saferłel pisze:Mam pytanie: Czy dzisiaj jest ten konkurs na typowanie piosenki? Tzn na którym miejcu byłoby X gdyby powroty były możliwe. Bo jakoś nikt nic nie wspomniał/
tym konkursem chyba już nikt sobie nie zawraca głowy... dla mnie skończył się w okolicach 1993-94 roku....
dla mnie skonczyl sie jak wybrali "Lato", a potem bali sie powiedziec na ktorym miejscu by bylo. A gwozdziem bylo zlamanie wlasnych zasad i danie do zestawu "Don't Speak", ktorego nie bylo na plycie.
saferłel pisze:Mam pytanie: Czy dzisiaj jest ten konkurs na typowanie piosenki? Tzn na którym miejcu byłoby X gdyby powroty były możliwe. Bo jakoś nikt nic nie wspomniał/
ku3a pisze:dla mnie skonczyl sie jak wybrali "Lato", a potem bali sie powiedziec na ktorym miejscu by bylo. A gwozdziem bylo zlamanie wlasnych zasad i danie do zestawu "Don't Speak", ktorego nie bylo na plycie.
A czemu mieliby się bac ?
bo wybrali bardzo zle i bali sie powiedziec, ze to sie w pierwszej setce nie zmiescilo .
mnie tez zaczyna.
pocieszeniem przy pierwszym miejscu jest dla mnie tylko to, ze jest ono spodziewane. W takiej sytuacji bede teraz kibicowac Beirutowi .
ku3a pisze:dla mnie skonczyl sie jak wybrali "Lato", a potem bali sie powiedziec na ktorym miejscu by bylo. A gwozdziem bylo zlamanie wlasnych zasad i danie do zestawu "Don't Speak", ktorego nie bylo na plycie.
A czemu mieliby się bac ?
bo wybrali bardzo zle i bali sie powiedziec, ze to sie w pierwszej setce nie zmiescilo .
A ja mysle ze to balagan. Tu bylo z zakopca, wiec Hela miala tydzien pozniej podac, potem znow Niedzwiedzia juz nie bylo wiec Marcel nie wiedzial, Helka nie upilnowala.
mnie tez zaczyna.
pocieszeniem przy pierwszym miejscu jest dla mnie tylko to, ze jest ono spodziewane. W takiej sytuacji bede teraz kibicowac Beirutowi .
No dla mnie "żołkwiatki deszczowe" to zadna rewelacja. Taki sredni tekst. I muzyka. Peszkowa trawie co prawda bardziej niz Miaumily moj" ale i tak...
Srednia ta lista. Czuje sie jak na koncercie zyczen i pozdrowien. Czas zyczen = 1.40h czas muzyki 1 h
mnie tez zaczyna.