The Police to dla mnie rozgrzewka< ale teraz to już z grubej rury>Gary pisze:Pięknie, pięknie się top zaczyna.
XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
Witam
Ciekawe, ile będzie tu postów po 11 godzinach...
.

Ufff... Wstałem i nic nie przegapiłem 
Witam wszystkich i życzę, żeby ten poranek i cały dzień był generalnie bajeczny (tak jak miniona noc
)

Witam wszystkich i życzę, żeby ten poranek i cały dzień był generalnie bajeczny (tak jak miniona noc

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Zastanawiam się nad sposobem podawania pozycji, też dokładnie zapisuję jak podajesz ale nie wiem czy nie lepiej zmienić od przyszłego roku na konkretne nr topów zamiast '94 itd, zapis roku był w 100% trafny jak top był w połowie grudnia a jak jest 1 czy 2 stycznia 2012 to pisać '11 ?? Co o tym sądzicie? Kurcze ciężko się pisze, głowa szumiPiotr pisze: ‘09: 8 ‘08: 77 ‘01: 84 ‘99: 82 ‘98: 78 ‘97: 79 ‘96: 62 ‘95: 58 ‘94: 37 ‘83: 16

Witam
Ja poszedłem spać o 00:40 i dzisiaj zamierzam słuchać cały dzień i pewnie sporo czasu spędzić na forum
Ja poszedłem spać o 00:40 i dzisiaj zamierzam słuchać cały dzień i pewnie sporo czasu spędzić na forum

No ja oczywiście w kontekście "Julayah" to pisałem.słoik pisze:The Police to dla mnie rozgrzewka< ale teraz to już z grubej rury>Gary pisze:Pięknie, pięknie się top zaczyna.

Mi tam 8 miejsce 2 lata temu nie przeszkadzało, bo to jest utwór jak najbardziej na top 10.

- matemaciek
I ja się melduję (-: Zaczyna się od kilku pozycji "o, na to chciałem zagłosować, ale zabrakło głosów". Trochę boję się tej dużej ilości oddanych głosów... Ale chyba "do góry nogami" nie jest.
Dzien Dobry.
A ja polozylem sie dwie godziny temu i wlasnie powstalem... Oh God, nie czuje sie za dobrze... Nie bede na razie duzo komentowac bo tylko z komorki wchodze. Po poludniu pokomentuje wiecej... Witam wszystkich forumowiczow
Juz dwa utwory na ktore glosowalem - Parents i July morning...
A ja polozylem sie dwie godziny temu i wlasnie powstalem... Oh God, nie czuje sie za dobrze... Nie bede na razie duzo komentowac bo tylko z komorki wchodze. Po poludniu pokomentuje wiecej... Witam wszystkich forumowiczow

Juz dwa utwory na ktore glosowalem - Parents i July morning...
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Pamiętam rok 1990, było ciepło, przechodzę między akademikami zaprzyjaźnionej uczelni, ich nazwy zaczynają sie literkami alfabetu od "A" chyba do "I", gdzieś na którymś piętrze właśnie leci to nagranie1981 pisze:Ach. Pamiętam 2009 rok i "July Morning" w pierwszej dziesiątce... Teraz zaledwie 10. dziesiątka!
no miejmy nadzieję ze nie jest do góry nogami 

"Iron man" to nowość ili powrót?
Witam serdecznie. Dziś nie słucham Topu sam, mam ze sobą: katar, gorącą herbatę i stertę chusteczek. 
Miłego słuchania!

Miłego słuchania!
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Witam.
Czy tylko mi tak cięło transmisję przez internet? Dość ważne - póki co słucham z komórki, ale z moją baterię długo nie pociągnie...
Czy tylko mi tak cięło transmisję przez internet? Dość ważne - póki co słucham z komórki, ale z moją baterię długo nie pociągnie...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Mogliby raz kiedyś zrobić Top od pierwszego miejsca w dół. Ciekawie się by tego słuchało.
Ale głosowanie skończyło się w 2011, więc tutaj wszystko jest OK i ja bym tak zostawił.bobby-x pisze:Zastanawiam się nad sposobem podawania pozycji, też dokładnie zapisuję jak podajesz ale nie wiem czy nie lepiej zmienić od przyszłego roku na konkretne nr topów zamiast '94 itd, zapis roku był w 100% trafny jak top był w połowie grudnia a jak jest 1 czy 2 stycznia 2012 to pisać '11 ?? Co o tym sądzicie? Kurcze ciężko się pisze, głowa szumiPiotr pisze: ‘09: 8 ‘08: 77 ‘01: 84 ‘99: 82 ‘98: 78 ‘97: 79 ‘96: 62 ‘95: 58 ‘94: 37 ‘83: 16
W gruncie rzeczy słuchacze też kiedyś chcieli takiego eksperymentu i tak wyglądał top dwa lata temu>semuś pisze:Mogliby raz kiedyś zrobić Top od pierwszego miejsca w dół. Ciekawie się by tego słuchało.
Witam wszystkich!
pewnie pisał nie będę jak zwykle ale słucham do końca.
Szczęśliwego Nowego Roku
pewnie pisał nie będę jak zwykle ale słucham do końca.
Szczęśliwego Nowego Roku

-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
U mnie nie wygasło... od Krakówkiem -4, szron, mgła i ślizgawica...stycznik pisze:muszę rozpalić w kominku i dopiero wrócę na forum....na razie słucham tylko..głośniej , coraz głośniej:)
Eee tam, a co by się takiego stałopablo1237 pisze:no miejmy nadzieję ze nie jest do góry nogami

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Witam wszystkich w Nowy Rok.kajman pisze:Czy będziemy się tradycyjnie bawili w podsumowanie każdej gadziny?
Oczywiscie, że tak!
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Kod: Zaznacz cały
93 91 6 76
EUROPE — The Final Countdown
1986 The Final Countdown
‘08: 264 ‘98: 86 ‘97: 90 ‘96: 76 ‘95: 93
Podsumowanie XVIII Topów: 77 pkt miejsce: 161
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Nie bardzo rozumiem...? A tutaj nie ma miejsca na komentowanie? Ładnie zaczynasz... nowy rok... na Forum.malinx pisze:Witam, to mój pierwszy post i pierwszy dzień na tym forum
Ja Was chciałem też zaprosić na facebookową stronę TOPu na której można komenntować bierzące zdarzenia i obstawiać wyniki!
(...)
Można też wpisać 'Trójkowy TOP Wszech Czasów'
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Miłe zaskoczenie 

Przebój dzieciństwa! "The Final Countdown"! Jest moc!