Jaką nową? ;/Vinyl84 pisze:"Nową wersję"
XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Ta godzina też się dobrze zaczyna.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 5:14 pm przez JadenKast, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie poziomki,
nie maliny,
nie truskawki
- ŻURAWINY!

nie maliny,
nie truskawki
- ŻURAWINY!

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Niech istnieje, ale pozaforumowozielonakoniczynka pisze:Ale, bo nie rozumiem, mamy udawać, że nie ma FB? Fakt faktem, że pan Piotr mówi tylko o grupie fejsbukowej....barb42 pisze: Czy istnieje jakieś forum, gdzie nie pojawia się FB?![]()
Dobrze, że choć 60 stron wytrzymaliśmy bez.

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Na dobry numer wróciłem, chociaż w TWC brzmi o wiele lepiej niż na płycie.
Jeeest!
A już się bałem o Zombie. Próbowałem ustalić, co wypada, ale to jednak zbyt nieprzewidywalne.

A już się bałem o Zombie. Próbowałem ustalić, co wypada, ale to jednak zbyt nieprzewidywalne.
ależ potężnie to "Zombie" mi dziś zabrzmiało. W tym roku niestety zabrakło mi na niego głosów.
pod tę melodię tylko ten tekst: http://www.youtube.com/watch?v=Pw2zxQE0dKU
odkąd usłyszałem, oryginał dla mnie nie istnieje.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
ZOMBIE!!! 
jeden z fajniejszych awansów

jeden z fajniejszych awansów

Ej, nie posypali się 
Obym Znów nie wykrakał

Obym Znów nie wykrakał

- tadzio3
- Kontakt:
Witam ponownie.
Co za dziwny dzień. Człowiek idzie spać po 9, przez sen słucham Topu, czasem się budząc. Śnił mi Gotye, że jest w setce, a przed chwilą gdy podejrzałem wyniki okazało się, że to prawda
Przed 16 zjadłem "śniadanie", a teraz wciąż nadrabiam czytanie forum. Szedłem poleżeć jak było jasno, a budzę się jak jest ciemno. Wszystko postawione na głowie.
Co za dziwny dzień. Człowiek idzie spać po 9, przez sen słucham Topu, czasem się budząc. Śnił mi Gotye, że jest w setce, a przed chwilą gdy podejrzałem wyniki okazało się, że to prawda

Przed 16 zjadłem "śniadanie", a teraz wciąż nadrabiam czytanie forum. Szedłem poleżeć jak było jasno, a budzę się jak jest ciemno. Wszystko postawione na głowie.
tylko to jest przedsębiorstwo< a nie organizacja charytatywna< na jakiej podstawie dziennikarze radiowi za darmo robią im reklamę?zielonakoniczynka pisze:Ale, bo nie rozumiem, mamy udawać, że nie ma FB? Fakt faktem, że pan Piotr mówi tylko o grupie fejsbukowej....barb42 pisze: Czy istnieje jakieś forum, gdzie nie pojawia się FB?![]()
Dobrze, że choć 60 stron wytrzymaliśmy bez.
Żurawinki, nom okej, ale mogło być niżej.
- tanatos
Już się najadł?saferłel pisze:Na dobry numer wróciłem, chociaż w TWC brzmi o wiele lepiej niż na płycie.
Justyna druga,,, wygrała CyBjoergen:)
Ten Kot jakis podejrzany moze on z partii opozycyjnej.mexone pisze:Cała rodzina słucha Topu. Tylko kot nie wykazuje zainteresowania
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Jak większość kawałków topowychsaferłel pisze:Na dobry numer wróciłem, chociaż w TWC brzmi o wiele lepiej niż na płycie.

u mnie na...33Gary pisze:ależ potężnie to "Zombie" mi dziś zabrzmiało. W tym roku niestety zabrakło mi na niego głosów.

- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Napisz mu becki, zaslugujesłoik pisze:tylko to jest przedsębiorstwo< a nie organizacja charytatywna< na jakiej podstawie dziennikarze radiowi za darmo robią im reklamę?
Zombie to mój kolejny głos>
- Adamsky
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania # 202
- Kontakt:
Widziałem wiele Szwędaczy Zombie dziś w nocy... normalnie Walking Dead 

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Obiad to ja w 10 minut zjadłem. Najadłem się, bo były polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym z ziołami i placki ziemniaczane jako dodatektanatos pisze:Już się najadł?saferłel pisze:Na dobry numer wróciłem, chociaż w TWC brzmi o wiele lepiej niż na płycie.

Stokrotka jest bardzo ciekawa, ale jednak zdecydowanie wolę oryginał.Empik pisze:pod tę melodię tylko ten tekst: http://www.youtube.com/watch?v=Pw2zxQE0dKU
niee noo Zombie..słabiutkie jestsłoik pisze:Zombie to mój kolejny głos>
Aż włosy dostały swobody!!!
Też jadłam dzisiaj polędwiczki!saferłel pisze:Obiad to ja w 10 minut zjadłem. Najadłem się, bo były polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym z ziołami i placki ziemniaczane jako dodatektanatos pisze:Już się najadł?saferłel pisze:Na dobry numer wróciłem, chociaż w TWC brzmi o wiele lepiej niż na płycie.Czyli moje ulubione danie, ale tym razem gotowane przez kogoś innego - i wyszło równie pysznie
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Cóż, większy dar przekonywania na grupa przypadkowych ludzi skupiona pod szyldzikiem 'lubię to' -- a może masowy atak na skrzynkę Metza? To skutkuje...zielonakoniczynka pisze:(...)
Ale, bo nie rozumiem, mamy udawać, że nie ma FB? Fakt faktem, że pan Piotr mówi tylko o grupie fejsbukowej...