głosowanie bez-zestawowe?Panie i Panowie zacznijcie juz ukladac sobie swoje listy, aby pozniej latwiej bylo Wam glosować.
Przed XVIII Topem Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- mara
Re: Przed XVIII Topem Wszech Czasów
Potwierdzam że na antenie usłyszałam od któregoś z prowadzących że top będzie..
(pytanie bez oczekiwania odpowiedzi skoro napisałeś że nie możesz nic mówić to szanuję i nie ciągnę za język)
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Ukladajcie swoje topy, aby pozniej latwiej wam bylo odnalezc swoich faworytow i nie pominac zadnego podczas odszukiwania ich na dlugiej liscie do glosowania.
A czas rozpoczecia zabawy zbliza sie "duzymi krokami".
A czas rozpoczecia zabawy zbliza sie "duzymi krokami".
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
To brzmi ciekawie
.
Prawidłowa 10 topu
10. QUUEN-THE SHOW MUST GO ON 9. QUEEN-BOHEMIAN RHAPSODY 8.PINK FLOYD-ANOTHER BRICK IN THE WALL 7.DŻEM-LIST DO M.6. LED ZEPELLIN-STAINWAY TO HEAVEN 5.THE DOORS-RIDERS ON THE STORM 4. CZESŁAW NIEMEN-DZIWNY JEST TEN ŚWIAT 3.PERFECT -AUTOBIOGRAFIA 2. DEEP PURPLE-CHILD IN TIME 1. DIRE STRAITS- BROTHERS IN ARMS PAWEL76
-
lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
czy na tej " długiej liście " pojawi się chociaż jeden utwór bluesowy ?Piotr pisze:i nie pominac zadnego podczas odszukiwania ich na dlugiej liscie do glosowania.
No weź, tyle możesz zdradzić
- Miszon
- Kontakt:
Przecież już teraz były takowe w zestawie.
-
lady
Ale ja nie mam na myśli Gary'ego Moore'a ze " Still Got The Blues " itp.Miszon pisze:Przecież już teraz były takowe w zestawie.
Myślę o tych, których wymieniłam na pierwszej stronie.
To był by dla mnie najpiękniejszy prezent na Mikołajki jaki dostałam w życiu.
- mara
Masz też roadhouse blues the doors ..czyli brakuje jeszcze tylko 98 bluesów..
-
grzes
Marek wczoraj mówił, że niedługo będą znane wszystkie szczegóły. więc na razie proponuję spokój i chwilę wyczekiwania.
-
rafal92
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Kiedy tak trudno zachować spokój przed topem...grzes pisze:Marek wczoraj mówił, że niedługo będą znane wszystkie szczegóły. więc na razie proponuję spokój i chwilę wyczekiwania.
Wg tego, co Marek dziś powiedział, Top odbędzie się 1 stycznia od 9 rano (nie wiadomo do której dokładnie, ale 100 utworów powinno się zmieścić), a głosowanie na 33 utwory rusza od poniedziałku.
Wygląda na to, że przeprowadzono dobre zmiany
Ostatnio zmieniony pt lis 18, 2011 9:38 pm przez Brian, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
od 9:05 do 21:00 i bedzie mial czterech prowadzacych, kazdy po 3 godziny i ostatnim nie bedzie Marek NiedzwieckiBrian pisze:Wg tego, co Marek dziś powiedział, Top odbędzie się 1 stycznia od 9 rano (nie wiadomo do której dokładnie, ale 100 utworów powinno się zmieścić), a głosowanie na 33 utwory rusza od jutra.
-
lady
mara pisze:Masz też roadhouse blues the doors ..
A o 9 to ja pewnie pójdę spać. Nie można by było, tak " po Bożemu ", od 18-tej ...?
Czyli dobry stary Top wszeczhczasów i dobrze ze nie trzeba głosować na 100 piosenek i audycja będzie dłuższa 
-
rafal92
I bardzo dobrze!Brian pisze:głosowanie na 33 utwory
- tadzio3
- Kontakt:
Też się cieszę z powrotu do normalności
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
12 godzin?! muszę się zaopatrzyć w jakieś wspomagacze... na szczęście mam w domu fachowca w tej dziedzinie 
- Miszon
- Kontakt:
Ale wtedy kto by wytrzymał do 6 rano dzień po nocy Sylwestrowej?lady pisze:Nie można by było, tak " po Bożemu ", od 18-tej ...?
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
O, a mi bardzo pasuje. Jeśli będę miał wolne to planuję od deski do deski posłuchać. 
zestaw jest już uzupełniony
. doszło wiele nowych utworów, trochę też wypadło. mi zmiany się podobają. nie czepiam się pojedynczych przypadków, bo to każdy będzie miał jakieś "ale" do któregoś z utworów, chodzi o generalną ocenę.
z najnowszych rzeczy doszły utwory które w ciągu ostatnich 2 lat były przynajmniej 2 razy na pierwszym na Liście (z wyjątkiem 2 utworów, które nie zostały wrzucone; za to został wrzucony 1 który na pierwszym był raz, ale był 3/4 roku na Liście).
pozostaje jeszcze do ustalenia kwestia tego czy głosowanie będzie do 26.12 czy do 30.12. tak czy inaczej, czasu na wyselekcjonowanie 33 utworów będzie bardzo dużo
.
z najnowszych rzeczy doszły utwory które w ciągu ostatnich 2 lat były przynajmniej 2 razy na pierwszym na Liście (z wyjątkiem 2 utworów, które nie zostały wrzucone; za to został wrzucony 1 który na pierwszym był raz, ale był 3/4 roku na Liście).
pozostaje jeszcze do ustalenia kwestia tego czy głosowanie będzie do 26.12 czy do 30.12. tak czy inaczej, czasu na wyselekcjonowanie 33 utworów będzie bardzo dużo
-
rafal92
12h
czyż to nie rekord trwania topu?
- Miszon
- Kontakt:
A można już gdzieś go podejrzeć?ku3a pisze:zestaw jest już uzupełniony. doszło wiele nowych utworów, trochę też wypadło. mi zmiany się podobają. nie czepiam się pojedynczych przypadków, bo to każdy będzie miał jakieś "ale" do któregoś z utworów, chodzi o generalną ocenę.
pozostaje jeszcze do ustalenia kwestia tego czy głosowanie będzie do 26.12 czy do 30.12. tak czy inaczej, czasu na wyselekcjonowanie 33 utworów będzie bardzo dużo.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
z tego co mówił MN to w samo południe w poniedziałek rusza machina wyborcza 
- tadzio3
- Kontakt:
Nie zdradzisz które to utwory zostały pominięte?ku3a pisze:(z wyjątkiem 2 utworów, które nie zostały wrzucone; za to został wrzucony 1 który na pierwszym był raz, ale był 3/4 roku na Liście).
Pewnie Ballada o Niedźwiedziu, Baronie i Helenie jako jedna z nich.
- tadzio3
- Kontakt:
Dobrze, że tym razem w miarę wcześnie.Yacy pisze:z tego co mówił MN to w samo południe w poniedziałek rusza machina wyborcza
Chociaż i tak tęsknię za tymi czasami, w których zasady były jasne w zasadzie zaraz po tym jak się kończył poprzedni top, a głosowanie trwało cały rok. Mam nadzieję, że w końcu ponownie to się ustabilizuje.
I pamiętam, że telefonicznie już w trakcie topu można było głosować na następny