28.10.2011 PORANNA AUDYCJA TRÓJKI SZUKAM PIOSENKI

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

gemin83

28.10.2011 PORANNA AUDYCJA TRÓJKI SZUKAM PIOSENKI

Post autor: gemin83 »

Witam wszystkich forumowiczów serdecznie. Dziś rano usłyszałem w porannej audycji, koło 8+ parę minut utwór z refrenem: i'm gonna run czy coś koło tego. Nie mogę sobie poradzić ze znalezieniem go w sieci, bo tylko tyle z niego pamiętam. Pomóżcie proszę bo mnie to zamęczy. Prowadzący powiedział, że to wykonuje Billie albo Billy coś tam. Wiem, że to mało precyzyjne, ale liczę na waszą kreatywność. Piosenkę tą poprzedzała piosenka, którą grała Metallica. Mogłem coś pokręcić. Wyszukane przez Wuja google'a utwory dla zapytania "i'm gonna run" to nie to. Piosenka w klimacie melodyjnego rocka 60-70'.

Pozdrawiam.
falcoeagle
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Re: 28.10.2011 PORANNA AUDYCJA TRÓJKI SZUKAM PIOSENKI

Post autor: falcoeagle »

Jedyne co w miarę pasuje mi do opisu to VV Brown - Crying Blood, w dodatku pora emisji pasuje, gdyż to jedna z ulubionych piosenek audycji porannych :).
ku3a

Post autor: ku3a »

na pewno to była taka godzina? bo dziś po ósmej było tylko "The Sound of Winter" - Bush, a potem rozmowa z Palikotem.
falcoeagle
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: falcoeagle »

Może już przestawił zegarek? :)
gemin83

Post autor: gemin83 »

Falcoeagle - Dziękuję Ci serdecznie, trafiłeś w samo sedno. Ostrzegałem, że mogłem coś przekręcić (fonetycznie wiwi a billy - coś podobnego - CB mi zagłuszyło :wink: ).
Zegarka jeszcze nie przestawiałem. Jeszcze raz dziękuję Ci serdecznie, teraz mogę liczyć na to, że wieczorem zasnę :D

Oczywiście ku3a również Ci dziękuję, za chęć pomocy. :mrgreen:
ODPOWIEDZ