Kod: Zaznacz cały
| 31 | 35 | | +4 | Po deszczu - OME | PL |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie wolno się poddawać... Walczmy dalej, a zwyciężymyKonradKombajn pisze:pisałem... i nawet na grupie facebookowej luxtorpedy namawiałem ludzi do pisania petycji, jak widać nic z tegostokrotka pisze:Może napiszemy petycję w sprawie nowej Luxtorpedy?KonradKombajn pisze:dobry wieczór. knż widzę dodany do zestawu do głosowania, a o nową luxtorpedę dalej doprosić się nie da rady...
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
| 32 | 38 | | +6 | Wild Man - Kate Bush | ZG |
| 33 | 36 | | +3 | Astroblues - Triquetra | PL |
| 34 | 39 | | +5 | Nionio - Wojtek Mazolewski Quintet | PL |
| 35 | 40 | | +5 | Video Games - Lana del Rey | ZG |
| 36 | 0 | | N | Okruchy dusz - Adam Nowak i Karolina Gruszka | PL |
| 37 | 33 | | -4 | Like Smoke - Amy Winehouse feat. Nas | ZG |
| 38 | 37 | | -1 | Pumped Up Kicks - Foster The People | ZG |
| 39 | 34 | | -5 | We All Go Back To Where We Belong - R.E.M. | ZG |
| 40 | 41 | | +1 | Monarchy of Roses - Red Hot Chili Peppers | ZG |
| 41 | 47 | | +6 | Piosenka o Bośni - Buldog | PL |
| 42 | 45 | | +3 | La fee - Zaz | ZG |
| 43 | 48 | | +5 | When We Stand Together - Nickelback | ZG |
| 44 | 43 | | -1 | Hallelujah I Love Her So - Hugh Laurie | ZG |
| 45 | 44 | | -1 | From Newport to London - Basia | PL |
| 46 | 46 | | 0 | Jakby nie miało być - Renata Przemyk | PL |
| 47 | 42 | | -5 | These Days - Foo Fighters | ZG |
| 48 | 49 | | +1 | Called Out in the Dark - Snow Patrol | ZG |
| 49 | 0 | | N | The Lady Is a Tramp - Tony Bennett & Lady Gaga | ZG |
| 50 | 0 | | N | Człowiek (Złota ryba) - Marek Dyjak | PL |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
to ja też poproszęmichal91d pisze:lady pisze:Dobry wieczór tak w ogóle. Ktoś wie jak się zaklina śnieg ?Tzn. żeby spadł i się utrzymał.
zgadzam się z kajmanemkajman pisze:O nie - OME może zadebiutować w top30. Straszne.
No "spadaj śnieg" i nawet działa w dwie strony.lady pisze:Dobry wieczór tak w ogóle. Ktoś wie jak się zaklina śnieg ?Tzn. żeby spadł i się utrzymał.
Najlepszy kawałek w zestawie powinien być w top30 moim zdaniem, choć cudów po nim nie oczekuję.kajman pisze:O nie - OME może zadebiutować w top30. Straszne.
chyba się już wszyscy na ten temat wypowiedzieli w temacie z zakończonym właśnie głosowaniem na Forumową.Szymek79 pisze:Co sądzicie o zmianach w układzie zestawu do glosowania ?
a to ma być jeszcze inna wersja.marsvolta pisze:Myślę, że jak co to ten drugi numer "Just A Bullet Away" będzie singlem, bo nawet wczoraj Metallica grała to na koncercie. No i chyba trzeba poczekać na jakieś takie lepsze wersje.
Bez wokalu to już w ogole nie dałoby się tego słuchać.konwicki1980 pisze:Polecam lepszą wersję utworu "Po deszczu" bez wyjca na wokalu:
Ja się już nawet w następnym głosowaniu wypowiedziałem. I cały czas powtarzam bez sensu. Było dobrze, natomiast uczciwie byłoby po nazwach utworów. Wtedy raz jesteś na górze raz na dole zestawu. No chyba, że ciągle piosenki na "a" nagrywasz.lady pisze:chyba się już wszyscy na ten temat wypowiedzieli w temacie z zakończonym właśnie głosowaniem na Forumową.Szymek79 pisze:Co sądzicie o zmianach w układzie zestawu do glosowania ?
Dziękuję Ci, że o tym napisałeś - przeoczyłbym a ubóstwiam ichmefiu pisze:jakby ktoś chciał to można posłuchać dwóch nowych kawałków The National
I tak się nie da... i jeszcze ten tekst...kajman pisze:Bez wokalu to już w ogole nie dałoby się tego słuchać.konwicki1980 pisze:Polecam lepszą wersję utworu "Po deszczu" bez wyjca na wokalu:
| 30 | 32 | 1 | +2 | O lesie - Nosowska | PL |