XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Dżem kolejny celny strzał w moich typach 

Ten Dżem aż chce się słuchać 

The Doors teraz Dżem....i głos Ryśka Riedla, kapitalnieMateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
52 48 6 44 DŻEM — Wehikuł czasu 1989 Najemnik ‘08: 79 ‘07: 55 ‘06: 47 ‘05: 44 Podsumowanie XVIII Topów: 281 pkt miejsce: 93
Nie wiem czy nie było, ale jakby co to wrzucam (bez dwóch głosów):krysiron pisze:Kajman, nie było podsumowania 3. godziny ?!?
1. 87 PETER GABRIEL / KATE BUSH — Don’t Give Up
2. 83 LED ZEPPELIN — Since I’ve Been Loving You
4. 79 MAREK GRECHUTA — Korowód
5. 77 GUNS N’ ROSES — Don’t Cry
3. 73 DŻEM — Whisky
6. 65 RED HOT CHILI PEPPERS — Californication
7. 43 KAZIK — 12 groszy
8. 33 GOTYE & KIMBRA — Somebody That I Used to Know
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Kiedyś bardzo lubiłem Dżem, ale jakoś z biegiem lat trochę mi przeszło, a niektóre teksty wydają mi się....hmmm...taki bluesowy banał nasączony alkoholem.
FOXD pisze:Dżem kolejny celny strzał w moich typach
Oczywiscie ze tak na prawie wszystkie piosenki Dzemu zagłosowałem

woke up this morning>>>saferłel pisze:Kiedyś bardzo lubiłem Dżem, ale jakoś z biegiem lat trochę mi przeszło, a niektóre teksty wydają mi się....hmmm...taki bluesowy banał nasączony alkoholem.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Witam, jest gdzies do przejrzenia całość wyników?
Chyba wolę balladowy, smutny Dżem. Ten trochę mi przelatuje koło uszu. 

to do widzenia Panu...saferłel pisze:Kiedyś bardzo lubiłem Dżem, ale jakoś z biegiem lat trochę mi przeszło, a niektóre teksty wydają mi się....hmmm...taki bluesowy banał nasączony alkoholem.

Mateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
52 48 6 44 DŻEM — Wehikuł czasu 1989 Najemnik ‘08: 79 ‘07: 55 ‘06: 47 ‘05: 44 Podsumowanie XVIII Topów: 281 pkt miejsce: 93
i jak tu ich nie kochać

- mara
Kiedy nie ma lady forumowicze harcująsaferłel pisze:taki bluesowy banał nasączony alkoholem.
A co powiesz o tekstach "Modlitwy III" i "Listu do M."? Ja mam zawsze ciarki. I te solówki Styczyńskiego - miodziosaferłel pisze:Kiedyś bardzo lubiłem Dżem, ale jakoś z biegiem lat trochę mi przeszło, a niektóre teksty wydają mi się....hmmm...taki bluesowy banał nasączony alkoholem.

na Radeckim to już klaszczę w klawiszki a finalny walczyk przed okluskami mus "przewalcować"mara pisze:Nie no ma być jeszcze "radziecki( a propos szampana) marszanowika pisze: Mateusz daje zmianę przy pięknych dźwiękach, Dzień bardzo dobry, i każdy następny w 2012 niech trzyma ten kierunekjeszcze ostatnie dźwięki Koncertu Noworocznego z Wiednia, finalny walczyk i ... już tylko TOP, Skóra? za nisoko

- saferłel
Do widzenia, do widzenia. Chyba na obiad skoczę, ale jeszcze nie gotowy...eh. Pewnie ominie mnie coś fajnego jak znam życie.stycznik pisze: to do widzenia Panu...
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
To jak jamara pisze:pogo przy Staussie (no przesadzam) odahaczone ( wracam a tu nadal the end)

Na razie wygląda na tylko 5 spadków z 50-ki, chyba że za chwilę szósty. Bo nie sądzę, aby coś wykonało "całkowity out".
Czyli mało zmian.
- saferłel
mara pisze:Kiedy nie ma lady forumowicze harcująsaferłel pisze:taki bluesowy banał nasączony alkoholem.

ale ścisk na "polskich miejscach" w topie. Będą spektakularne wypadki.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Odkąd to marsz jest walczykiem?anowika pisze:na Radeckim to już klaszczę w klawiszki a finalny walczyk przed okluskami mus "przewalcować"mara pisze:Nie no ma być jeszcze "radziecki( a propos szampana) marszanowika pisze: Mateusz daje zmianę przy pięknych dźwiękach, Dzień bardzo dobry, i każdy następny w 2012 niech trzyma ten kierunekjeszcze ostatnie dźwięki Koncertu Noworocznego z Wiednia, finalny walczyk i ... już tylko TOP, Skóra? za nisoko
, Dżem...mniam

Na stronie czterdziestej pierwszej administracja zaczęła podawać od tysiąc pięćset pięćdziesiątego ósmego< nie martw się< U two jeszcze niet>krzysiek83 pisze:Witam, jest gdzies do przejrzenia całość wyników?
- Mateusz
- młodszy woźny
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
51 40 12 3
TSA — 51
1982 Live
‘09: 3 ‘08: 18 ‘07: 26 ‘06: 28 ‘05: 28 ‘04: 37 ‘03: 40 ‘02: 44 ‘01: 41 ‘00: 46 ‘83: 29
Podsumowanie XVIII Topów: 810 pkt miejsce: 43
siódma rano to dla mnie noc.słoik pisze:woke up this morning>>>saferłel pisze:Kiedyś bardzo lubiłem Dżem, ale jakoś z biegiem lat trochę mi przeszło, a niektóre teksty wydają mi się....hmmm...taki bluesowy banał nasączony alkoholem.
51 powinno być w wersji koncertowej!
- tanatos
51 na 51 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994