LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
I jak zwykle piosenka dnia. Ryan(???) Adams. Ciekawe czy to z tych Adamsów?
W nadchodzącym tygodniu Barbary i Mikołaja. Za nami Andrzeja. A tydzień temu Katarzyny i Tęgomira,
o czym dowiedziałem się z www.lpmn.pl.
No tak, ale dziś audycję eLPeTrójka prowadzi ten oto Pan:
Bo to grudzień i trzeba się ciepło ubierać. A propos grudzień - Święta, LastKristmas, aukcje i Karp.
A w tle reksiowe cymbałki - znów na 1. I dobrze! I bardzo dobrze!
No tak, ale Andrus nie prowadzi audycji.
Cześć! Lepiej pisać teraz, bo wieeeeeczooooorrrreeeem znuuuuuffff mooożeeee byyyyć ććććciężżżżżkoooo... oby nie.
Będzie mulić... Skoro muli jak jest 15 zalogowanych to co to będzie 1szego stycznia?!? Może nie rano ale po 16tej będzie zawias totalny...
ok,pierwsza grudniowa LP Grzałka czyli Mastodon, Night Mistress i Iron-i powinni się pojawić... i OME na deser!
Witam, dobrze słyszeć Pana Piotra. Bardzo mu zależy na dobrym wyniku Comy, bo ciągle ją gra. I dobrze, niech zawędruje jak najwyżej. Na razie cisza o nowościach zestawowych. Fajnie jakby dodali coś z Butów Maryli Rodowicz .
a ja wolę kontemplować w spokoju Top Wszechczasów niż udzielać się w dyskusjach na forum i słuchać jednym uchem a już na pewno po 16, także jedno miejsce na pewno będzie zwolnione
Dobrze, że pokazała się Coma, mam nadzieję że wrócą do czołowej piątki.
To ja też zwalniam miejsce 1 stycznia. Słuchanie Topu na forum kompletnie nie dla mnie - przepada cała magia, nie można się skupić na śpiewaniu, bębnieniu i skakaniu, a także spokojnym kontemplowaniu. No i zapisywaniu.
adameria pisze:A tydzień temu Katarzyny [...],o czym dowiedziałem się z www.lpmn.pl.
To nie wiesz, że kilka dni przed andrzejkami są katarzynki, kiedy to panowie sobie wróżą
Od 10:30? Aaaa... rozumiem. Chyba.
Dzięki i do przeczytania, ale nie wiaaaaady-dy-dy-dy-dy-doooooommmmooo kiedy, bo wieeeecz-cz-cz-cz-cz-orrrrrreeeeemmm
spodziewać się można nieproszonego gościa na Forum LP3. Chciałbym mu powiedzieć "sio!" (to najgorsze przekleństwo),
ale co ja mogię.