Choć generalnie, poza usunięciem kilku utworów (In Your Room, The Same Deep Water As You

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No własnie 8 1/3 piosenki na godzinę to mi jakoś za mało wychodziło.grzes pisze:Top od godziny 9 do 20
Faktycznie, nawet nie zauważyłem ich braku, bo u mnie w prywatnym są.Zdecydowanie brakuje w zestawie
Aretha Franklin - Respect
Ray Charles - Georgia on my mind
Chuck Berry - Johnny B. Goode
Little Richard - Tutti Frutti
A Budki i Kultu wiąż nie...Grycek pisze:Dodano:
Pearl Jam - JEREMY
Ciekawe, czy to już efekt rozmów z Ku3ą czy była to inna inicjatywa.Grycek pisze:Dodano:
Pearl Jam - JEREMY
to jeszcze była inna.Robinson pisze:Ciekawe, czy to już efekt rozmów z Ku3ą czy była to inna inicjatywa.
dałem już znać, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. zakładam, że dziś będziemy o tym rozmawiać. oczywiście dam znać o wynikach rozmowy.Robinson pisze:Kuba, czy możesz dać nam znać, jeśli już poinformujesz Niedźwiedzia o tych pozostałych brakach?
wieczorem powinieneś być usatysfakcjonowanyRobinson pisze:Kuba, czy możesz dać nam znać, jeśli już poinformujesz Niedźwiedzia o tych pozostałych brakach
wwas pisze:parę piosenek, których brak w zestawie dziwi.
prawdopodobnie nie chodzi o zalogowanie, tylko o to, że przeglądarka zapamiętała Ci poprzednią wersję.Yacy pisze:trzeba się zalogować, żeby zobaczyć zmiany, bez zalogowania nie widać zmian
utwory z tych dwóch list teraz już nie będą dodawane. mają jednak być rozpatrzone przy zestawie w przyszłym roku. i w ogóle ten zestaw przyszłoroczny ma być lepiej zrobiony - wcześniej, dokładniej i w ogóle. a ponieważ osobiście mi tak powiedział Marek Niedźwiecki, to dla mnie znaczy, że tak właśnie będzie.gżegoż pisze:Zależałoby mi zwłaszcza na tym, aby pochylić się nad listami utworów, które zostały wymienione w tych postach z pierwszej strony: numery jeden z lat wcześniejszych, które ostały się po dokonaniu czegoś w rodzaju odsiewu i utwory z pierwszej setki podsumowania punktowego, których brakuje w zestawie. Oczywiście nie sugeruję, by dodać wszystkie z nich, ale przynajmniej część.
dzięki ku3aGrycek pisze:Tak na szybko:
Dodano:
Amy Winehouse - REHAB
ciężko mi powiedzieć. właściwie to co napisałem, to wszystko co wiemnastoletni_duch pisze:czyli w ogóle będzie jeszcze coś dodawane do zestawu? czy już spokojnie można sobie układać listę z tego co jest teraz?