Daj spokój, ja wtedy chyba w ogóle nie odejdę od komputeramiszony pisze: Proponuję jeszcze założyć kącik skarg i zażaleń na tym forum. Oj będzie się działo ...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Daj spokój, ja wtedy chyba w ogóle nie odejdę od komputeramiszony pisze: Proponuję jeszcze założyć kącik skarg i zażaleń na tym forum. Oj będzie się działo ...
No więc uważam, że nie do końca. Adele jest na fali, singiel może się zestarzeć (wyobrażasz sobie sens wrzucania go np. w listopadzie?), Rolling już swoje odsiedziało, więc Someone powinno bez problemu zamieszać. Sorry, ale słuchacze też nawalili, bo nikt nie wpadł, że może ten utwór zaraz wylecieć.gżegoż pisze:To był po prostu przejaw bezmyślności i głupoty osób odpowiadających za kształt zestawu do głosowania![]()
Nawiasem mówiąc: ciekawe czemu z dodawaniem kolejnych Red Boxów czekano tak długo, aż poprzednie wypadną?
Albo dlaczego parę tygodni po "Partyzancie" nie dorzucono nowego Dżemu?
Od razu zaznaczam, że to nie jest żadne doszukiwanie się teorii spiskowych, tylko zwykłe przytaczanie faktów. Które niestety mówią same za siebie i chyba jednak świadczą o tym, że nie zawsze intencje niektórych Trójkowych pracowników są w pełni czyste.![]()
z drugiej same liczby świadczą o tym, że tamta sytuacja była przynajmniej dziwna.
Teraz ten utwór będzie promowany i szczególnie w kontekście tego, że ostatnio kilka nowych osób dołączyło do akcji promocyjnej i teoretycznie bierze w niej udział aż 38 użytkowników, mogłoby się wydawać, że bez problemu powinien wejść do poczekalni. Ale jeżeli zamiast tego wypadłby z N7 (tak, jak wcześniej „Dziewczyny”…), a powrócił w następnym, „niepromocyjnym” tygodniu, to w przypadek i to, „że po prostu tak się głosy rozłożyły”, chyba nikt by nie uwierzył
Zgadzam się. Chyba że wróci na 7 w N7.Jeżeli mimo promocji LP wyleci z N7 to mnie to specjalnie nie zdziwi, natomiast jeżeli w kolejnym tygodniu wróci to wtedy już tak.
Stosuję się do polecenia i dlatego zachęcam do kontynuowania rozmowy na temat Adele i jej piosenek w wątku właśnie jej poświęconym: http://forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=6&t=5802. Tam też umieściłem odpowiedź na post kajmana.ku3a pisze:proszę się w tym wątku ograniczyć do dyskusji o N7!
ku3a pisze:5. BODY AND SOUL Tony Bennett & Amy Winehouse
No i Tori AmosNeo01 pisze:ku3a pisze:5. BODY AND SOUL Tony Bennett & Amy Winehouse![]()
To wrzucili czwarty singiel?kajman pisze:O, Lady Pank nie ma. Jednak nie spodziewam się pewnych komentarzy.
W zasadzie nie.Yacy pisze:kajman nie musi wrzucać emotek, aby było wiadomo, że to ironia
chyba się nie mylę ?
No i bęcki dla mnie, bo zapomniałem zagłosować.ku3a pisze:1. THE DEATH OF YOU AND ME Noel Gallagher's High Flying Birds
A to cieszy, oby weszło jak najszybciej.ku3a pisze:7. ANNA JOANNA Yugopolis 2 / Dorota Miśkiewicz i Marcin Wyrostek
Dla mnie to trochę jakby z epoki kamienia łupanegoTomaszBr pisze:A to cieszy, oby weszło jak najszybciej.ku3a pisze:7. ANNA JOANNA Yugopolis 2 / Dorota Miśkiewicz i Marcin Wyrostek
Było blisko. Zapewne musiał być bardzo nisko w poprzednich tygodniach, dlatego też i taki wynik należy uznać za udany.ku3a pisze: 3. SAM PRZECIWKO WSZYSTKIM My Riot
Potwierdzam, bęcki!TomaszBr pisze:No i bęcki dla mnie, bo zapomniałem zagłosować.ku3a pisze:1. THE DEATH OF YOU AND ME Noel Gallagher's High Flying Birds
O matko, katastrofa była blisko.ku3a pisze:1. CALLED OUT IN THE DARK Snow Patrol
o, no proszę! to oby następnym razem się udało...ku3a pisze:2. WILD MAN Kate Bush
O to, touzi pisze:o, no proszę! to oby następnym razem się udało...ku3a pisze:2. WILD MAN Kate Bush
Brian pisze:O to, touzi pisze:o, no proszę! to oby następnym razem się udało...ku3a pisze:2. WILD MAN Kate Bush
Nowego Kasabiana nie ma nawet w N7? Niespodzianka.
Wpuścić Alicję na Listę! Przyjemny, wyluzowany rocker, nie zrobi Poczekalni krzywdy