9 (+7). Mamy już marzec, więc pewnie stąd taki awans . Na pewno na wyrost, bo Kasia Stankiewicz nie grzeszy tu oryginalnością, ale z drugiej strony na tle Nelly F. czy Ani wypada znośnie.
(9) nie jest to zla piosenka, ale nie znosze jej. wkurza mnie ze slysze tu tyle zapozyczen. ja wiem ze Stankiewicz nigdy dobra artystka nie byla i nie bedzie, ale nie znaczy to, ze od czasu do czasu nie moglaby sie pokusic o troche oryginalnosci
GregF pisze:9 (+7). Mamy już marzec, więc pewnie stąd taki awans . Na pewno na wyrost, bo Kasia Stankiewicz nie grzeszy tu oryginalnością, ale z drugiej strony na tle Nelly F. czy Ani wypada znośnie.
Ale w porównaniu do poprzednich przedsięwzięć muzycznych Kasi S. trzeba zauważyć pozytywną odmianę
Campari pisze:(10) ta piosenka juz mi sie bardzo znudzila, ale nie zmiania to faktu ze Mira byla Wielka Wokalistka, spiewala w Wielkim Zespole, ktory swego czasu gral moim zdaniem na poziomie zblizonym do Led Zeppelin
Raczej wzorował się na nim o czym wielokrotnie mówił Tadeusz Nalepa
Co nie zmienia faktu, że był znakomity przynajmniej na niektórych płytach. Tylko chyba jednak lepsze kompozycje były pisane na głos męski.
No wreszcie lecą w dół Wczoraj w 3 w audycji Andrusa, była przyjemna piosenka Basi Wilk gdzie śpiewała o czarnych owieczkach Chętnie bym zamienił te 2 kompozycje już.
Campari pisze:(10) ta piosenka juz mi sie bardzo znudzila, ale nie zmiania to faktu ze Mira byla Wielka Wokalistka, spiewala w Wielkim Zespole, ktory swego czasu gral moim zdaniem na poziomie zblizonym do Led Zeppelin
Raczej wzorował się na nim o czym wielokrotnie mówił Tadeusz Nalepa
Co nie zmienia faktu, że był znakomity przynajmniej na niektórych płytach. Tylko chyba jednak lepsze kompozycje były pisane na głos męski.
Oczywiście, że nie bo to jeden z lepszych zespołów polskich w historii....powinno być inspirował
A ja myslalem ze tylko u mnie sygnal zaniknal. W koncu Bomboniera spada. JUz zemdlilo na maksa.. Cos nowego poprosze MOze byc o pierogach z jagodami. mniam!