Aj, ależ nisko Sinead... A bywało tak ładnie: 7, 12, 19, 20, 21, 42, 20...
XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Oj pan Piotr poimprezowa chrypka
.
o której dziś Tour de Ski ? bo skoki za godzinkęstycznik pisze:czy jest przewidywana przerwa w Topie na bieg Justyny?
Chciałbym umrzeć- oh no! To nie jest mój faworyt zdecydowanie!Gary pisze:a mi "Szklany człowiek" lub "Chciałbym umrzeć..." bardziej by pasowało.mexone pisze:Z Mysloviztów bardziej pasowałaby mi Peggy Brown!
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Były czasy, kiedy najwyżej notowaną wokalistką była Janis Joplin.
- zielonakoniczynka
saferłel pisze:Witam.
Wiedziałem, że zaśpię. Gratuluję pomysłu z 9 rano po Sylwestrze
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Kawałek, który uczynił w moim odczuciu duży progres od czasu, kiedy go poznałem. Słucham go w koncu z dużą przyjemnością.
pora sprzedać słoiki i kupić nowy komputersłoik pisze:Przed chwilą odpowiadałem na pw na takie same pytanie< nie potrafię zwalczyć awarii komputera< który nie pozwala mi używać niektórych znaków< a nie potrafię pisać bez znaków przestankowych< a to są zamienniki>krysiron pisze:Czemu w każdej wypowiedzi używasz "<"? Co to znaczy?słoik pisze:"Długość dźwięku samotności" czyli utwór< który po pierwszym przesłuchaniu daje pewność< że zostanie na zawsze< nawet jeśli się za nim nie przepada (to samo uczucie miałem jak słuchałem dwóch tegorocznych nowości)>
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Grunt, że jestes!saferłel pisze:Witam.
Nie zgadzam się z Panem Baronem, że ten utwór jest tak ponadczasowy. Okej, kompozycja - tak. Ale niekoniecznie wersja The Doors. Na moje ucho przy dzisiejszej technice trochę trąci myszką.
To nie będzie Madonny?
- zielonakoniczynka
Jak zagłosowałam wreszcie na Sinead to spadła
i wzięła czwarty rozwód 
No wyżej była jeszcze Urszula< ale tam się jeszcze Budka wcinała>
O, Coma jako powrót by mnie bardzo ucieszyła
Ale niestety większość tutaj nie byłaby zachwycona...
Sinead!
Mimo, że spada, to i tak miło usłyszeć swój głos wreszcie.
Sinead!
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 1:47 pm przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
- mara
Jak można nadmierni pić wiedząc że następnego dnia jest top..trzeba mieć w życiu jakieś priorytetybear pisze:a co, Ciebie też dzisiaj głowa boli?saferłel pisze:Wiedziałem, że zaśpię. Gratuluję pomysłu z 9 rano po Sylwestrze
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
przeniesiony
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 1:55 pm przez temik3, łącznie zmieniany 3 razy.
Czyżbyś też nie lubiła kultu wokalistów? Mercury i reszta? Morrison i reszta? Nie cierpię tego.mara pisze:Ray Manzarek i jakiś tam Morrison
- Zibion
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Witam wszystkich forumowiczów. Szczególne pozdrowienia dla Jacka (prezesa forum). Najlepszego w 2012.
15:40
Biegi narciarskie
BIEGI NARCIARSKIE: Tour de Ski (zawody PŚ), Oberstdorf, Niemcy - Bieg pościgowy kobiet: (41min)
na Eurosporcie
Biegi narciarskie
BIEGI NARCIARSKIE: Tour de Ski (zawody PŚ), Oberstdorf, Niemcy - Bieg pościgowy kobiet: (41min)
na Eurosporcie
Bo coAjtek pisze:Wszystko tylko nie Coma.Gary pisze:Moim faworytem do ostatniego powrotu jest Monty Python. Ja osobiście wolałbym "Bema pamięci...", w ostateczności może być "Leszek Żukowski".
Najpiękniejsza jak do tej pory piosenka w tej godzinie. Śliczna Łysed o'Connor.
...trochę klawiaturką i tu się poprawi i tu też i będzie brzmiało lepiej?... dla mnie najlepsze są oryginalne wersje utworów...czy to są lata 50, 60..czy nowsze...tak mam i już:)prz_rulez pisze:Grunt, że jestes!saferłel pisze:Witam.
Nie zgadzam się z Panem Baronem, że ten utwór jest tak ponadczasowy. Okej, kompozycja - tak. Ale niekoniecznie wersja The Doors. Na moje ucho przy dzisiejszej technice trochę trąci myszką.
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Nie wiem jak was, ale mnie strasznie rozbolał brzuch... i to w czasie Gotyebear pisze:a co, Ciebie też dzisiaj głowa boli?saferłel pisze:Wiedziałem, że zaśpię. Gratuluję pomysłu z 9 rano po Sylwestrze
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Mnie to raczej nie dotyczymara pisze:Jak można nadmierni pić wiedząc że następnego dnia jest top..trzeba mieć w życiu jakieś priorytetybear pisze:a co, Ciebie też dzisiaj głowa boli?saferłel pisze:Wiedziałem, że zaśpię. Gratuluję pomysłu z 9 rano po Sylwestrze
Natomiast konwersowało się do późnych nocnych i oglądało ciekawe substytuty telewizyjnych propozycji noworocznych.
Hej, Koniczynko - To co, High Hopes znów w top 10
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 1:49 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz jakie mam przeczucie, że na 1 będzie Archive, a nie głosowałem w tym roku na tozielonakoniczynka pisze:Jak zagłosowałam wreszcie na Sinead to spadłai wzięła czwarty rozwód
-
grawitacja
jakież to smutnemariusz72 pisze:To nie będzie Madonny?
- mara
A może to jest ten problem jak się za długo przytrzyma shift albo wciśnie się go 5 razy ?( nie pamiętam jak to się..odkręca)stycznik pisze:pora sprzedać słoiki i kupić nowy komputersłoik pisze: Przed chwilą odpowiadałem na pw na takie same pytanie< nie potrafię zwalczyć awarii komputera< który nie pozwala mi używać niektórych znaków< a nie potrafię pisać bez znaków przestankowych< a to są zamienniki>
Utwór z przedziwną historią, bo jego twórca nagrał go dopiero jako trzeci.