3. Deep Purple - Child in Time
4. Dire Straits - Brothers in Arms
5. Led Zeppelin - Stairway to Heaven
1. Archive - Again
3. Deep Purple - Child in Time
4. Dire Straits - Brothers in Arms
5. Led Zeppelin - Stairway to Heaven
- zielonakoniczynka
No ja też jestem takim niedzielnym-wszechtopowym forumowiczemkrysiron pisze: Mam nadzieję, że nie macie za złe, że tak się raz lub dwa w roku włączam