Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Mnie cały czas zastanawia, co i kiedy z tym powrotem, no i co wypadło z setki.
Doorsi brzmią świetnie, chciałem zagłosować. Właściwie dopiero zauważyłem, że w setce jest sporo utworów, na które "chciałem zagłosować", a tylko jeden, na który faktycznie zagłosowałem. Zobaczymy, jak będzie wyżej.
mexone pisze:Z Mysloviztów bardziej pasowałaby mi Peggy Brown!
O, to, to! Miało być bez negatywnych opinii, więc tylko powiem że Peggy Brown jest genialne i brakuje mi ich w Topie.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 1:41 pm przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajcie w Nowym Roku i cudownych okolicznościach
Oby cały Rok był tak znakomity jak dzisiejsze zestawienie!
Nie wierzyłem, że Adele się uda, a jednak! I nie zabrzmiała gorzej od większości utworów
TomaszBr pisze:Mnie cały czas zastanawia, co i kiedy z tym powrotem, no i co wypadło z setki.
Doorsi brzmią świetnie, chciałem zagłosować. Właściwie dopiero zauważyłem, że w setce jest sporo utworów, na które "chciałem zagłosować", a tylko jeden, na który faktycznie zagłosowałem. Zobaczymy, jak będzie wyżej.
Moim faworytem do ostatniego powrotu jest Monty Python. Ja osobiście wolałbym "Bema pamięci...", w ostateczności może być "Leszek Żukowski".
albarn pisze:Długość... to niezły kawałek, ale w towarzystwie gigantów mi się jawi jako przeciętny.
Dla mnie nie jest przeciętny. To przy "Długości..." rozmyślałem, przeżywałem smutki, dołki, rozczarowania... I buntowałem się przeciwko otaczającej mnie rzeczywistości. Nie przy "Light My Fire", nie przy "Crazy Mary" ani nawet przy "Brothers In Arms".
Zmieniając temat - w pierwszych miesiąch po premierze... "Light My Fire" - to musiało być coś! teraz brzmi mi bardzo zwyczajnie, wręcz jak lekko niedorobiony utwór. A wtedy to z pewnością było coś fenomenalnego!
Gary pisze:Moim faworytem do ostatniego powrotu jest Monty Python. Ja osobiście wolałbym "Bema pamięci...", w ostateczności może być "Leszek Żukowski".
słoik pisze:"Długość dźwięku samotności" czyli utwór< który po pierwszym przesłuchaniu daje pewność< że zostanie na zawsze< nawet jeśli się za nim nie przepada (to samo uczucie miałem jak słuchałem dwóch tegorocznych nowości)>
Czemu w każdej wypowiedzi używasz "<"? Co to znaczy?
Przed chwilą odpowiadałem na pw na takie same pytanie< nie potrafię zwalczyć awarii komputera< który nie pozwala mi używać niektórych znaków< a nie potrafię pisać bez znaków przestankowych< a to są zamienniki>
1. 1. 91 URIAH HEEP — July Morning
2. 2. 78 PRINCE AND THE REVOLUTION — Purple Rain
3. 3. 74 STING — Fragile
4. 6. 64 EUROPE — The Final Countdown
5. 5. 63 TADEUSZ WOŹNIAK — Zegarmistrz światła
6. 4. 62 AC/DC — Thunderstruck
7. 7. 53 THE POLICE — Every Breath You Take
8. 8. 53 BOB DYLAN — Knockin’ on Heaven’s Door
9. 9. 47 THE POLICE — Roxanne
1. 1. 124 QUEEN — Innuendo
2. 2. 115 THE ROLLING STONES — Angie
3. 3. 105 THE MOODY BLUES — Nights in White Satin