TomaszBr pisze:Nie ma bata, cudooowna Sade za tydzień w trzydziestce. Wtedy wybaczę słuchaczom ich poważny błąd - aż pół roku nie są w stanie tego cudeńka docenić. A na Zaz też zacząłem głosować, liczyłem że po koncertach się przebije.
Poczekalnia się skończyła, a ja mam już dwa punkty na plus w znawcy.
Tylko że poczekalnia w sumie na duży minus. 3 największe koszmary w zestawieniu do góry, na szczęście poza OME (i może Chartem) nowości przyjemne.
Nie zdjąłem słuchawek, ale Słodka mnie zatrzymała. Teraz już zdjąłem.
miałem chrapkę na 3CD Jopek, ale najpierw chciałem się zapoznać przed zakupem... no cóż nie dałem przebrnąć do końca przez choćby jedną chcę im dać szansę może znajdę choć jeden utwór...
A Gosia kiedyś mnie kojarzyła jako fana AMJ Daaaawno to było
Yacy pisze:miałem chrapkę na 3CD Jopek, ale najpierw chciałem się zapoznać przed zakupem... no cóż nie dałem przebrnąć do końca przez choćby jedną chcę im dać szansę może znajdę choć jeden utwór...
Słyszałem 3 utwory z portugalskiej i fragmenty wszystkich utworów z japońskiej. Do tej drugiej na pewno wrócę, do tej pierwszej to nie wiem. A z polskiej słyszałem duet z Sojką i brzmiał przyjemnie jak na tak słaby temat.
Beth zostaje? Niee, tak nie może być że miejsce trzydzieste jest przed 20:00 (tak jak tydzień temu) - chociaż z drugiej strony Coma powędrowała ostatnio +15, no ale nic to. Taki świetny kawałek, chwytliwy na dodatek, musi być w czołowej dziesiątce
I mam ossstro w plecy w znawcy
Czy ktoś z tych osób: Corleone
PaTToN
herMMan
Robinson
stavanger
Tomekk
seblit
fajnex
TomaszBr
mr.pusiak
mógłby zgłosić utwór do promocji na najbliższy tydzień, bo na razie nie ma żadnego chętnego.
Szkoda, żeby tydzień nam się zmarnował.
kajman pisze:Czy ktoś z tych osób:
...
mógłby zgłosić utwór do promocji na najbliższy tydzień, bo na razie nie ma żadnego chętnego.
Szkoda, żeby tydzień nam się zmarnował.
Ja bardzo chętnie zgłoszę, bo mam propozycję, która jest dosyć długo w zestawie (do czasu dojścia na 1 miejsce pewnie zostanie usunięta), ale jest jednak sporo osób przede mną.
Ostatnio zmieniony pt lis 11, 2011 9:17 pm przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest skandal, żeby genialna Sade, która nawet smęcić umie dobrze tyle czasu nie mogła wyjść z poczekalni a 2 beznadziejne nudziarskie Turnały i za tydzień pewnie równie słaba Jopek bezproblemowo właziły do 30.
Co do promocji to moge podać typy, ale myślę, że pierwszeństwo mają osoby przede mną.