XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Kolejny mój celny strzał Metallici 

Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 3:48 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielonakoniczynka
fajnie1981 pisze: Pan Marek przeczytał maila wcześniej, a teraz pan Balonik.

- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Slusznie prawiszFOXD pisze:Coś się Baronowi pomyliło, bo Jimi najwyższa pozycje miał w 2009 roku - "4"
- zielonakoniczynka
Metallica gra, ja idę gotować makaron 

OrionVinyl84 pisze:I to jest najlepszy utwór tego zespołu ever. Nic lepszego juz chyba nie stworzą
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Ale bedzie jeszcze jeden duzy, tamten byl najwiekszyMiszon pisze:ale na forum padło. przy s&g.Gary pisze:chyba jakiś spory awans się szykuje. Przynajmniej na razie na antenie chyba nie padło "to najwyższy skok w tym roku".
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Dlaczego tak nisko
- mara
One..dzięki guitar hero 3 pokochałam ten utwór
Handżou (albo tak bardziej z polska: Handżoł) - prowincja Zhejiang!zielonakoniczynka pisze:fajnie1981 pisze: Pan Marek przeczytał maila wcześniej, a teraz pan Balonik.a jak się wymawia Twoją miejscowość?
W tym roku stworzyli wszechpłytę>stycznik pisze:OrionVinyl84 pisze:I to jest najlepszy utwór tego zespołu ever. Nic lepszego juz chyba nie stworzą
Ale o tym wydaniu Topu chyba wszyscy poza fanami U2 chcą zapomnieć...Piotr pisze:Slusznie prawiszFOXD pisze:Coś się Baronowi pomyliło, bo Jimi najwyższa pozycje miał w 2009 roku - "4"
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Faktycznie, zarąbiście się tam to grałomara pisze:One..dzięki guitar hero 3 pokochałam ten utwór

to niesamowite solo! <rozpływam się>
Jak już jesteśmy przy kulinariach- zapraszam na noworoczny żurek 

- konwicki1980
- Kontakt:
Ja głosowałem na Master of puppets - dla mnie metalowy utwór number, nomen, omen, one. W ogóle Metallica od czarnego albumu to straszny zakalec.
i teraz czupryna, jeśli ktoś posiada, kreśli kółka w powietrzu. 

Piękna jest ta stopa w "One". I jaka głośna! 

To prawdakrysiron pisze:Ale o tym wydaniu Topu chyba wszyscy poza fanami U2 chcą zapomnieć...Piotr pisze:Slusznie prawiszFOXD pisze:Coś się Baronowi pomyliło, bo Jimi najwyższa pozycje miał w 2009 roku - "4"

zaraz tam zakalec. Zabrakło Burtona, potem pokończyły się jego pomysły, to musieli chłopaki jakoś sobie radzić. I nie wyszło im tak źle.konwicki1980 pisze:Ja głosowałem na Master of puppets - dla mnie metalowy utwór number, nomen, omen, one. W ogóle Metallica od czarnego albumu to straszny zakalec.
To w 2009 był TOP?FOXD pisze:krysiron pisze:To prawda, wręcz uznany jest jako "czarna dziura" w TWC:D

- zielonakoniczynka
Ajtek pisze:
To w 2009 był TOP?Nie pamiętam.

- Mateusz
- młodszy woźny
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
42 55 12 20
GENESIS — Mama
1983 Genesis
‘08: 89 ‘02: 100 ‘01: 87 ‘00: 100 ‘99: 72 ‘98: 42 ‘97: 55 ‘96: 49 ‘95: 65 ‘94: 20 ‘83: 62
Podsumowanie XVIII Topów: 436 pkt miejsce: 72
Ok, poprawiam: "WTOP"Ajtek pisze:To w 2009 był TOP?FOXD pisze:krysiron pisze:To prawda, wręcz uznany jest jako "czarna dziura" w TWC:D
Nie pamiętam.
- konwicki1980
- Kontakt:
Najgorszy utwór z Kill'em all jest lepszy niż najlepszy z Death magnetic. Ostatniej płyty nie liczę, bo nie odważyłem się jej jeszcze włączyć.Gary pisze:I nie wyszło im tak źle.
Moje ulubione 3 osobowe Genesis