Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
fajnex pisze:Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:seblit Tomekk fajnex Rakka92 ksch gżegoż kwietniowa92 piotreklp3 Yoda sulko miniu gżegoż
Mam nadzieję, że podwójne wymienienie mojej osoby nie jest jakąś formą napiętnowania z powodu tego, że ledwo co dołączyłem do akcji, a już nie poparłem wskazanej propozycji
Na pewno nie, jest to po prostu problem techniczny w moim arkuszu kalkulacyjnym Przepraszam.
gżegoż pisze:Dwa punkty w regulaminie (1. i 9.) chyba należałoby zaktualizować.
Zostały zaktualizowane!
gżegoż pisze:2) Czy konieczne jest cotygodniowe wymieniane na końcu klasyfikacji tych 3 osób, które od dawna nie biorą udziału w zabawie (ani chyba w ogóle nie pojawiają się na Forum)? Pewnie pisaliście już do nich pw z prośbami, by się określiły, czy dalej uczestniczą w akcji, czy rezygnują. A jeżeli nie odpowiedziały, to chyba tym bardziej powinny zostać skreślone. Mi to w sumie nie przeszkadza, ale trochę dziwnie to wygląda.
No cóż wiele było dyskusji na ten temat. Ustaliśmy, że nie będziemy ich usuwać
Przypuszczam, że rafał92 po raz ostatni jest liczony w podsumowaniu i Yacy'emu odejmie się już 35 punktów?
Natomiast Ciebie, ku3a chciałbym zapytać czy będziesz miał rezerwową propozycje na wypadek, gdyby Kumka teraz weszła czy ktoś inny ma coś przygotować.
Myślę, temiku3, że skoro zadeklarowałeś tydzień przerwy, to niech pozostanie ta wersja.
Notowanie:1547 Utwór: Franka de Mille - COME ON Promował: Yacy Efekt: 55 miejsce Zagłosowały: 36 osoby Zgłosili się i zagłosowali:Gary Yacy temik3 tadzio3 ku3a kajman Zawiesina Grycek Corleone PaTToN Robinson herMMan stavanger fajnex TomaszBr mr.pusiak Talvi michal91d abd3mz wwas Albarn gżegoż kwietniowa92 ralfik Zagłsowali także:mustaszrik Aro gaja6 Robert adameria adrianec jotem3 nemo nemo Martyr kocin Lopez Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:seblit Tomekk Rakka92 ksch Neo01 Hansavritson lady piotreklp3 Yoda sulko miniu
Notowanie:1548
ku3a pisze:no to chyba jednak moja kolej, tak? no to pozostaję przy:
Kumka Olik - SZUKAM SIĘ
Notowanie:1549
Czekamy na listę propozycji od temika3
Notowanie:1548 Utwór:Kumka Olik - SZUKAM SIĘ Promował:ku3a Efekt: brak Zagłosowały:32 osoby Zgłosili się i zagłosowali:Gary temik3 tadzio3 ku3a kajman Zawiesina Grycek Corleone seblit PaTToN herMMan stavanger fajnex Tomekk TomaszBr mr.pusiak Talvi michal91d abd3mz wwas Albarn Yacy gżegoż kwietniowa92 ralfik Zagłsowali także:kamil_snk mustaszrik Pawelucky kocin krzysiek83 Lopez leniviec Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:Robinson Rakka92 ksch Neo01 Hansavritson lady piotreklp3 Yoda sulko miniu
Notowanie:1549
temik3 pisze:W tym tygodniu promujemy : Lady Pank - MÓJ ŚWIAT BEZ CIEBIE
Notowanie:1550
Czekamy na listę propozycji od tadzio3 (ew. kajmana)
Nadeszła pora, żeby się zgłosić do tej zabawy.
Pojawiło się kilka niezłych utworów i żałuję teraz, że nie mogę promować.
Muszę coś zrobić, żeby być dopisanym do listy?
No to trzeba dodać wszystkim po 3 punkty, bo inaczej z minusów nie wyjdziemy.
A jak patrzę na wyniki to tak sobie myślę, że może się zdarzyć, że Gary będzie promował kolejne dwa utwory.
Na razie nie widać propozycji tadzia3, więc przedstawię swoją. Prawie na pewno będzie to:
Grzegorz Karnas - SŁODKA
Może mi się coś odwidzieć lub piosenka wejdzie do poczekalni, to wtedy zgłoszę do promocji:
Muariolanza - REGULATOR
Tylko (jeżeli tadzio3 lub Gary jednak czegoś nie zaproponują) miałbym prośbę, żeby ktoś wrzucił moją propozycję do odpowiedniego wątku, bo będąc na zlocie mogę nie mieć ani głowy do tego, ani możliwości technicznych.