Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
1. PINK FLOYD — High Hopes
2. DŻEM — List do M.
3. PINK FLOYD — Shine on You Crazy Diamond
4. BLACK SABBATH — Paranoid
5. REPUBLIKA — Biała flaga
6. KULT — Arahja
7. THE BEATLES — Yesterday
8. AC/DC - Highway to Hell
9. PERFECT — Autobiografia
mara pisze:trochę trudno Wam będzie ale spójrzcie w te "Now there's a look in Your eyes, Like black holes in the sky." w moim avatarze..no nie mogłam się powstrzymać..
nobby pisze:Cóż poradzić. Kiedyś myślałem, że powszechny dostęp do internetu sprawi, że ludzie zaczną się masowo dokształcać muzycznie, ale jak widać wciąż króluje to co puszczają w "złotych przebojach" :/
Nie rozumiem, dlaczego w komercyjnych radiach nie grają Beatlesów (znaczy wiem dlaczego - "za stare, muzyka dla dziadów"). Czy mniej chwytliwi od Lady Gagi albo Rihanny?
1. PINK FLOYD — High Hopes
2. PINK FLOYD — Shine on You Crazy Diamond
3. DŻEM — List do M.
4. REPUBLIKA — Biała flaga
5. THE BEATLES — Yesterday
6. KULT — Arahja
7. PERFECT — Autobiografia
8. BLACK SABBATH — Paranoid
9. AC/DC — Highway to Hell
1 Arahja - Kult
2 Autobiografia - Perfect
3 List do M. - Dżem
4 Biała flaga - Republika
5 Paranoid - Black Sabbath
6 Highway To Hell - AC/DC
7 Yesterday - The Beatles
8 High Hopes - Pink Floyd
9 Shine on You Crazy Diamond - Pink Floyd
mara pisze:trochę trudno Wam będzie ale spójrzcie w te "Now there's a look in Your eyes, Like black holes in the sky." w moim avatarze..no nie mogłam się powstrzymać..
Oczy jak oczy< spójrzcie na grę Emily>
Ale ona gra w maju a wtedy jej nie zobaczymy bo będą same polskości..
nobby pisze:Cóż poradzić. Kiedyś myślałem, że powszechny dostęp do internetu sprawi, że ludzie zaczną się masowo dokształcać muzycznie, ale jak widać wciąż króluje to co puszczają w "złotych przebojach" :/
Nie rozumiem, dlaczego w komercyjnych radiach nie grają Beatlesów (znaczy wiem dlaczego - "za stare, muzyka dla dziadów"). Czy mniej chwytliwi od Lady Gagi albo Rihanny?
Po prosty większośc słuchaczy stacji komercyjnych to zwykli debile muzyczni bez żadnego gustu i jeśli puściłoby im sie the Beatles to wtedy nic by z tego nie zrozumieli i by pewnie powiedzieli "Co to za g**no?"
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 6:57 pm przez semuś, łącznie zmieniany 2 razy.
śrubują wynik najlepszy w karierze, top10 nie będzie...
1. High Hopes - Pink Floyd
2. List do M. - Dżem
3. Shine on You Crazy Diamond - Pink Floyd
4. Paranoid - Black Sabbath
5. Biała flaga - Republika
6. Arahja - Kult
7. Autobiografia - Perfect
8. Highway To Hell - AC/DC
9. Yesterday - The Beatles
Kolejna bardzo dobra (acz nierówna) godzina. Jeden mój (nieoddany) głos, kilka bardzo dobrych kawałków, dwa słabsze i jedna pomyłka.
1. PINK FLOYD — Shine on You Crazy Diamond
2. REPUBLIKA — Biała flaga
3. BLACK SABBATH — Paranoid
4. THE BEATLES — Yesterday
5. AC/DC — Highway to Hell
6. KULT — Arahja
7. DŻEM — List do M.
8. PINK FLOYD — High Hopes
9. PERFECT — Autobiografia
trochę tu przesadzacie. Założę się, że Stelka będzie do każdego jednego utworu podchodził, niczym by relikwie w ręku trzymał. (choć pewnie by wolał trochę innych utworów w tym miejscu )
1. Black Sabbath - Paranoid
2. Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
3. The Beatles - Yesterday
4. AC/DC - Highway to hell
5. Kult - Arahja
6. Republika - Biała flaga
7. Dżem - List do M.
8. Pink Floyd - High Hopes
9. Perfect - Autobiografia
krzysiek83 pisze:Oj Stelka, Stelka, jakie złośliwości... nie będzie plumkania jakie lubisz w czołówce.
Dla niego takie Black Sabbath to muzyka dla dziadów, która jest passe. Modne byłyby klimaciki alternatywne znane nam z 2009 roku szerzej.
albarn pisze:Nie będzie Myslovitz
I nie ukrywam, że ja też wolałbym usłyszeć takie dźwięki. Niemniej jednak te starsze utwory mają swój urok, problem w tym że nigdy się za nie porządnie nie zabrałem (w sensie: siadam i skupiam się wyłącznie na słuchaniu tych utworów).
Powiem szczerze, że brakuje mi trochę takich wykonawców jak ABBA, Petula Clark, Lys Assia, The Searchers, The Shirelles, The Andrews Sisters.... Także czegoś starszego z Polski pokroju Nataszy Zylskiej albo nawet starszego. Top jest jednak strasznie dziurawy.
zzuzia84 pisze:Co do tego że Marek powinien ostatni prowadzić to prawda - ale Piotrki szaleli na sylwestra a nasz spokojny Mareczek pewnie nie tak bardzo
Stelka tańcował zapewne przy hitach jakie lubiła kiedyś puszczać w nocnych audycjach (nie wiem jak teraz) Anna Gacek opowiadając przy okazji o swoim obuwiu jakie zakłada na teneczne parkiety (czego to człowiek wtedy słuchał... )
Gary pisze:trochę tu przesadzacie. Założę się, że Stelka będzie do każdego jednego utworu podchodził, niczym by relikwie w ręku trzymał. (choć pewnie by wolał trochę innych utworów w tym miejscu )
Precyzując, chodzi o jego sposób promowania utworu przed wiadomym wszystkim TOP-em
Marek ostatni? Nie, to by popsuło Top i jego atmosferę. Z całym szacunkiem, ale Niedźwiedź średnio nadaje się do prowadzenia Topów. Wszyscy trzej Piotrowie za to są bardzo dobrzy.