Ponieważ po pierwsze nie wszyscy mogli w tym zlocie uczestniczyć. A po drugie - nawet jeśli uczestniczyli, to dane Im było zmierzyć się z reguły tylko z jedną z sześciu krzyżówek, postanowiłem udostępnić komplet tych jesiennych zadań w Internecie.
Krzyżówki będą dostępne cały czas pod wskazanym adresem.
Skoro jednak na datę oficjalnej premiery w sieci wybrałem sobie okres przedświąteczny - proponuję dodatkowo wspólną zabawę z nagrodami.
W okresie od 7 grudnia 2011 r. do 17 grudnia 2011 r. ich rozwiązaniu mogą towarzyszyć dodatkowe emocje. Emocje związane z wygrywaniem trójkowych prezentów.
Od dzisiaj do końca soboty 17 grudnia 2011 r. (do godziny 24.00) przyjmuję na moją skrzynkę pocztową o adresie djjack@gazeta.pl od wszystkich Forynek i Forowiczów biorących udział w tym konkursie rozwiązania udostępnionych krzyżówek.
W przesłanym rozwiązaniu należy podać numer rozwiązanej krzyżówki oraz wszystkie odgadnięte hasła (wiem, że będzie z tym dużo pracy, ale identyczny warunek dotyczący wszystkich haseł był do spełnienia podczas zlotu) wypisując je w kolejności podanych definicji z podziałem na hasła poziome i hasła pionowe. W jednym mailu można przesłać rozwiązanie jednej, dwóch, trzech, czterech, pięciu albo wszystkich sześciu krzyżówek.
18 grudnia zostanie przeprowadzone oficjalne losowanie wśród wszystkich osób biorących udział w zabawie, a wyniki tego losowania ogłoszone zostaną na stronie Forum.
Siedem Nagród przewidzianych w konkursie losowane będzie w następujący sposób:
1/ Jedna nagroda za prawidłowe rozwiązanie pierwszej krzyżówki;
2/ Jedna nagroda za prawidłowe rozwiązanie drugiej krzyżówki;
3/ Jedna nagroda za prawidłowe rozwiązanie trzeciej krzyżówki;
4/ Jedna nagroda za prawidłowe rozwiązanie czwartej krzyżówki;
5/ Jedna nagroda za prawidłowe rozwiązanie piątej krzyżówki;
6/ Jedna nagroda za prawidłowe rozwiązanie szóstej krzyżówki;
7/ Jedna nagroda za rozwiązanie wszystkich sześciu krzyżówek.
Mam nadzieję, że Poczta Polska wyrobi się na czas i prezenty trafią do osób wylosowanych jeszcze przed świętami

Życzę udanej zabawy!
P.S. W krzyżówkach nie było nic zmieniane, dlatego proszę pamiętać, że część definicji odnosi się do spraw bieżących wg stanu na dzień 8 października 2011 r.