a u mnie biało...dziwnie jakoś, tak w styczniu...Julia pisze:Ale u mnie za oknem niebiesko-żółto-zielono. Gdybym nie wiedziała, że to nie lato, to pomyślałabym, że to lato.
XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Kod: Zaznacz cały
74 RE 15 55
PETER GABRIEL / KATE BUSH — Don’t Give Up
1986 So
‘08: 80 ‘07: 81 ‘06: 58 ‘05: 64 ‘04: 70 ‘03: 55 ‘02: 69 ‘01: 64 ‘00: 75 ‘99: 64 ‘98: 79
‘97: 64 ‘96: 74 ‘95: 67
Podsumowanie XVIII Topów: 477 pkt miejsce: 69Re: XVIII Top Wszech Czasów
No, Żonka się obudziła, więc mogę zdjąć słuchawki i słuchać normalnie na głośnikach 
Odnośnie Kate Bush - uwielbiam! Kocham! Ale dlaczego na topie jest tylko ta jedna jedyna piosenka?
Odnośnie Kate Bush - uwielbiam! Kocham! Ale dlaczego na topie jest tylko ta jedna jedyna piosenka?
A jednak chociaż namiastka Kate jest...
W FENOMENALNYM duecie z Peterem G
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Głębszej treści tam nie masmoooke pisze:Tekst o niczym? Ciekawa teoria
To ja im współczuję jeśli Gotye ma być hymnem ich młodości. Naprawdę.
- mara
Całodzienny top ma jedną ogromną wadę..od dobrych kilku lat (może nawet ponad 10) nigdy nie przegapiłam koncertu noworocznego z Wiednia...
W moich okolicach nie istnieje słowo "laczek"i długo zastanawiałem się< cóż ten Kazik tam śpiewa>
-
semuś
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Jeśli dobrze usłyszałem że nie będzie już powrotów to znaczy że nie będzie Money for Nothing 
i jest głos Petera Gabriela ...tylko słuchać....Kate też, też oczywiście
Jeszcze jeden powrót będzie, tak słyszałem.semuś pisze:Jeśli dobrze usłyszałem że nie będzie już powrotów to znaczy że nie będzie Money for Nothing
mara pisze:Całodzienny top ma jedną ogromną wadę..od dobrych kilku lat (może nawet ponad 10) nigdy nie przegapiłam koncertu noworocznego z Wiednia...
Julia pisze:Ale u mnie za oknem niebiesko-żółto-zielono. Gdybym nie wiedziała, że to nie lato, to pomyślałabym, że to lato.
u mnie podobnie
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 12:21 pm przez pablo1237, łącznie zmieniany 2 razy.
ma być jeszcze jedensemuś pisze:Jeśli dobrze usłyszałem że nie będzie już powrotów to znaczy że nie będzie Money for Nothing
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Już było kiedyś o tym na forum, ale u mnie nie ma innego słowa na nazwanie laczkasłoik pisze:W moich okolicach nie istnieje słowo "laczek"i długo zastanawiałem się< cóż ten Kazik tam śpiewa>
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 12:21 pm przez PaTToN, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli zejście Amy nic jej nie dało na topie?
już Hey o tym śpiewał..."powrotów nie będzie"..semuś pisze:Jeśli dobrze usłyszałem że nie będzie już powrotów to znaczy że nie będzie Money for Nothing
jeszcze jeden będzie.semuś pisze:Jeśli dobrze usłyszałem że nie będzie już powrotów to znaczy że nie będzie Money for Nothing
A ten powrót bardzo mnie cieszy. Utwór jak wino, im starszy tym lepszy!
- radzio89
- Kontakt:
Tak ale miałem na myśli w nowościach ....Gary pisze:A Coma jak najbardziej może być. I mam nadzieję, że będzie. Luxtorpeda nie ma żadnych szans, nie tylko dlatego, że nie było jej w zestawie.radzio89 pisze:Cieszcie się że nie Coma albo Luxtorpeda. Na szczęście już po nowościach więc nie będzie jak w Holandii na pierwszym Coldplay
-
misiek230688
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Będzie Money for Nothing bo ja głosowałem
- mara
Nie to nie jest magia topu (choć sama kiedyś na to głosowałam a na pewno w ptwc i na ptwc ..zagłosuję) Magia topu to PF oraz np. Schody do nieba, lipcowe poranki dziewczyny o perłowych włosach noce w ..bawełnianej pościeli w kwiatkiprz_rulez pisze: P.S. 12 groszy - "ja pakuję w ubikacji", "dalej jazda do roboty, je*ane nieroby" - to jest ta magia topu, tak?
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 12:23 pm przez mara, łącznie zmieniany 1 raz.
a teraz niech młodzież słucha i się uczy, co kiedyś znaczyło słowo "duet".
Wspaniały duet i jego prwrót cieszy.Gary pisze:jeszcze jeden będzie.semuś pisze:Jeśli dobrze usłyszałem że nie będzie już powrotów to znaczy że nie będzie Money for Nothing
A ten powrót bardzo mnie cieszy. Utwór jak wino, im starszy tym lepszy!
Jeszcze jeden ma być, oby nie Coma.
Pewnie zabrzmi to jak herezja< ale w widłach Wisły i Wieprza wyłącznie ciap (kapeć to przecież przedziurawiona dętka)PaTToN pisze:Już było kiedyś o tym na forum, ale u mnie nie ma innego słowa na nazwanie laczkasłoik pisze:W moich okolicach nie istnieje słowo "laczek"i długo zastanawiałem się< cóż ten Kazik tam śpiewa>
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Kod: Zaznacz cały
73 58 6 58
DŻEM — Whisky
1981 Cegła
‘08: 67 ‘07: 68 ‘06: 67 ‘05: 75
Podsumowanie XVIII Topów: 198 pkt miejsce: 112