Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
krysiron pisze:
Ja niestety za jakaś godzinę z kawałkiem odchodze od forum, ale niech lepiej będą pod koniec choć oczywiscie bez przesady, bo jest wiele cudownych piosenek różnych wykonawców
No ja też pewnie niedługo będę musiała mniej aktywnie słuchać już do końca No, ale zobaczymy...
Mam pytanie... czy ktoś tutaj utożsamia się z tym utworem?
Ja nie ukrywam, że w moim przypadku "ciągle chcę zasypiać w niej i budzić się" nie jest niestety zdaniem prawdziwym.
krysiron pisze:
Ja niestety za jakaś godzinę z kawałkiem odchodze od forum, ale niech lepiej będą pod koniec choć oczywiscie bez przesady, bo jest wiele cudownych piosenek różnych wykonawców
No ja też pewnie niedługo będę musiała mniej aktywnie słuchać już do końca No, ale zobaczymy...
Koleżanka mnie zaszlachtuje jak nie przyjdę na jej urodziny I tak zaproszony byłem na 14-15
Ciekawe, jakie jest kryterium miejsca, kiedy dwie piosenki mają tyle samo głosów... Na dalszych miejscach przecież różnice są minimalne. No i ciekawe, czy są utwory bez ani jednego głosu.
Czy ktoś zna jakiś sposób, żeby skupić się na robieniu zadań domowych, a nie na słuchaniu? Od początku Topu usiłuję i nadal nie mam nic zrobione.
Hiperłącze wlazło mi na excela, zawiesiło go i skasowało dwie godziny zapisów. Dlatego dopiero teraz podsumowanie piątej gadziny.
1. 116 DEEP PURPLE — Perfect Strangers
2. 113 THE DOORS — The End
3. 107 TSA — 52
4. 101 KULT — Do Ani
5. 88 THE BEATLES — Hey Jude
6. 82 SIMON & GARFUNKEL — The Sounds of Silence
7. 77 DŻEM — Wehikuł czasu
8. 66 AYA RL — Skóra
9. 60 MICHAEL JACKSON — Billie Jean
TomaszBr pisze:Ciekawe, jakie jest kryterium miejsca, kiedy dwie piosenki mają tyle samo głosów... Na dalszych miejscach przecież różnice są minimalne. No i ciekawe, czy są utwory bez ani jednego głosu.
Czy ktoś zna jakiś sposób, żeby skupić się na robieniu zadań domowych, a nie na słuchaniu? Od początku Topu usiłuję i nadal nie mam nic zrobione.
prz_rulez pisze:Mam pytanie... czy ktoś tutaj utożsamia się z tym utworem?
Ja nie ukrywam, że w moim przypadku "ciągle chcę zasypiać w niej i budzić się" nie jest niestety zdaniem prawdziwym.