Snow Patrol chyba zastanowi się nad moją Koszmarlistą.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kod: Zaznacz cały
| 46 | 45 | | -1 | Mój świat bez Ciebie - Lady Pank | PL |
Czyli o przemianie Gustawa w Konrada Wallenroda pod wpływem Grażyny.mara pisze:A za 3 dni świętujemy dziady!
Super! Fajnie, że się udało!JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 47 | 0 | | N | Called Out in the Dark - Snow Patrol | ZG |
Moje ulubione święta. Zapraszam do "Anielskiego Orszaku" w Tematach Okołolistowych, jak co roku przedstawię subiektywną listę umarłych za rok wstecz.mara pisze:A za 3 dni świętujemy dziady!
Mnie ten utwór się już znudziłJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 47 | 0 | | N | Called Out in the Dark - Snow Patrol | ZG |
| 45 | 46 | | +1 | From Newport to London - Basia | PL |
| 44 | 43 | | -1 | Crystalline - Björk | ZG |
Oj chyba nie.Miszon pisze:Dzisiaj zabrzmiała na początku Metalika z Whisky w dzbanie. Czy ja dobrze pamiętam, że to ostatni kawałek, który był ponad 5 razy na pierwszym?
| 44 | 47 | | +3 | The Death of You and Me - Noel Gallagher's High Flying Birds | ZG |
miałam na myśli stawianie jedzonka na grobach i palenie ognisk..(tak teoretycznie bo mimo chęci celebrowania tego raczej nie ma co się w pojedynkę wygłupiać-szkoda) a co do "dziadów" nie wykluczam lektury bo w czasach szkolnych traktowałam to jak większość mojej klasy "napisane przez wariata o wariacie"kajman pisze:Czyli o przemianie Gustawa w Konrada Wallenroda pod wpływem Grażyny.mara pisze:A za 3 dni świętujemy dziady!
| 43 | 37 | | -6 | God Loves Only You - Skunk Anansie | ZG |
| 42 | 40 | | -2 | Monarchy of Roses - Red Hot Chili Peppers | ZG |
JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 42 | 40 | | -2 | Monarchy of Roses - Red Hot Chili Peppers | ZG |
| 41 | 44 | | +3 | Love is Found - Sade | ZG |
no i teraz zastanówmy się, czemu ja nie słucham Eski Rock ...?Isenor pisze:Za dużo Go słyszałem w Esce rock:)
Moim zdaniem świetnie się uzupełniają. Poza tym to jest bardziej płyta Beth, a Joe występuje raczej w charakterze gościa. To ona wybierała repertuar itd. Przynajmniej tak słyszałam. Niemniej swoimi partiami gitary i solówkami czyni te utwory o wiele piękniejszymiBrian pisze:W zasadzie mam zastrzeżenia do tej płyty (za dużo Hart a za mało Bonamassy)
Moją też, choć tam mało miejsca jest. Ale jeśli Śniegi zamieniły się z CKOD, to to jest sprawiedliwa wymiana - obie piosenki warte siebie.kajman pisze:Dwie poprzednie nowości w poszczekalni oceniam pozytywnie, ale niestety trzecia powiększy mi koszmarlistę.
Sade jest jak ta pigwowa nalewka - w życiowej formie.JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 41 | 44 | | +3 | Love is Found - Sade | ZG |
marsvolta pisze:Nie rozumiem? Jakim cudem Monarchy spada? Istny hit!
Niesamowite!kajman pisze:Ci Redzi Hoci mają świetny początek, w ogole utwór bardzo przyjemny i powinien być z 30 miejsc wyżej.
A racja, to chodziło o to, że więcej niż 6kajman pisze:Oj chyba nie.Miszon pisze:Dzisiaj zabrzmiała na początku Metalika z Whisky w dzbanie. Czy ja dobrze pamiętam, że to ostatni kawałek, który był ponad 5 razy na pierwszym?
Chociażby Kołyska.