No proszę, już drugi debiutant dziśJuan80 pisze:Witam

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No proszę, już drugi debiutant dziśJuan80 pisze:Witam
no to Zaz męczy się już pół roku w poczekalni!Piotr pisze:Kod: Zaznacz cały
42 39 26 [35] ZAZ - La fée CD „Zaz”2010 [Poczekalnia Wszech Czasów]: 72 243 5 1 26
Kod: Zaznacz cały
41 37 8 [37]
FOO FIGHTERS - These Days
CD „Wasting Light” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 1617 65 7 1 8
W konkurencyjnym radiu p. Grabaż mocno promujePaTToN pisze:A dla mnie jest on koszmarny, jedna z gorszych piosenek, którą słyszałem na liście
Czyli o rok za długo.marsvolta pisze:no to Zaz męczy się już pół roku w poczekalni!
40 42 14 [34]
RENATA PRZEMYK - Jakby nie miało być
SD „Jakby nie miało być”2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 336 143 4 1 14
39 41 11 [35]
RED HOT CHILI PEPPERS - Monarchy of Roses
CD „I’m with You” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 397 133 5 3 11
Statystykom będzie wiadomo pewnie około 20.50. Przy czym tylko to oficjalne. Co do faktycznego to w zasadzie jest wszystko pewne chyba że jaki cud się zdarzy.mariusz72 pisze:Witam.
A czy już wiadomo statystykom kto wygrał podsumowanie?
38 40 5 [38]
HUGH LAURIE - Hallelujah I Love Her So
SD „Hallelujah I Love Her So” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 2594 42 8 1 5
Stwierdzam fakt, który notabene zauważyłem przy poprzednich utworach. Wtedy to był zespół, który z przyjemnością mi się słuchało, a teraz nie.marsvolta pisze:no i co jeden przebój im się nie należy, a poza tym "Spitting Games" to jest utwór, który należałby porównywać z "Call Out" czy to takie złe, że zespół ma różne oblicza? Na przykład nowy singiel "This Isn't Everything You Are" jest wolny i pewnie by marudzących wszystkich zadowolił. Dlatego takie nie poznaje to za duże słowa.Gary pisze:Nie poznaję zespołu Snow Patrol. Kiedyś "Chasing cars", Set the fire to the third bar a dziś "takie cóś"
Zbyszu< skoro dałeś się namówić na egzorcyźmik< to może ja poproszę w takim razie o taki cud< o którym kajman powyżej>kajman pisze:Statystykom będzie wiadomo pewnie około 20.50. Przy czym tylko to oficjalne. Co do faktycznego to w zasadzie jest wszystko pewne chyba że jaki cud się zdarzy.mariusz72 pisze:A czy już wiadomo statystykom kto wygrał podsumowanie?
37 48 2 [37]
ILLUSION - Tron
CD „The Best of Illusion” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 3622 17 7 1 2
Lana może wskoczyć, OME zdecydowanie nie. Ja bym chciał Triquetrę i Rodowicz.animag pisze:Melduję się na nasłuchu, ale wobec dużej ilości rzeczy do ogarnięcia, raczej mało dziś popiszę... Ciekawe, czy dziś nowy number 1? Jeśli tak, to liczę na Jane's Addiction lub Comę. Nie obraziłabym się też, gdyby do "30" wskoczyły OME i Lana del Rey
animag pisze:Choinka ubrana![]()
Melduję się na nasłuchu, ale wobec dużej ilości rzeczy do ogarnięcia, raczej mało dziś popiszę... Ciekawe, czy dziś nowy number 1? Jeśli tak, to liczę na Jane's Addiction lub Comę. Nie obraziłabym się też, gdyby do "30" wskoczyły OME i Lana del Rey
36 38 15 [33]
FOSTER THE PEOPLE - Pumped Up Kicks
CD „Torches” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 133 194 3 1 15
Już wdziewam wory pokutne, siadam na popiele i biczuję się różańcami plecionymi. Pomoże?słoik pisze:Zbyszu< skoro dałeś się namówić na egzorcyźmik< to może ja poproszę w takim razie o taki cud< o którym kajman powyżej>kajman pisze:Statystykom będzie wiadomo pewnie około 20.50. Przy czym tylko to oficjalne. Co do faktycznego to w zasadzie jest wszystko pewne chyba że jaki cud się zdarzy.mariusz72 pisze:A czy już wiadomo statystykom kto wygrał podsumowanie?
Ja zaś odnotowałam inny fakt, że takie utwory jak "Call Out" pisali jeszcze wcześniej.Gary pisze:Stwierdzam fakt, który notabene zauważyłem przy poprzednich utworach. Wtedy to był zespół, który z przyjemnością mi się słuchało, a teraz nie.
35 - 1 [35]
JELONEK - Violmachine
CD „Revenge” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 3656 16 5 1 1