Kimbra zadebiutowała a Matrioszka mocno w górę. Do tego Florencja też w słusznym kierunku. Poczekalnia na +
Tak sobie rachuję i doliczyłem się 2 nowości: Red Box i The Decemberists. A co wypada? Ja obstawiam: Blackfield i BCC. Osobiście podziękowałbym jednak Balcarowi.
Wcześniej Shake it out było dla mnie po prostu ok, ale dzisiaj zabrzmiało jakoś, hmm, bardziej intrygująco . Coś czuję, że się w tej kwestii jakaś eskalacja zapowiada .
Kiedy zobaczyłam tego Petera wzestawie, pomyślałam, że chyba faktycznie już jesień . Oooj, jak boleśnie przerwało.
Jako, ze wprowadzam dzis zaieszanie to podam teraz statystyke notowania:
beda nowosci, tyle samo spadkow co i wzlotow, ktorych bedzie wiecej niz zastojow
Piotr pisze:Jako, ze wprowadzam dzis zaieszanie to podam teraz statystyke notowania:
beda nowosci, tyle samo spadkow co i wzlotow, ktorych bedzie wiecej niz zastojow
To i ja przypomnę, co na Liscie powiedział pan Kaczyński: "Czas na zmiany...", czyli nie bedzie wiele zastojów...
ADDY pisze:
A najgorsze jest to, że ja lubię te wszystkie zespoły
nie przejmuj się. Ja nie mam gorączki i co tydzień prawie wszystko mi się nie podoba. Tak już mam.
Myślałam że nic mnie już dzisiaj nie załamie, bo miałam wyjątkowo pechowy dzień, a tu mnie spotkał awans Matrioszki
A przecież pogoda taka jesienna się zrobiła - to mnie powinno choć trochę podnieść na duchu
Witam, ale mało się odzywać będę bo nawet " gadać " mi się nie chce.
Oby Black Country podskoczyło, chociaż o jedno oczko. No i nie mogę doczekać się chwili, kiedy to Zamachowski wypadnie chociaż z dziesiątki. To będzie piękna chwila.
ADDY pisze:
A najgorsze jest to, że ja lubię te wszystkie zespoły
nie przejmuj się. Ja nie mam gorączki i co tydzień prawie wszystko mi się nie podoba. Tak już mam.
Myślałam że nic mnie już dzisiaj nie załamie, bo miałam wyjątkowo pechowy dzień, a tu mnie spotkał awans Matrioszki
A przecież pogoda taka jesienna się zrobiła - to mnie powinno choć trochę podnieść na duchu
Witam, ale mało się odzywać będę bo nawet " gadać " mi się nie chce.
Lady, ogłaszam uroczyście, że Twojego narzekania mimo wysiłków pokonać nie sprostam.
Ukłon w Twoją stronę o Pani